Poradna duly
Jana Čurdová
Já měla poslední MS 3.8. ale ovulka byla až 24.8 takže asi budeme tak nějak na stejno. Uvidím dnes podle ultrazvuku.
Pimpulooo - volejte sláva a tři dny se radujte
Jste šikovný! Gratuluju, jen tak dál!!!
Vikouš - dobrý to bude! Jako u Pimpi!
Liky - tak fajn, že už je manža v klídku. A taky tě obdivuju, já jsem byla v Anglii rok - přijela jsem za manželem, který tam byl už rok předemnou. Byli jsme v East Sussex, dole kousek od Bightnu, takže tepleji vež u vás. Byla to ohromná zkušenost, když tak na to zpětně koukám, tak netuším proč jsem tak moc chtěla domů, nic mi tam nechybělo, ale žít bych tam nemohla no, to jsem prostě já. Ale bylo to fajnový, měli jsme tam auto a každou chvíli za námi někdo jezdil a práce nebyla zas tak náročná. A dokonce jsme stihli procestovat Skotsko a strávit 14 dní ve francii. To ještě libra za něco stála, tak to šlo. ![]()
Viky- u nás se teď kupodivu docela vyjasnilo.
Jsem nervózní jako prase!
a to mám ještě hodinu a čas.
PAPAYO, soucítím s tebou. Já jdu zítra a dnes jsem jak ratlík. Držím palečky.
PETRUCHO, tobě taky, tyto máš za moment.
pimpi- gratuluji…ja mela posledni MS tez 7.8. ![]()
Manzel je Cech/teda Moravak/ jak poleno, to ja jsem vic michana/mamka je polka, deda nemec atd/… ale on je do sveta a ja vic na sezeni doma… ![]()
tak letenka je zabukovana a v nedeli v 14.hod…jsem doma u nedelniho obedu…uz ted si vymyslim, co vse ma chudak mamka navarit… ![]()
tak to u nás padají kroupy a u našich už sněží ![]()
liky tak to už se na Tebe mamka určitě strašně těší ![]()
Ahoj holky,
tak jsem ráda že pimpi ma kontrolu uspěšně za sebou a vše v pohodě to je suležité ![]()
Lili: za tebe mám radost, že jedeš domu a zajdeš si na kontrolu a na vyšetření a budeš vidět že je vše v pořádku…
No a ja dneska uklidila byt..dneska čekám návštěvu i když nemám na nikoho náladu tak mi přijdou pogratulovat k svátku tak musím ještě do obchodu nakoupit nějaké ty blbustky at je co na stul…
Jo a jinak ja se osypala jak puberták.. Vlasy mám hrozné nehty se mi lámou..takže opak toho co jsem měla se Sebíkem. To jsem si připadala hezké ted spíše jak zachodová deska…No snad je to znamení že čekám holku to by pár lidi mělo radost…
Mám mravence v noooze…
Držím palečky na kontrolách! ![]()
Je mi dneska tak divně, nálada na bodu nula! Ani šikovný kolega mě z ní nedostal! Mám náladu se vším seknout a jít si lehnout. Ale to bych zase nervila že nic nedělám
Chjo, ty hormony! ![]()
HOLKÝÝÝÝ, MĚ JEBNE ![]()
Bíleček už se nestydí a celej se mi ukázal a srdíčko mu bije jako zvon!!!!
Jsme sice o týden mladší -6+3- ale to jsem čekala. Jinak vše v pořádku. Nechtěla jsem otravovat doktora s fotkou, páč to bylo ze známosti a taky jsem byla úplně mimo, když jsem viděla, že je Bíleček OK.
HURÁÁÁ Jsem nejšťastnější na světě!!!!