Poradna duly
Jana Čurdová
Já myslím, že času je fakt ještě dost. Ale i přesto jsem si pár seznamů vytiskla a nenápadně je položím v jídelně na stůl, třeba si toho manža všimne a začte se.
Tak jsem byla v lékárně a dali mi Espumisan na to nadýmání, tak jsem zvědavá, jestli to bude fungovat a ještě mi doporučila mátový čaj. Tak mi držte palce. ![]()
To víš, že jo. Já buď musím vymyslet nějakou taktiku na toho mého manžela nebo si ty jména zamilovat. Jinak to nepůjde.
Holky pijete kávu? Já mám na ní pořád děsnou chuť. Bylo mi řečeno, že prokrvuje placentu, ale obavu mám to ne, že ne. Přestala jsem úplně s turkem a dávám si většinou s automatu. Obecně, vadí ta káva? Měla bych přestat?
Pimpi - máťák taky mám… koupila jsem si ho původně na žaludek, když mi je blivno, jenže jak je aromatickej tak ho stejně moc nemůžu, ale dneska třeba mi nic není tak už jsem hrnek měla a dělá mi dobře.
pimpi - mě ten espumisan pomohl, když jsem byla netěhule, bylo to super, neboť jsem byla jeden den jako balón a druhý den šlank, akorát ráno manžel v ložnici něco brblal o smradu ![]()
jinak co se týče kávy, co jsem těhule, nemám na ni chuť - pila jsem vždycky jen neskafe s mlíkem, takže jednu 1-2 určitě papayo můžeš, nedávno to holky řešily přímo v diskusi na emi, tak koukni
jsem zastáncem všeho s mírou ![]()
Papayo, ja mam nizkej tlak a doktor mi rekl, at piju kafe i dal, ze pokud ho nebudu pit po konvich, tak to je ok. Tak si tak ty dvě denně dám ![]()
To já mám kamarádku a ta byla v těhotenství na kávě přímo závislá. Pila ten jen tak dvě denně, ale všude sebou nosila plechovku a čuchala tu vůni. Já to mám naopak - nemůžu to ani cítit a to mi to před tím vůbec nevadilo.
tak to já jsem byla na kávě ujetá 8 - 10 kousků denně a teď se nemůžu ani kouknout na tu sklenici ![]()
Ahoj holky,
tak návštěva je pryč a ja mám klid. Byt mám totálně zdevastovaný a hlavně až manža uvidi sedačku tak ho s prominutím jebne… Nevím které z děcek prošlo po sedačce z něčím ostrým a udělalo na ní normální díri. Jako mě malém omylo..tohle asi nerozchodim. Sedačka ma 2 roky a vypada jak kdyby prožila 2.světovou..ach jo…
Kávu..ja kávu nepiju nějak mi nedělá dobře ale zas mám chut na colu takže tu si momentálně dopřávam.. Co vím tam v těhu by se neměl pít turek jinak jiné kávy se doporučujou kvuli tlaku…
Jména: ja nevím zatím neřeším až budu vědět co to je tak začnu ale jinak s manželem tapáme…uvidime…
Dneska jsem si s malým šla lehnout a oba jsme usli ja spala hodku a ted jsem praštěna jak pytlem malý ještě pořád spinka.. Dneska brzo vstával tak si myslím že to potřebuje.
Musím dneska do obchodu moc se mi nechce ale musím na nákup nemám nic v ledničce.
A pokusim se dodělat si metřík…
hm
jsem prase co..... no v kanclíku při práci, na jídlo nebyl čas, dlouhá pracovní doba tak to jelo…no hnus
Tak mám to..a pravda je venku tak jsem zvědavá na ohlasi…akurát mi to opačně počíta
že kolik mi zbyvá do porodu…
Díky holky za poznatky
Viky - teda deset jsem jich nepila, ale dva, tři někdy i čtyři turecký otvíráky očí jsem si občas dala. Teď turka nepiju vůbec, ale kafe obecně mi chutná i v těhu.
renet - už jsem se o tebe začínala bát. A teda s tou sedačkou je to nepříjemný… stojí to peníze a takhle zbytečně je vyhazovat je k naštvání.
Jo a gratulace k metříku… máš ho úplně obráceně než všichni ostatní, ale to je dobrý, já tam zas nemám za kolik dní budu rodit.
nebyl to turek, slabší presso a dost mlíka.
Ty jo holky, jdu si udělat buchtičky se šódó…dostala jsem na ně pekelnou chuť ![]()