Poradna duly
Jana Čurdová
http://www.lekarna.cz/…-hraze-50ml/
http://www.lekarna.cz/…z-prsu-50ml/
http://www.lekarna.cz/…-olej-100ml/
http://www.lekarna.cz/…y-20x2g-40g/
hmmm to nezní zle
Holky jak tady povidate o tech striich tak teda ja musim rict, ze moje mamka je ma absolutne desny a ja treba na brise po male nemam ani jednu jedinou … mam par neviditelnych na pravem boku a stehne… a prave prso, ale vubec to neni videt… tak teda nevim … v tehu jsem pribrala 12kg … je fakt, ze jsem byla velmi aktivni sportovec.. tak kdo vi… jestli i to bylo pozitivum
ještě k těm bolestem břicha, taky mě to pěkně potrápilo. Koupila jsem si ale vlákninu a vypadá to na zlepšení. Buď doporučuju hodně v jídle jako jabka a tak a nebo v lékárně v prášku.
Marcis
zase bych jedla…jsem jak otesánek…za chvíli schlamstnu i ten notebook a vás holky taky
)
ty brdo tak to bych si dala taky…no já jsem si teď namazala chleba s paprikovou pomazánkou…teda já jsem nějaká ujetá teď na ty pomazánky. Včera vajíčková dneska papriková.
Holky, ja v prvnim tehotenstvi pouzivala na mazani Enyu , ta byla pomerne ok a ted uz na to prdim a koupila jsem si v DM za 39 kc promazavaci krem Babylove Mama proti striim
Stejne mi nekdo rikal, ze je to fakt dedicny, nebo proste zalezitost kuze, nekomu se to udela i kdyby mazal 10× denne a nekomu vubec
![]()
A na masaz hraze jsme pouzivali normalni lubrikant
protoze mi kamoska rikala, ze koupila olejicek na masaz od Weledy za tezky prachy a skoro celej ji zbyl
Ale na to je jeste dooost casu
![]()
Jinak Market , na sefa bych se vyprdla, protoze je to tvoje mimi a je to pro tebe urcite dulezitejsi, nez prace, co?? Ale znam ten pocit, nez to reknes ![]()
Vsem hezkou dobrou noc s malym poctem vstavani na curani ![]()
VercaV
Dobré ranko děvčata, tak musím dneska do lékárny. ta bolest břicha ze zaražených prdů a zácpy už nejde vydržet. Snažila jsem se jíst hodně vlákniny, ale to moc nepomáhá. Tak doufám, že mi v lékárně poradí.
Jinak s tím krémem na strie taky tápu. Já se zatím mažu hydratačním krémem od Dove, ale v příštím týdnu už chci koupit nějaký přímo určený na strie.
Taky mám v práci docela problémy sedět. Už mě při sezení mačkají kalhoty a to je mám větší. takže tady sedím s rozepnutým páskem. Super pohled.
V práci už jsem všechny o těhotenství informovala, protože musím zaučit kolegu, který bude ten půl rok dělat mojí práci, pak nasoutpím na částečný úvazek zpátky - samozřejmě kvůli penězům. Jiné východisko není. Vím, že to asi hodně lidí odsoudí, ale protože máme hypotéku a leasing, tak si nemůžu dovolit nechodit do práce. Co si o tom myslíte?
Dobre ranko vsem …
Pimpi, netrap se… ja myslim, ze pokud proste je situace takova, v jake jsi, tak se proste neda nic delat… to, ze do prace musis z existencnich duvodu chodit neznamena, ze bys kvuli tomu byla spatna mamka… holt proste nemate moc na vyber… a neni to ani na cely den. Na druhou stranu je i mozna fajn, ze budes mit moznost byt i v praci … to myslim ocenis v pozdejsim veku ditka, ze budes moct zmenit prostredi… proste dneska je ta situace takova, ze mit dite je luxus a tim spis pokud je k tomu jeste hypo a leasing…
Pimpi, chci tě taky uklidnit, budu nejspíš v podobné situaci,
máme malou firmičku - máti má, já tu pracuji a střídáme se, dovolit si zaměstnance prostě nemůžeme, takže to budem asi látovat jak se bude dát, práce tu není šílená - není ji moc, ale někdo tu prostě vždycky být musí, takže já tu budu muset odskakovat dříve než po půl roce, budem to muset zvládnout, navíc i finance budem muset taky řešit, hypotéku má manžel na přes mega a platí navíc 7 litrů měsíčně na dvě děti z bývalého manželství, takže i když vydělává slušně, tak mu zbyde akorát tak na jídlo a benzín, takže mám našetřeno, věci na mimi máme nádherné zánovní po neteřince a synovci (z USA a Kanady),sestra vše po dětech navozila, takže odsávačka, krásná sedačka pro malinké mimi a plno oblečků, bundiček i fusák máme … takže díky tomu hodně ušetříme, nějak bude Pimpi, trápit se tím předem nemá smysl …
Hodně nás je v takové situaci, zvládneme to,neboj
Jsem optimistická ![]()
Kamarádka a její manžel mají taky velkou hypotéku, má malou holčičku a je podruhé těhotná, žijí od výplaty k výplatě, ale jsou strašně šikovní, baráček už skoro mají a blýská se jim brzy na lepší časy … ![]()
jo a to víš, že kdybych mohla, tak bych byla nejraději se Štěpánem nebo Maruškou do tří let doma … hlavně aby nám to dopadlo dobře, dítka jsme donosily, byla zdravá, a pak busdou na řadě další věci …
Je sluni mame vybrana skoro stejna jmena … bud Stepanek nebo Barunka