Poradna duly
Jana Čurdová
nooo to je život holky závidím těm co si mohou pospat - já se tu kroutím v práci na židli a v očích mám sirky abych je udržela otevřený. Bolí mě záda z toho sezení a víno bylo super, ale příště si ho dám tak o kilo míň
už je mi zase divně
ale není to tak strašný.
jéé kapusta tu bych si taky dala s brambůrkem
![]()
Já bych taky tak spala!!!! Ale doma je jak v tanku
musím uklízet, žehlit a převlíkat peřiny bleee
Petrucho , samotnej porod byl rychlej, ale ja mela ty kontrakce po 3 minutach doma, od 3 rano do 20 h vecer
Ale protoze Dr. v 5 rano v porodnici rikal, ze jsou to posly a ze jsem uplne zavrena a at jedem domu, tak jsem trpela doma, zalejvala kytky a delala obed a nadavala na toho Dr., ze asi v zivote nevidel kontrakce a porod, ze to nepozna
Nakonec jsem mu byla vdecna, ze jsem tech 15 hodin nebo kolik nesmrdela zbytecne v porodnici ![]()
Jo, ted jsem zahlidla, jak jste psaly o tech vychazkach , ja byla na rizikovem od 2,5 mesice a mela jsem neomezene vychazky, Mudra ani nerikala, ze by s tim byl problem ![]()
A zabavila jsem se paradne, neco jsem furt doma delala a vyrabela, nakupy, obedy s holkama, teda v ramci moznosti, kdyz me nebolelo bricho a nemela jsem stahy, ale uricte uzivej holka, pak uz to nepujde a budes vzpominat
![]()
Dite mi tu tanci na Gummi bear, asi popaty to hraje, zblaznim se z toho a k tomu rukama ji spagety, potrebovala jsem ho zabavit, abych se mrkla na placeny parkoviste v centru
Rychle ven, nebo zblbnu
Tak a uz to hraje posesty
![]()
To predtim jsem samo psala ja, tajemna jak hrad v Karpatech
![]()
Filad , jeste jsem chtela, jak tu rikaly holky, nedame teda do te tabulky ten termin porodu misto tech TT?? Ja uz jsem totiz ode dneska 8TT, takze abys to tam porad nemusela prepisovat ![]()
Jinak ja jsem VDANA a KO mam 12.10. tak prosim o doplneni, dikyyyy! ![]()
VercaV
Ahoj holky, posílám doplňující údaje do tabulky:
Pimpi, věk 29 let, bydliště Kolín, vdaná, KO 13.10., TP cca 14.5.2010
Díky za doplnění.
Tak to potom jo to ten porod nebyl moc fofr
)) Ještě že mě prdla ta voda a nemohli mě poslat z porodnice domů, mě se tam docela líbilo dokud mi nic nebylo…někde jsem to tady už popisovala. Já jdu opékat ty buřty.
Holky, tak jsem to právě v práci rekla…je tu sice poprask, ale jak jsem to ze sebe vysoukala, hned to ze me spadlo a jsem v naprostym klidku. Od patku mam jit na neschopenku, premlouvaji me, at to nedelam, ale za to riskovani mi to nestoji. Ufff, ale byly to nervy ![]()
teda market úplně s tebou soucítím, nebyla bych ze sebe schopná vysoukat nic, to muselo být děsný
a jak šéf…jak to komentoval?
Viky, no hrůza…ječel na me, že chapal, ze jednou budu tehotna, ale ze zrovna ted v obdobi krize
a že nechape co mi jako vadi na tom sedet u pocitace (akorat, že to je min. 9 hodin denne) a proc jako chci byt doma (tak jsem ho upozornila, ze musim), že za sebe musim mit zaškolenou nahradu, jinak nesmim odejit atd atd. Ale ja ho znam, tak jsem na to byla pripravena… ale nervy to byly stejne ![]()
to je vů… šup šup ať už jsi rychle pryč
to je ale teď úleva, že jo
![]()
Viky, fakt hrozna uleva!!! Jen jak jsem sama sebe slysela, jak to vyslovuju, tak to ze me padalo, ale trasla jsem se fakt jak ratlik, kdyz jsem tam sla, protoze on je megacholerik
Ted uz je to venku a jsem rada, ze uz muzu myslet jen na miminko a byt v klidku…
Markét - taky jsem na tebe myslela. Hlavně že už to máš za sebou… to se prostě nedá nic dělat, kvůli cholerickýmu cizímu člověku nebudeš riskovat život vlastního dítěte… to by pochopil i úplnej blbec. Divnej pavouk ten tvůj šéf.