Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
11.10.09 11:05

Tak bohužel jsem napsala blbost o těch filmech, od neteřinky jsem se teď dozvěděla že žádnou takovou adresu nemá, jen že si stahuje filmy do počítače přes ulozto.cz nebo přímo přes rapidshare. Což je oboje legální, v čechách můžeš stahovat jak chceš, nesmíš to jen šířit. Ale obojí je to placený. Ten Rapidshare jsem dřív používala taky a nebylo to tak drahý, asi 500 na rok nebo tak nějak. Nevím teda jak je to teď.

Tak snad aspoň trochu jsem ti pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
11.10.09 11:39

Ahoj holčiny,

tak jakpak se máte při neděli? Já jsem úplně k.o. tlak mám 90/60 a mám pocit, že to se mnou každou chvilku sekne :roll: Copak dnes budete vařit dobrého? Já jsem se pustila do rajský…tak snad se povede :-)

Jinak renet ty hádérky jsou dobrý, myslím, že se určitě vybrat. Taky popátrám po netu a když něco najdu dám echo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.10.09 11:49

Ahojda Viki,
ti řeknu že já nikdy problémy s tlakem neměla, i u prvního těhu jsem měla ukázkovej tlak. A včera se mi u nakupování v tescu udělalo pěkně šoufl a viděla jsem dvojitě, jsem myslela že sebou švihnu. Tak si myslím jak se mění počasí a je blbej tlak, tak se to na mě takhle projevilo. Doufám že to bylo poprvé a naposledy. Brr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
11.10.09 11:53

Ahoj Petruš, no přesně mi to takhle včera začalo, v albertu na nákupu. Ještě že jsem měla ten košík a mohla se po něm ,,válet,, Je to fakt hnus, nedá se vůbec nic :(

Jinak mi před chvilkou skočilo zablácený kotě do peřin…takže budu převlíkat, fakt super. Teď je venku na hanbě, čumí na mne skrz okno jak na vraha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.10.09 12:11

Hihi, chuděrka malej :o) my tady máme velkopěstírnu kočíček, zrovna jsem před týdnem udala poslední kotě. Měli jsme jich pět. To byl bordýlek po celým bytě, ještě že už jsou pryč. Dospělí kočky do bytu nepouštím, ale těch malejch mi bylo líto nechat je venku. Naše psisko si z nich udělalo štěňátka a pořád je terorizovala svojí péčí :o)
K tomu tlaku, ani nevím jestli to jako byl nízkej nebo co…nemám s tím vůbec zkušenost, že bych si příště upalovala dát kafe nebo něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
11.10.09 12:24

Prosím Tě podle mne o byl nízký tlak po tom jdou na člověka mdloby a vidí rozmazaně.

No o kočičím doupěti mi povídej :lol: máme čtyři čtyřměsíční koťata a neměli jsme srdce je rozdat, takže nám všechna zůstala. Immer se válej na gauči :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.10.09 12:30

Teda tady se pěkně rozechc…lo
No mi jsme ze začátku taky neměli to srdce je někomu dát, ale když se nám tady už moc namnožili, nechali jsme je všechny vykastrovat. No ale jedna tomu unikla, protože ji porazilo auto a my mysleli že už jí to nepůjde, no a ono šlo a dokonce pět koťat. Takže brzo půjde na operaci taky.

Teda já se nahamkala, mňam…měli jsme bramborovou kaši a vepřové plátky na houbách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
11.10.09 12:48

Ahojky holky,

no tak o nizkem tlaku mi radsi ani nemluvte… ja na nizky trpim i kdyz nejsem tehu a kdyz jsem cekala malou tak jsem to sve tehu zjistila prave tak, ze jsem sebou malem svihla… a jednou jsem tlak pri mereni v prvnim tehu mela (a ted se podrzte) 85/45 … sestru malem kleplo :-D a ja nevim ani jak jsem tam dosla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
11.10.09 12:57

No, s tím tlakem si můžeme myslím podat ruce. Ještě se mi nepodařilo nikde seknout, ale párktát sem si usela čupnout. Ty mžitky, to je fakt kolotoč. Člověk je proti tomu takový bezbraný. Já kafe přestala pít úplně, myslím že to není pro mimi dobré ani jedno denně.

PS:Petruš, dík za snahu s tím netem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
11.10.09 13:02

no já doufám, že ty naše mimča budou hodný jako andílci…za to jak teď kvůli nim zkoušíme.

Já nízkej tlak nechcůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů :( já snad spadnu i ze židle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.10.09 13:05

Já kafe nepiju vůbec, pro mě by byl trest vypít turka fujj…já jedině preso s kupou mlíka…spíš teda mlíko s trochou kafe, když by jinýho zbití nebylo.

Tak si říkám že jediná závislost co mi zbyla je na jídle…kafe jsem nikdy nepila, alkohol teď už taky ne a cigára taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
11.10.09 13:27

tak to já jsem si holky prolejvala pořád hrdlo kafem, vínem ( tohle léto teda extrem ), sem tam krabka slimek a furt jsem se něčím cpala…teď…nemůžu ani pít ani jíst :?

Hele jeden dotaz od blondýny: rajskej protlak a rajčatové pyré je to samé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.10.09 14:47

odpověď od brunety, asi jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.10.09 14:49

Teda to je zase odpoledne…zase mám to dvojitý vidění, hlava mě bolí jak střep a jsem totálně unavená. Takhle to mám každý odpoledne. Dopolko jsem úplně v pohodě, ani žaludek mi nic nedělá, ale pak.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.10.09 15:05

další typ na těhu oblečení

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

já si nakonec objednala ty první.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek