Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6336
12.10.09 19:31

Viky - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
12.10.09 19:32

Ad Býk či Blíženec: Manžel je Býk (zabejčený) a malá je Blíženec (na odstřel ;-) ), takže si nevyberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
12.10.09 19:33

Co říkáte zítra na těch 0°C. Jsem mamku tak vystresovala, že musela jít na zahrádku (teď skoro v noci a po tmě) otrhat zbývající rajčata. Když přišla domů, tak jí můj taťka (= děda) řekl, co blbne, že je zataženo a u nás tak rozhodně mrznout nebude.
Raní teploty 0-4, odpolední 4-8.
Asi vytáhnu palčáky a ušanku…
Co je za problém s těma blížencama? Žádného neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
12.10.09 19:35

Jahudko ono je to nakonec fakt stejne jedno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
12.10.09 19:36

Pocasi hnus (malem jsem napsala hnis)…

No o blizencich se vetsinou tvrdi jak jsou klidni a tak.. pokud vim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
12.10.09 19:39

Filad nejlepší varianta dát si zmrzlinku a rychle usnout.

Ježiši ty koťata mne dneska tak ser..... strašně zlobí, vždycky je strašně seřvu…ale pak ty jejich pohledy, tak se jim pak ještě omlouvám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
12.10.09 19:40

Viky ja ji ted dozrala :-D ale mala jeste nespi… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
12.10.09 19:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
12.10.09 19:42

ááá sakra, ale studený docela zabírá, že jo? Bych teda řekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
12.10.09 19:45

jj, to studene je hodne fajn… potrebovala bych aspon krkat a prdet :lol: :lol: teda ale chudak mala… ta mela kvuli mne „vonavou“ sobotu i nedeli… jenom manza se tomu vyhnul :lol: ale az dorazi tak mu to jiste vynahradim :lol: :lol: prijede za 14 dni nejspis …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.10.09 20:19

No s těma blížencema…můj brácha je blíženec a je sice v pohodě, ale sedí to co se říká že blíženci jsou rozpolcený osobnosti, dva v jednom…on je jednu chvíli k sežrání a za chvilku na zabití…tak asi takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.10.09 20:50

Ahoj holky,
teda co dneska bylo venku za pocasi, to byl fakt hnus co?? :twisted: :twisted: Uz je to tady, podzimni depka :roll:

Tak ja dnes taky mela KO , akorat, ze si na me nikdo nevzpomnel, beee :wink: :P Je to dobry, jsem 8+3 a srdicko tluce, Bobik ma 17,3 mm. Videla jsem tam tu fazoli nalepenou v deloze :lol: A dostala jsem prukazku, hura hura, muzu se jit nahlasit do porodnice :P Termin mam 21.5.2010
Sluni , ptala jsem se na ty bolesti, me hodne boli levy vajecnik, obcas vazy a tak, ale to znam, spis jsem se bala vajecniku. Dr. rikala, ze je to proste mozny, nikde nic nevidela, tak holt budu verit ji 8)

Papayo , ja ti poslu SZ to, co jsem poslala Marcis, tak ti to zkopiruju :wink:
Jinak ja jinej nez cernej caj nepiju, neslazenej, s citronem, obcas si dam ochucenej, ale furt cernej :oops: a obcas ten hnusnej tehotenskej. Delala jsem to tak i predtim a dite to prezilo :oops: 8) Ale ty sypany jsou asi fakt silnejsi, to jo…

Petrucho , nase Dr. uz mi prukazku dala ted, v 9.tydnu, u nas dava, kdyz vidi srdicko a ze je to vse ok, asi kvuli te brzke registraci v porodce, nevim…

Ahoj Jahudko ! :P Ja to mam stejne, v prvnim tehu jsem nemela ani priznak a bricho az nekdy ve 4-5.mesici, ted uz mi roste :lol: :lol: Nastesti mi neni zase tak blbe, jen zaludek na vode :roll:

Marcis :lol: :lol: s kolegou si me pobavila :wink:

Renet , taky mame doma Bycka a je to nejlepsi :lol: :lol: Hlavne se k nam hodi, jsme vsichni 3 zemsky znameni :lol: A tenhle Blizenec nam snad nerozhodi tu peknou rodinnou konstelaci :lol: :lol:
Jo pockej, Zizo , Bycek je na prelomu s Blizencem toho 20/21.5.??? No jo vlastne!!! Jeee, tak to by bylo SUPER kdybychom meli druhyho Bejkaaaa :lol:

Filad , jak rikam, zemske znameni Kozoroh/Byk/Panna k sobe jdou :wink: :lol: Ja jsem taky Kozoroh, jako vase mala :wink:

Treba moje prostredni segra je Blizenec a je super, podle me ma z nas vsech nejlepsi povahu 8) :lol:

VercaV

• Citovat
  • Upravit
10911
12.10.09 21:20

Tak Milouš už je napapkanej a jdeme hají. Tak dobrou noc a zítra pa pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
12.10.09 21:26

Ahoj holky,

teda vy jedete :D . Nakoukla jsem sem, že chvilku počtu, ale nášup dvaceti stránek od té doby (pátku :D ), co jsem tu byla naposled nedám a čtení nechám na zítra.
Přeju všem krásný sny a dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
12.10.09 21:32

Aha, my jsme si na tebe nevzpomněli, protoze jsi takovy anonymecek :) bez obrazku, psalas to vůbec, nebo sis to nechávala jako překvápko ? :twisted:
Důležité je, že je všechno OK, a hlavně taky podle tebe vím, že by náš Plodík měl mít už taky něco kolem 2 cáků.

Tak už se nám tu z toho dělá školka:
VercaV - Bobik
filad - Cipisek
RyBANA - Bobula
Papaya - Bíleček
Sluni - Cvrček Žiža - Plodík
Nejsme divné, že ne?

Dneska jdu ale fakt spát brzo… Dala jsem si na dobrou noc špenát a bramborový knedlík z mamčiných jídlonosičů, a doufám, že do rána vydržím.
Brou noc a vyspinkejte se do sluníčkova (i když bude sněžit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí