Poradna duly
Jana Čurdová
Marcis - klídek, budeš mít dítě nerváčka
Jo a z tý klávesnice by to šlo vyšťourat dost blbě co?
![]()
Jinak jako, jestli my to s bílečkem zvládnem tak budem asi taky červnový… mám takovýho tucha.
Renet - Srí Lanku můžu jenom doporučit, fakt. Byla to naše nejúžasnější dovolená. Ještě jsem nikdy v Orientu nebyla… Jezdili jsme na slonech, jedli zvláštní jídla, byli jsme na hadí farmě (kobra 2m ode mě… no mazec, jsem si málem stříkla do textilu) V továrně na hedvábí, na batiku… všechno ruční výroba. Jezdili jsme si soukromě a né hromadně. Zakovou tou rykšou na motor. Říkají tomu tuk-tuk. Čajový plantáže,chtámy, želví farma s 2 denníma želvičkama. Si představ, že sedíš večer na krásný bílý pláži u bouřícího oceánu a najednou se před tebou něco začne hejbat, a když se podíváš blíž zjistíš, že je to kareta obrovská (želva jako sviň) a jde do písku naklást vejce. No čuměla jsem jako puk. Domorodci jsou budhisti, takže úslužní usměvaví… byli jsme pro ně srandovní, tak si nás fotili a tak
Plakala jsem, když jsme odjížděli a Ondra je tvrďák, ale byl na tom stejně ![]()
Hele co říkátena to, že půlka budeme mít blížence? Já si říkám, že mě a manželovi se ani nic jinýho narodit nemůže… my jsme jako oheň a voda, ale i tak z toho mám smýšený pocity, aby bíleček nebyl nějaká rozpolcená osobnost ![]()
co jsem to ráno psala…že mi mizí příznaky????? To jsem zase jednou plácla kr… je mi děsně ![]()
Jé Papayo to musela být krásná dovolená, já bych tak někam jela
já taky válim se v pelechu a čučím na bednu, taky energie na 0
mi povidej… mala je nastesti hodna… jeste mame leky takze to je dobry… ale neco delat nejsem skoro schopna … chjo … trosku mi pripada jako by mi mizely priznaky.. .treba prsa me nejak prestavaji bolet tak jsem z toho trosku nervni … ale je mi porad desne tezko od zaludku tlaci me podbrisek a jsem nepouzitelna …
![]()
Hlásím že jsem taky úplně nepoužitelná. Malej nakonec vůbec nespal. Asi mu rostou poslední stoličky nebo co. Pořád mi tady brečel jak v noci tak teď. Já bych tak spala.....uááách…
Asi mladýmu na noc připravím nějakej uspávák, třeba vývar z máku nebo tak něco
![]()
Já už se chci zase vyspat. Když si představím že mě to za pár měsíců čeká zase a to totálně.....To bude zase tóčo, kojení-přebalování-kojení a furt dokola…
Teda ne že bych chtěla strašit prvničky…hihihiihi
Petrucho nestraš nestraš ![]()
Filad, přesně to jsem psala ráno. Ty prsa už vůbec necítím, nezvracím. Jen jsem strašně ospalá (tomu přidává i počasí) a trochu ten žaludek. Do toho mne začala bolet lebzna…hmmm pěkně jsem si postěžovala ![]()
Petro: toho odvaru prosím i pro nás.. Jaho dneska asi .....
Jako to není možné jak on mě zlobí..aach jo možná je to i tím že jsem děsně unavená a potřebovala bych si spočnou a venku je tak jak je a s tím prckem se to už nedá…a manža v prdeli…Kdyby bylo aspon hezky tak by člověk někde zajel ale ani auto nemám…si ho manža vzal to je v řiti…je mi hnsuně
papay a jeli jste přez cestovku?
Tak jsem hodinu a půl seděla s klientem. Auuuu, jsem K.O.!!!
A mám zase hlad!!!!! ![]()