Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
9.10.09 11:26

Holky koukněte na tohle to je bomba

http://www.babycenter.com/…_10302602.bc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
9.10.09 11:28
oblacek píše:
ach joo proč už se mi na metříku nepřehoupnul na třetí obrázek?? nebo to nějak divně počítám? rozhodně dnes uzž jsem ve třetím měsíci :-) tý jo na jednu stranu mi příjde že se to vleče ale na druhou stranu to nějak letí

Obláčku- metřík se posune až v 9tt :wink:

A omlouvám se za vpád… :oops: ale když není nikdo u nás, pročítám, jak jsou na tom ostatní… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
9.10.09 11:30

ty jo to je skvely :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
9.10.09 11:34
PETRUCHA píše:
Holky koukněte na tohle to je bombahttp://www.babycenter.com/…_10302602.bc

ježiš to je bombáááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.10.09 11:37

Nejlepší je jak tam skáče na tý pupeční šňůře :o)) Zkoukněte i další týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.10.09 11:40

Teda holky kdybyste viděli teď našeho mladýho…papká tady buřtguláš a je totálně jako čuně, hrozně u toho blbne a je od hlavy až k patě od guláše. Asi ho ještě hodím do vany než půjde chrnět :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
9.10.09 11:47

tak jsem to zkoukla komplet, to je fakt úžasný jak jsou brzo aktivní a jak tahá za tu šňůru :lol: :lol: Ze začátku to ale moc fešáci nejsou, co? :lol:

Noooo a to budeš mít Petruš za chvilku x2, ale oni jsou u toho jídla tak sladký :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
9.10.09 11:57

holky, je to bomba …

:D

jejda, já jsem utahaná, poslední týden nemohu vůbec od jedné do do půl šesté spát a to jsem v půl sedmé vstávala, dojedu domů a musím se psy, kurnik, a kdy budu spát, nevím … :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
9.10.09 12:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.10.09 12:07

Tak mladej je očišťen a ubytován v postýlce. Tak snad bude aspoŇ dvě hoďky klid. Jak jsme dneska ráno šli poměrně brzo ven, teda řeknu vám žádný teplo tam nebylo, a to už o víkendu má být ještě větší klemra. Tak mě tak začínají přepadat chmury z toho počasí. Když si představim, že za chvíli bude mrznout a co já s tím naším šídlem budu doma dělat? Ted jsme zvyklí být celý dny venku. No kdyby aspoň brzo napadl sníh abysme mohli na sáňkovačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.10.09 12:09

Tak tak koukám sluni a Viktorie jdou brzo na screening, holky musíte pak hned informovat jaký to bylo a jestli vám řekli to pohlaví ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
9.10.09 12:12

Nemám dobré zprávy… jsem tak nějak prázná z toho všeho.

Na dnešním vnitřním UTZ byla vidět černá dutinka a v ní pouze žloutkový váček, doktorka říkala, že se srdíčko může skovávat za ním a že tam asi něco slabě pulsuje, ale jistá si nebyla a nechtěla mě jen zbytečně utěšovat. Za 14 dní jdu na kontrolní UTZ a jestli to nebude lepší o Bílečka přijdu. Vzala mi krev a dnes po jedné by měly být výsledky.

Filad jak je to s tebou? Měla jsi to podbně viď?

Pořád pláču :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
9.10.09 12:16

Papayo!!!!!!!! NEBOOOOJ TO BUDE URCITE DOBRE!!! MUSI… JA ZATIM NEVIM VUBEC NIC … JESTE MUSIM MESIC POCKAT… UVIDIS CO UKAZE TA KREV… TREBA SE OPRAVDU SRDICKO JEN SCHOVAVA… MNOHO HOLEK CO JSEM TAK V DISKUZICH CETLA VIDELO SRDICKO AZ TREBA V 8TT …

A KLIDNE PLAC, ULEVI SE TI!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
9.10.09 12:17

Papayo hlavně klid, neplač to bude určitě dobrý. Na první UTZ jsem byla taky mezi šestým a sedmým týdnem a měla jsem to samé, určitě se to pohne ku předu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
9.10.09 12:19

neplač, nic to nemusí znamenat, u některých holek srdíčko vykouklo až v 8 tt …
Takys mohla mít ovulaci né v půlce, ale až třeba o týden později a mimi je tak mladší a proto to nejde ještě vidět, hlavu vzhůru! Držím palce. Snaž se myslet pozitivně, dobře to dopadne … teď to ještě nic neznamená …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí