Poradna duly
Jana Čurdová
oblacek píše:
ach joo proč už se mi na metříku nepřehoupnul na třetí obrázek?? nebo to nějak divně počítám? rozhodně dnes uzž jsem ve třetím měsícitý jo na jednu stranu mi příjde že se to vleče ale na druhou stranu to nějak letí
Obláčku- metřík se posune až v 9tt ![]()
A omlouvám se za vpád…
ale když není nikdo u nás, pročítám, jak jsou na tom ostatní… ![]()
PETRUCHA píše:
Holky koukněte na tohle to je bombahttp://www.babycenter.com/…_10302602.bc
ježiš to je bombáááá
Nejlepší je jak tam skáče na tý pupeční šňůře
)) Zkoukněte i další týdny.
Teda holky kdybyste viděli teď našeho mladýho…papká tady buřtguláš a je totálně jako čuně, hrozně u toho blbne a je od hlavy až k patě od guláše. Asi ho ještě hodím do vany než půjde chrnět
)
tak jsem to zkoukla komplet, to je fakt úžasný jak jsou brzo aktivní a jak tahá za tu šňůru
Ze začátku to ale moc fešáci nejsou, co? ![]()
Noooo a to budeš mít Petruš za chvilku x2, ale oni jsou u toho jídla tak sladký ![]()
holky, je to bomba …
jejda, já jsem utahaná, poslední týden nemohu vůbec od jedné do do půl šesté spát a to jsem v půl sedmé vstávala, dojedu domů a musím se psy, kurnik, a kdy budu spát, nevím … ![]()
Tak mladej je očišťen a ubytován v postýlce. Tak snad bude aspoŇ dvě hoďky klid. Jak jsme dneska ráno šli poměrně brzo ven, teda řeknu vám žádný teplo tam nebylo, a to už o víkendu má být ještě větší klemra. Tak mě tak začínají přepadat chmury z toho počasí. Když si představim, že za chvíli bude mrznout a co já s tím naším šídlem budu doma dělat? Ted jsme zvyklí být celý dny venku. No kdyby aspoň brzo napadl sníh abysme mohli na sáňkovačku.
Tak tak koukám sluni a Viktorie jdou brzo na screening, holky musíte pak hned informovat jaký to bylo a jestli vám řekli to pohlaví ju?
Nemám dobré zprávy… jsem tak nějak prázná z toho všeho.
Na dnešním vnitřním UTZ byla vidět černá dutinka a v ní pouze žloutkový váček, doktorka říkala, že se srdíčko může skovávat za ním a že tam asi něco slabě pulsuje, ale jistá si nebyla a nechtěla mě jen zbytečně utěšovat. Za 14 dní jdu na kontrolní UTZ a jestli to nebude lepší o Bílečka přijdu. Vzala mi krev a dnes po jedné by měly být výsledky.
Filad jak je to s tebou? Měla jsi to podbně viď?
Pořád pláču ![]()
Papayo!!!!!!!! NEBOOOOJ TO BUDE URCITE DOBRE!!! MUSI… JA ZATIM NEVIM VUBEC NIC … JESTE MUSIM MESIC POCKAT… UVIDIS CO UKAZE TA KREV… TREBA SE OPRAVDU SRDICKO JEN SCHOVAVA… MNOHO HOLEK CO JSEM TAK V DISKUZICH CETLA VIDELO SRDICKO AZ TREBA V 8TT …
A KLIDNE PLAC, ULEVI SE TI!
Papayo hlavně klid, neplač to bude určitě dobrý. Na první UTZ jsem byla taky mezi šestým a sedmým týdnem a měla jsem to samé, určitě se to pohne ku předu
neplač, nic to nemusí znamenat, u některých holek srdíčko vykouklo až v 8 tt …
Takys mohla mít ovulaci né v půlce, ale až třeba o týden později a mimi je tak mladší a proto to nejde ještě vidět, hlavu vzhůru! Držím palce. Snaž se myslet pozitivně, dobře to dopadne … teď to ještě nic neznamená …