Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
10.10.09 12:40

Tak to je jasný. Já jdu na kontrolu v úterý tak už budu vědět zase víc. Ještě to třeba taky v těch normálních ryflích vydržím nějakej ten tejden. Nebo ještě můžu taky vytáhnout jedny starý z kterých jsem zhubla, tak mi možná teĎ budou akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
10.10.09 14:15

Tááák, to jsem se nadlábla. Nakonec vyhrála moje chuť na žebírko zapečené s rajčaty, paprikou a sýrem a k tomu kuskus. A vůbec mi není těžko - doporučuju !

Kalhoty: Mám tady jedny větší manšestráky, které mi ještě tak na měsíc vydrží. Po vyprání se trochu natáhly a padaly mi. Ležely ve skříni a čekaly přesně na tuhle chvíli, ostatní gatě už mám na sezení nenositelné, kromě tepláků, ale zkuste chodit v teplákách do práce :)
Měla bych udělat generální přebírku hader, protože se obávám, že ani s tričkama to nebude moc slavné (přece jen mi trochu porostly:) ) Vůbec se mi teda do toho nechce, mám pěkně zarvanou skříň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
10.10.09 19:10

ahoj kočky :wink:

Petruš, tak to jsme na tom stejně. Dneska jsem jela do města na nákup, podpatky, topíček, kožená bundička prostě frajerka největší a džíny rozepnutý jak starej fotr.....prostě se to fakt nedá :lol:

Zrovna jsem si říkala že vám napíšu o radu - tip, kde koupíte nějaký těhotenský hadry..... koukám, že téma jste už nakously :)

Ty džíny už budu muset pomalu řešit, protože to je fakt mazec :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.10.09 19:43

Noooo to je právě problém Hradce, tady co se týče hadříků a ještě k tomu těhotenských je to fakt bída. Buď to pořeším tím mimibazarem, viděla jsem tam jedny luxusní rifličky těhotenský dokonce i na moji ne zrovna štíhlou postavu, nebo se rozjedu směr Prague nebo Pardubice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
10.10.09 20:24

Dneska si program všech českých rodin bude fandit česku proti Polsku co? Ja chtěla manžu vykopnout do hospy ale po včerejšku jsem neuspěla takže oon sedí u telky a ja u pc..Romantika:) Malého mi dneska hlídala kamoska tak jsme si zašli aspon po dlouhé době na večeři..bylo super ale jsem tak nažraná a nafoukla že mě až z toho bolí břicho…Mám taky problém s kalhotama. Když sedím začínají tlačit a hlavně chodim furt čurat. No manžu vytahnout jako do ove..bez šanci ale snad zítra pude i když nevím no…asi to vyřeším taky mimibazarem mám tam jedné vyhlídle a taky moc hezké za 440,– což si myslím že je sranda cena..a líbi se mi i ty těhu pásky a trička tak asi nakoupim v klidu z domova :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
10.10.09 20:27

Tahle má hezké věci tak mrkněte..a kdyby jste měli nějaké typi podělte se :)

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
10.10.09 20:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
10.10.09 20:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
10.10.09 20:33

Ahojte, taky mě už napdlo kouknout se po nějakém tom oblečení, ale říkám si že je to asi ještě brzo. No uvidíme jak dlouho vydržím odolávat. Kamarádka má za měsíc termín tak třeba i něco zdědím :-)
PS:Co se jídla týče, dneska jsem měla výbornou slepici na paprice!! Mňam, asi si ještě naberu :-) Ale to žebírko s kuskusem, to zní moc dobře!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.10.09 20:33

Filad tak ty rifle mám vyhlídlí úplně stený akorát asi o sto velikostí větší… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
10.10.09 20:43

Jooo kuuus kus to jsem dlouho neměla…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.10.09 20:44

ježíš sorry co já to mám v tý hlavě, ne filad ale renet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
10.10.09 20:45

…dala bych si pivo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
10.10.09 20:46

to neřeš ja si všimla že si překlepla..to se v těhu akceptuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.10.09 20:51

tak to já jsem normálně docela pijan, pivko miluju, ale co jsem v jiným stavu vůbec na něj nemám chuť. Asi to je tím že už nekouřím a nějak to mám spojený dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí