Poradna duly
Jana Čurdová
jste rády? Já jsem přešťastná!!! I když zatím není vyhráno tak mě to trošku zvedlo. Příznaky mám taky a teď jsem si skoro jistá, že to co jsem viděla bylo srdíčko!
Musím být při zemi, ale už tolik nešílím!!! Taky jsem si na příští pátek dohodla UTZ tady u nás v ambulanci tak uvidím. Doufám, že je Bíleček jenom stydlín. Fakt doufám!!!
dnes jsem poctivě dočetla uuf fuška.. Páji uuuufff určitě to bylo srdíčko!!!!
venku je nádherně…
Petrucho máš krássného chlapečka…aaaachhh bože až budeme mít děťatko já ho upusinkuju umačkám…bude milováno asi nejvíc na světě
je jedno jestli to bude chlapeček nebo holčička… jsem zvědavá kdy to na UTZ půjde poznat… ![]()
Papayo Ty jsi nám dala, takhle nás vynervovat a pak se dlouho neozvat.
Ale díky bohu jsem strašně ráda že je to dobrý ![]()
papayo - tak to je super, srdíčko nemuselo jít pořádně vidět i z jedno prostého důvodu, že dr. nemá supr ultrazvuk
každý nemá ten nejnovější
Holky normalne ja porad zeru…
tentokrat v tomhle tehu budu jak koule
Tak jsem zpátky z procházky…nakonec jsem skončila u kamarádky na čokočínu, venku je pěkná kosa a já si vyšla frajerka jen v mikině. Tead skoro mám pocit jestli jsem neprostydla, začíná mi být nějak divně.
ahoj, papayo gratuluji a nenervuj se/to se lehko rekne, ze/
ja ted zmatkuji taky…myslela jsem, ze toho 28.10.mi udelaji UZ a tak a dneska mi prisel listek od zensky, co mi pise, ze bude moje MW/midwife- porod.asist./a ze ji mam zavolat a objednat na UZ… pritom v tom dopise z nemocnice mi prislo, ze vys.u lekare bude trvat az 1,5hod…tak co tam chcou se mnou delat???… ![]()
Liky si myslím že ti píšou že to bude trvat tak dlouho, protože se tě budou vyptávat na všechno možný. Jkao třeba nemoci v rodině a tak. A taky ti asi vezmou krev na testy na HIV a syfilis a tak. Aspoň v čechách se to tak dělá, ale je fakt že tady dělají krom toho ještě ten ultrazvuk.
Petruš klikni na nějaký náš metřík naskočí Ti web stránka kde si ho jednoduše uděláš, pak Ti to nabídne url adresu a tu si překopíruj v nastavení do podpisu ![]()
V krbu nám hoří oheň, já sedím zapadnutá v křesle před ním, je mi teplo nemám hlad a jsem v měkkém prostředí- mám se jako to moje miminko co mám v břiše ![]()