Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
498
14.10.09 09:20

Ja manžu brala po každé na ultrazvuk co jsme byli objednaní a po každé šel usoplený z ordinace :) Byl nadšený.. Ale ultrazvuk začne být až ted suprovní jak uvidis ty prstíky…nožičky a to jak tam máva…a dokonce někdy vidět jak by se smál..to jsou fakt suprovní momenty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
14.10.09 09:21

Jééé, Slunííí, ty se máš!!! Gratulace!!!! A velká! no to bylo černých myšlenek a úplně zbytečně! Mám takové tušení holky, že my to těhotenství zvládneme všechny!!! :P :wink: :wink:

U nás fučí děsný vichr, vůbec se mi nechce z baráku. Ale co, mě se nechce být ani v tom baráku-musím uklízet :-( Blééé, takové aktivity by se v těhu měli zakázat!!! Škodí to psychice miminka! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
14.10.09 09:26

Marcis tak s tím uklízením s tebou totálně souhlasím :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
14.10.09 09:34

sluni, gratuluji / a zavidim :) /
jinak ja taky moc neuklizim…po prestehovani jsem chtela vycistit koberce a vyplet zahradu a nedelam nic…kazdy tyden mam nejakou virozu ci pakozu a tak to porad odsouvam… v sobotu poradame kolaudacni party, prijde tak 15 lidi, cesi i irove, tak jsem zvedava jak to dopadne, ono se bude dost pit :roll: vubec se mi do toho nechce, ale uz je to asi mesic naplanovane a nejlepsi je, ze rano v 5.ja jedu na letiste a valim do CR…to bude noc…ale dobre na tom je, ze binec po party bude muset uklidit manzel :D tak jen doufam, ze az za 14 dni prijedu nenajdu jeste zapomenute flasky a zbytky jidel.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 09:34

uklid - také sprosté slovo a hned po ránu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
14.10.09 09:35

já mám doma jak po výbuchu, uklízím to nejnutnější, ale dnes po práci taky musím na to hupsnout … ale to neva, hlavně,že jjsou miminka ok, nic jiného nás přece holky nerozhodí … :D
Včera na té kontrole byla paní po dvou potratech, už cca v pátém týdnu začla dost krvácet, tak byla v nemocici, tam ji necitlivě řekli, pokud z vás nepadají kusy, tak to další potrat není, no děs přístup, šla na řadu přede mnou, no a dopadla špatně, byl to brzký samovolný potrat, tak naštěstí nemusela na kyretáž … chudák, bylo mi ji hrozně líto a vzpomněla jsem si na loňský rok … :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
14.10.09 09:37

liky, dobře to dopadne, věřím tomu … mým x kamarádkám vymizely příznaky a vše bylo ok, tím se řídit rozhodně nedá … vydrž, za chvíli z toho budeš unešená jako já … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 09:37

Lili: kolaudace msuí být…a vy jako neplanujete návrat do ČR? Jako myslím už na stálo, chcete tam zustat ještě nějakou dobu žít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
14.10.09 09:39

Liky a kdy že to přijedeš do čech? Jako abysme si připravili nehty na kousání až budeš u toho doktora :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
14.10.09 09:40

Jo už to vidím, v sobotu děláte tu party takže do čech dorazíš v neděli že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
14.10.09 09:45

ahooooooooj holky jeste jsem vas nedocetla ale kdyby jste byly nejak hoooodne zvedave tak vam neco poseptam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
14.10.09 09:47

Filad šeptej, jako bys nás neznala, my jsme zvědavý vždycky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
14.10.09 09:50

No nevím jak holky, ale já jsem jedno velké ucho. Jsem hrozně zvědavá!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 09:56

Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiil děleeeeeeeeeeeeej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
14.10.09 09:57

No teda ty jseš ale.....takhle nás navnadit a niiiiccc