Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a holky víte co já dnes budu dělat odpolko.....má být teplíčko a krásně tak budeme grilovat…mnam…kámoška přinese vlastnoručně upečený chleba se slunečnicovýma semínkama a máme buřtíky od vyhlášenýho řezníka tady. Asi už to bude letos naposled tak si to musíme pořádně užít.
Holky ja jsem dneska nejak uplne v pr…
moje nalada je absolutne na bodu mrazu a jsem protivna
Marcis, já zvracela zatím jen jednou, mám žaludek jako hroch, a příznaků krom únavy taky moc nemám, jen občas tlaky v podbřišku a píchání u vaječníků, jinak nic, tak bu´d v klidu, dobře to dopadne nám všem , musíme věřit …
Marcis, neboj…vše je určo v pohodě…já jsem si taky říkala že je divný že mic není, u Adámka jsem už touhle dobou dávno blindila jak alík, no a pak když už jsem to přestala řešit tak mi najednou začalo být blbě, sice nezvracím ale je mi pořád šouflík, teda pokud se totálně nepřecpu, pak je mi dobře. A začalo to tak až v osmým týdnu.
petru, koukám,že máš kontrolu taky 13.10. ještě že to není pátek ![]()
Teda normálně mě se dnes ani neudělalo šouflík a to jsem teď porcovala syrový kuře a za chvíli mě čeká obíračka na rizoto. Jéžíš to bude fuj, to tak nerada dělám.
s tím buřtíkem a grilovačkou jsi mě nadchla, to do toho asi taky půjdeme, opečem buřty na ohni a udělám alespoń zeleninový salátek, super tip, venku je už teď opravdu nádherně ![]()
Ty jo ten salátek není špatnej nápad.....teda zase jsme skončili u jídla. K obědu dělám kuřecí řízek a bramborovou kašičku. Manželovi do práce ještě rizoto a kuřecí polívku. Jé už aby byl oběd.
hmmm salátek
asi opět vyrazím do kantýny pro šopák ![]()
Marcis - plašmuška je pěkný slovo
to jsem ještě neslyšela. Někteří doktoři to tak dělají… objednávají na 8tt aby už se jim tam všechno pěkně ukázalo. Já jdu teď taky poprvé ke své mudře a to budu končit 7tt dle PM, jinak myslím, že podle UTZ budu minimálně o týden míň, tak doufám, že už bude něco vidět. Na ten předešlý UTZ před 2 týdny jsem si zašla do nemocnice na gyn. ambulanci ze své vůle a taky jsem jim tam trošku něco nakecala a doufám, že se to nedozví moje mudra, páč by mohla řádit jak černá ruka, že jí obcházím… oni to nemají rádi. Bude to dobrý uvidíš. Mě je dnes teda taky fajn a o víkendu jsem si taky říkala co se děje a pak pondělí úterý mazec.
Markét - neříkej mi, že ani ty nejdeš dneska na KO - tak kde jsem to vzala?
Na kontrole je zrovna teď renet. Až přijde, dozvíme se víc - třeba že čeká dvoj nebo trojčata ![]()
vy jste teda prdléééé
za ráno popsat 5 stránek
božinku no nic..
Nejdříve du napsat.. byla jsem u mudry a vše máme v pořádku..Takže jsem v 7tt+1den ![]()
Srdíčko bije jak zvon. Na kontrolu a na odběry krve du 21.10 a pak na ten screening 16.11. a musím si ho platit ale jenom ultrazvuk..700,– Kč krev máme jako pacientky zdarma…Tak už se nemužu dočkat další kontroly..a 21.10 už dostanu prukazku
jeee je..:)
Jo a byla jsem v tescu tak jsem nakupovala:) Měli tam tepláky pro mého prcka za 78,– Kč tak nekup to…A jsou fayne bo jsou teplé a my teláky potřebujem
Zítra tam pudu zas protože to už bude i mateřská na učtu tak se více rozšoupnu…
Renet moc gratuluju .. .:-) holky jak ja vam ty kontroly zavidim
Renet, to jsem ráda, že je vše OK. To jsme skoro stejně - já jsem dnes 7+3. A Petruchka psala, že je taky v osmém.
Taky jdu na kontrolu 21.10. - to bude nářez. A myslím, že ještě někdo. Chtělo by to chytrou tabulku.