Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
7.10.09 10:41

Jo a holky víte co já dnes budu dělat odpolko.....má být teplíčko a krásně tak budeme grilovat…mnam…kámoška přinese vlastnoručně upečený chleba se slunečnicovýma semínkama a máme buřtíky od vyhlášenýho řezníka tady. Asi už to bude letos naposled tak si to musíme pořádně užít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
7.10.09 10:42

Holky ja jsem dneska nejak uplne v pr… :cry: :cry: moje nalada je absolutne na bodu mrazu a jsem protivna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
7.10.09 10:43

Marcis, já zvracela zatím jen jednou, mám žaludek jako hroch, a příznaků krom únavy taky moc nemám, jen občas tlaky v podbřišku a píchání u vaječníků, jinak nic, tak bu´d v klidu, dobře to dopadne nám všem , musíme věřit …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
7.10.09 10:45

Marcis, neboj…vše je určo v pohodě…já jsem si taky říkala že je divný že mic není, u Adámka jsem už touhle dobou dávno blindila jak alík, no a pak když už jsem to přestala řešit tak mi najednou začalo být blbě, sice nezvracím ale je mi pořád šouflík, teda pokud se totálně nepřecpu, pak je mi dobře. A začalo to tak až v osmým týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
7.10.09 10:48

petru, koukám,že máš kontrolu taky 13.10. ještě že to není pátek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
7.10.09 10:58

No taky jsem si říkala :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
7.10.09 11:00

Teda normálně mě se dnes ani neudělalo šouflík a to jsem teď porcovala syrový kuře a za chvíli mě čeká obíračka na rizoto. Jéžíš to bude fuj, to tak nerada dělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
7.10.09 11:03

s tím buřtíkem a grilovačkou jsi mě nadchla, to do toho asi taky půjdeme, opečem buřty na ohni a udělám alespoń zeleninový salátek, super tip, venku je už teď opravdu nádherně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
7.10.09 11:06

Ty jo ten salátek není špatnej nápad.....teda zase jsme skončili u jídla. K obědu dělám kuřecí řízek a bramborovou kašičku. Manželovi do práce ještě rizoto a kuřecí polívku. Jé už aby byl oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
7.10.09 11:14

hmmm salátek :-) asi opět vyrazím do kantýny pro šopák :wink:

Marcis - plašmuška je pěkný slovo :lol: :lol: to jsem ještě neslyšela. Někteří doktoři to tak dělají… objednávají na 8tt aby už se jim tam všechno pěkně ukázalo. Já jdu teď taky poprvé ke své mudře a to budu končit 7tt dle PM, jinak myslím, že podle UTZ budu minimálně o týden míň, tak doufám, že už bude něco vidět. Na ten předešlý UTZ před 2 týdny jsem si zašla do nemocnice na gyn. ambulanci ze své vůle a taky jsem jim tam trošku něco nakecala a doufám, že se to nedozví moje mudra, páč by mohla řádit jak černá ruka, že jí obcházím… oni to nemají rádi. Bude to dobrý uvidíš. Mě je dnes teda taky fajn a o víkendu jsem si taky říkala co se děje a pak pondělí úterý mazec.

Markét - neříkej mi, že ani ty nejdeš dneska na KO - tak kde jsem to vzala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
7.10.09 11:33

Na kontrole je zrovna teď renet. Až přijde, dozvíme se víc - třeba že čeká dvoj nebo trojčata :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
7.10.09 11:36

vy jste teda prdléééé :lol: za ráno popsat 5 stránek :) božinku no nic..

Nejdříve du napsat.. byla jsem u mudry a vše máme v pořádku..Takže jsem v 7tt+1den :)
Srdíčko bije jak zvon. Na kontrolu a na odběry krve du 21.10 a pak na ten screening 16.11. a musím si ho platit ale jenom ultrazvuk..700,– Kč krev máme jako pacientky zdarma…Tak už se nemužu dočkat další kontroly..a 21.10 už dostanu prukazku :D jeee je..:)

Jo a byla jsem v tescu tak jsem nakupovala:) Měli tam tepláky pro mého prcka za 78,– Kč tak nekup to…A jsou fayne bo jsou teplé a my teláky potřebujem :) Zítra tam pudu zas protože to už bude i mateřská na učtu tak se více rozšoupnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
7.10.09 11:40

Ja ti dám dvojčata :D Je tam jenom jedno :D a jsem ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
7.10.09 11:40

Renet moc gratuluju .. .:-) holky jak ja vam ty kontroly zavidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
7.10.09 11:41

Renet, to jsem ráda, že je vše OK. To jsme skoro stejně - já jsem dnes 7+3. A Petruchka psala, že je taky v osmém.

Taky jdu na kontrolu 21.10. - to bude nářez. A myslím, že ještě někdo. Chtělo by to chytrou tabulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí