Poradna duly
Jana Čurdová
Hihi ty pověry stojí za to…já když čekala Adámka jedla jenom rajčata a jogurty…bylo mi furt blbě a tohle jediný jsem mohla sníst, maso jsem nemohla ani vidět natož jíst, no a je to kluk. Teď mám hroznou žravou na sladký, tak by to mohla být ta holka, no ale moc tomu nevěřím, máme v rodině samý kluky…manžel je ze dvou kluků, jeho brácha má dva kluky, my máme jednoho, takže tipuju i tu druhý na kluka.
petrucho, to vis, ze jsem je v praci varovala- tehotenstvim mam snizenou imunitu a kdyz mi jeste v praci prikazou, ze musim venku, kdyz prsi, fouka studene/jsme primo u Irskeho more/ a jsou tri stupne nosit uniformu s kratkym rukavem… tak to pak dopadne tak, ze mi holt odjede zdravi a jsem na nemocenske 3 tydny…sefka me chce za to vyhodit, ale doktorka mi do listku napsala, ze jsem tehotna, takze by me vyhodit nemela/je to ochrana tehu.podle zakona/… tak uvidime, zatim to neresim a jdu se lecit a lezet a zabukovat letenku do CR, hura…
Viky - neboj beruško, je to tím 12tt, víš jakého obříka uvidís na ultrazvuku? Sama budeš překvapená, všechno jede jako podle knížky tak neboj.. zítra nebo kdy to máš tu KO ti to potvrdí!!! Určo!
Liky - HURÁÁÁ návrat do ČR a kontrola! Super, super fakt… při tvých diagnozách a antibiotikách a nachlazení je to skvělá zpráva. Jsi v 10tt a to už jistě uvidíš krásné mimčo podobné človíčkovi a tlukoucí srdíčko. Moc jsi mě potěšila. Šetři se, lež a popíjej teplej čajík. Myslím že tvůj pan manžel se asi chytil z nos, když vidí, že sis nevymýšlela a že ti fakt není dobře ne? Dej to s ním do kupy než odjedeš… ať se pak můžete těšit spolu nebo prostě ať jste na všechno dva!
Jinak já tedy po vysazení HA děs a hrůza a od té doby co jsem těhotná tak mám pleť jak dětskou prdelku
super! Kámoška to má tedy naopak, celá se osypala a nejen na obličeji ale i dekolt, záda, ruce. Chudák… ale holčičky prý ubírají na kráse tak se jí splní sen. Já si taky libuju, protože bych radši toho klučíka
i když asi je to fuk… hlavně ať tam malej bíleček či bílečková jsou a jsou v pohodě!
Jo Liky a kde přesně jsi? Já mám v Irsku bráchu, je asi padesát km od Dublinu, tak a teď si nemůžu vzpomenout jak se to město jmenuje ![]()
Je tam už pět let a dělá kuchaře.
papayo, diky …manzel se vyvztekal a uklidnil v praci, on vzdy potrerbuje cas, nez mu vse dojde…a vcera mi uz shanel letenky, at necestuju moc slozite a narocne.....
Jinak jak tu nekdo psal o tom cernem caji, ze ho ma rad a moc mu chutna- ja piji cerny, ale bez kofeinu,ten se v tehu.doporucuje- nevim jestli jde v CR sehnat, tady je normalne v obchode… kdyby mel nekdo abstak, tak mu ho muzu poslat, jsem z ostravy a par pytliku domu urcite povezu…
ale mozna v cajovnach ci obchodech s bylinkama bude,ne?
petrucho-ja jsem v severnim Irsku, to patri k UK…jsme dost na severu , asi 40km od Belfastu, takze tipuju, ze bracha bude tak minim.200 az 300km od nas…on to ted tam bude mit asi lepsi, euro je stabilni, ale nase libra je tak dole, ze se nam uz skoro nevyplati tu byt…jenze v Cr ted praci nesezeneme vubec, tak zatim tu jeste budem, nez se situace v CR uklidni…
Papayo moc moc děkuju za podporu, moc si přeju aby bylo všechno dobré. Čekala jsem na to osm měsíců… Zítra v 16,45 se to dozvím.
Liky… klobouk dolů, nebyla bych tam ani chvilku, utekla bych už dávno domů jako malá holka
Ahoj těhule, hlásím příchod od doktorky v naprosto úžasné náladě. Viděla jsem jak tam mimčo krásně pluje. Už má krásně vidět ručičky i nožičky a měří 2 cm. To je čahoun co? Jinak je všechno OK. Teď se budu objednávat do Podolí na screening někdy na začátek listopadu a na další kontrolu jdu 10.11.2009.
Až zjistím, jak se sem dá vložit fotka z ultrazvuku, tak vám jí pozvu.
Pimpi gratuluju…kdy jsi měla poslední MS? Myslím že asi budem tak nějak nastejno.
Poslední menstruace byla 7.8.. Doktorka říkala, že podle ultrazvuku jsem 9+3, což se mi zdá trochu divný.
Pimpi: skvělý - jak ti vychází termín? Fotku musíš někam nahrát na internet, a pak vložíš do zprávy odkaz, označíš ho, a klikneš na tlačítko img (doplní se ti závorky před a za) a v náhledu si pak zkontroluješ, že to funguje a obrázek se ukáže.
Liky: a ty máš manžela Čecha? Už mi to nějakou dobu vrtá, ale když jsi psala, že máte české příjmení… Nebo si vzal ten Ir tvoje? ![]()
aha, tak to už si spočítám z toho 9+3, jste mě předběhly ![]()
Asi okolo 15.5.