Poradna duly
Jana Čurdová
Ja manžu brala po každé na ultrazvuk co jsme byli objednaní a po každé šel usoplený z ordinace
Byl nadšený.. Ale ultrazvuk začne být až ted suprovní jak uvidis ty prstíky…nožičky a to jak tam máva…a dokonce někdy vidět jak by se smál..to jsou fakt suprovní momenty…
Jééé, Slunííí, ty se máš!!! Gratulace!!!! A velká! no to bylo černých myšlenek a úplně zbytečně! Mám takové tušení holky, že my to těhotenství zvládneme všechny!!!
![]()
U nás fučí děsný vichr, vůbec se mi nechce z baráku. Ale co, mě se nechce být ani v tom baráku-musím uklízet
Blééé, takové aktivity by se v těhu měli zakázat!!! Škodí to psychice miminka! ![]()
sluni, gratuluji / a zavidim
/
jinak ja taky moc neuklizim…po prestehovani jsem chtela vycistit koberce a vyplet zahradu a nedelam nic…kazdy tyden mam nejakou virozu ci pakozu a tak to porad odsouvam… v sobotu poradame kolaudacni party, prijde tak 15 lidi, cesi i irove, tak jsem zvedava jak to dopadne, ono se bude dost pit
vubec se mi do toho nechce, ale uz je to asi mesic naplanovane a nejlepsi je, ze rano v 5.ja jedu na letiste a valim do CR…to bude noc…ale dobre na tom je, ze binec po party bude muset uklidit manzel
tak jen doufam, ze az za 14 dni prijedu nenajdu jeste zapomenute flasky a zbytky jidel.....
já mám doma jak po výbuchu, uklízím to nejnutnější, ale dnes po práci taky musím na to hupsnout … ale to neva, hlavně,že jjsou miminka ok, nic jiného nás přece holky nerozhodí … ![]()
Včera na té kontrole byla paní po dvou potratech, už cca v pátém týdnu začla dost krvácet, tak byla v nemocici, tam ji necitlivě řekli, pokud z vás nepadají kusy, tak to další potrat není, no děs přístup, šla na řadu přede mnou, no a dopadla špatně, byl to brzký samovolný potrat, tak naštěstí nemusela na kyretáž … chudák, bylo mi ji hrozně líto a vzpomněla jsem si na loňský rok … ![]()
liky, dobře to dopadne, věřím tomu … mým x kamarádkám vymizely příznaky a vše bylo ok, tím se řídit rozhodně nedá … vydrž, za chvíli z toho budeš unešená jako já … ![]()
Lili: kolaudace msuí být…a vy jako neplanujete návrat do ČR? Jako myslím už na stálo, chcete tam zustat ještě nějakou dobu žít?
Liky a kdy že to přijedeš do čech? Jako abysme si připravili nehty na kousání až budeš u toho doktora ![]()
Jo už to vidím, v sobotu děláte tu party takže do čech dorazíš v neděli že?
ahooooooooj holky jeste jsem vas nedocetla ale kdyby jste byly nejak hoooodne zvedave tak vam neco poseptam ![]()
Filad šeptej, jako bys nás neznala, my jsme zvědavý vždycky
No nevím jak holky, ale já jsem jedno velké ucho. Jsem hrozně zvědavá!!! ![]()