Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12332
12.10.09 10:08

tak dnešním a zítřejším mimčům přeji na KO vše OK :wink:

pimpi - a vláknina v tab. se v těhu nesmí? to mě tak ještě napadlo, mě kdysi bifita zachránila po 3 měsíců problémů,ale to jsem nebyla těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
12.10.09 10:10

No Borisko, vlákninu v tabletách jsem nezkoušela, protože jsem závislá na zelenině a ovoci a ke snídani si dávám müsli s vlákninou, tak si myslím že vlákniny mám dost. No uvidíme, co řekne doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.10.09 10:11

No u nás je problém v tom že mladej u ničeho dlouho nevydrží. Nejradši by lítal celej den venku. No ale něco vymyslet budu muset.

Jo zítra jdu na kontrolu a už se mooc těším. Snad bude nějaká hezká fotečka. Hned jak zjistím jak se sem dají vložit větší fotky tak ji sem mrsknu.

Udělala jsem nepečenej piškotovej dort se smetanou, to si dáme po obědě do nosu. No ještě musím vymyslet ten oběd, asi vytáhnu z mrazáku těsto na pizzu a bude :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
12.10.09 10:13

Holky, děkuji moc za podporu,
holky, taky Vás bolí občas vaječníky, mne ano, občas, ale jdou cítit docela dost a mám z toho obavy, zítra se na to zeptám doktora, ale zajímalo by mě, jak to máte Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.10.09 10:14

Jo a Pimpi, obávám se že to budeš muset vydržet až do porodu. Já měla u prvního děsnou zácpu, a ať jsem zkoušela co jsem zkoušela nic nepomohlo, dokonce mi doktor dal i laktulozu což je takový přírodnější projímadlo, ta trochu pomohla ale zase jsem to do sebe nechtěla pořád cpát. Výš jak pro mě byl příjemnej klystýr u porodu po těch osmi měsících neustálý zácpy :o)
Zkoušela jsem i švestky, meruňky a vlákninu na všechny možný zpúsoby a já nevím co ještě. Nakonec jsem to přežila, ale ty hemeroidy stály pak za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
12.10.09 10:17

Já už žádné bolesti skoro nemám. Ale sestřička u doktora mi popisovala že mě můžou bolet vazy na kterách vysí děloha. Je to po stranách až do boků. Jak se děloha zvětšuje, vazy se napínají a víc zabírají. Říkala že to může být hodně bolestivé, tak třeba je to ono co tě bolí. Jak víš že jsou to zrovna vaječníky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
12.10.09 10:21

marcis, no myslím si to :) , ale možná to budou ty vazy, no těžko říci,jsem i te´d zase více unavená, pohodlnější a v noci se často budím nespavostí, tak třeba děloha začla zase honem růst … čert aby se v tom vyznal … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
12.10.09 10:27

To si mě moc nepotěšila Petrucho. Je to hrozný stav, každý mi říká, že už je na mě vidět těhotenství a ono je to přitom jen nafouklé břicho. :lol:

Sluni, mě taky občas píchne ve vaječníku, ale jen v tom levém a střílí to až jako by na ledviny. Už jsem to řešila s doktorkou na první kontrole, protože když mě prohmátla, tak ten vaječník dost bolel. Ale nic tam nenašla, řekla, že to je tím ,jak to tam ve vnitř všechno pracuje. Takže bych se nebála. Bude to všechno OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
12.10.09 10:28

No, tak uvidíš co ti zítra řeknou. Nesmíš se tak stresovat. Taky mě občas píchne, ale snažím se to moc neřešit. I když to jde těžko ovlivnit, chápu. Sama jsem tu už taky jednou stresovala :wink:
Už se taky moc těším na příští týden až miminko skutečně uvidím. Zatím to byl jen špendlík :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
12.10.09 10:37

Ahoj holčiny,

sluni tak zítra, závidím Ti já až ve středu a začínám být nervózní. Nějak mi mizí příznaky, tak nevím jestli jsem se přes to už přenesla nebo je něco špatně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
12.10.09 10:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.10.09 10:41

Tak třeba Pimpy budeš jinej případ, třeba na to něco vynalezneš ale to nás potom musíš hned informovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
12.10.09 10:42

Ježiš holky, nestresujte nebo se to přenese i na mě! :cry: Nasaďte si růžové brejle 8) a buďte v klídku :lol: Miminka to cítí

Fuj, venku je fakt hnusně, byla jsem telefonovat na balkoně-jinde nemám signál a zase hupky do postela! Fuj to je hnus. Ale nebojte, nemusíte mi tu posel závidět, já tu pracuju na komplu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.10.09 10:44

Viky na 12 týdnu už by tě příznaky mohly začít opouštět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
12.10.09 10:48

Petruš chlácholím se tím, uvidím ve středu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie