Poradna duly
Jana Čurdová
tak teda joooo ![]()
vcera jste me nektere taaaaak nastvaly tema svyma kontrolama, ze jsem si dnes vymyslela bolest cysty (ktera se teda mimochodem za 14 dni zvetsila o centak) abych videla sveho maleho cipiska JAK MU KRAAAASNE BIJE SRDICKO A JEHO 1CM MALICKOST NA ME KOUKALA ![]()
Teeeda tak velká gratulace a snad ta cysta zmizí.....teda ty jseš ale liška podšitá… ![]()
Jééé, to je super!!!! Ty si teda dobrá! A jak já mám teď vydržet do příštího čtvrtka???? Já se picnu!
No vidis
To je super.. Tož to je macek 1cm
A všechno je v pořádku tak zas jeden kamen ze srdíčka dolu..užjenom lili a bude to fayn.. My to holky dáme uvidite ![]()
Jee promin ještě marcis…ale to bude přiští týden …to máš zachvilku ![]()
JA SE NA VSECHNY USMIVALA JAKO DEBIL… V METRU, V BUSE, V MEKACI PAC JSEM HNED OSLAVOVALA SAMA S CIPISKEM A NACPALI JSME SE K PRASKNUTI ![]()
tak už si s vámi dopisuje i Adámek…ten šikula mi sem vlezl a ještě to dokázal odeslat ![]()
Teda já vůbec nevím co mám vařit k obědu,…nemáte někdo tip na něco jednoduchýho a rychllýho?
Tak příští týden ještě já s liky a máme tak na 14 dní klid než začnou nervovat zase ty co byly první na kontrole. A tak nám to půjde pořád dokola až do května ![]()
Já budu mít k obědu brokolici se sýrem a smetanou-mňam!!!
Už se těším. Je to rychlé a zdravé… Ale jinak bych si dala klidně vepřo knedlo zelo-mám plnou pusu slin ![]()
http://www.nej-kocarky.cz/…o-automobil/
ja včera udělala těstovny a zalila jsem je sýrovou omáčku..v mléku rozpustiš apetito..trošku vegety zahustis mouku, nakrajis třeba sunku hodis na testoviny a ty pak zalejes omackou a obed eno nuno…
malý to miluje