Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
14.10.09 10:46

Ona ta cortina použitá rok dva stará celá trojkombinace vyjde dneska do 8000,– což mi přijde že je ještě stravitelný. Mě se prostě nechce narvat do kočáru 20000,– když už je to nejspíš poslední dítko. Pak to prodám sotva za polovinu. Mě se podařil dobrej kousek, když jsem prodávala ten Bebecar tak jsem na něm tratila 1500,–. Já ho totiž koupila už po jednom dítku za 8500,– a prodala ho za 7000,–. Je fakt že byl fakt v super stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
14.10.09 10:46

Marcis ja na nej taky nic nemam … neboj :-) jen tak brouzdam po netiku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 11:00

Petro tak to máš dobrý…

ja cortinu koupila za 17 000 a prodala za 12 000,– Ale tak neberu to tak tragicky…Na 2 roky použití v strátě 5000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 11:01

Když není doma ten malý jako kdyby mi něco chybělo…Musím něco hezkého koupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
14.10.09 11:04

Jojo to znám, když je tady tak je rušno a člověk si někdy fakt přeje chvíli klidu, a pak když je pryč tak si najednou říkám že je mi smutno jak je tady najednou ten klid.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
14.10.09 11:07

Ahoj kočky, tak jsem vás při snídaňce dočetla :-) vy jste ďáblice, tolik stránek. Ale jsem úplně mimo, já těm kočárkům vůůůůbec nerozumím :-( určitě si koupím nějakej úplně na h…

Jinak včerejší KO všechny super :-) :-) to je parádička. Tak ještě mě držte prosím palečky, mám tam být v 16,45 takže asi tak v 15 vyrazím směr Prague…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.10.09 11:07

Marcis a počkej jak začneš, budeš z toho magor…je tolik krásných věcí a teď člověk neví co je potřba a co ne a ty kočárky no to je úplně konec :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
14.10.09 11:16

Viky budu držet palečky.

Rybi hlavně moc neplašte, jako je jasný že je těžký odolat těm krásným věcem :o) ale pak zjistíš že jsi minimálně půlku těch krásných věcí koupila úplně zbytečně…podle mě je nejlepší poslechnout kamarádky které už jedno mimi mají. Já to tak udělala a je fakt že těch zbytečností jsem se v podstatě vyvarovala.
A hlavně na jednu věc jsem přišla, já mám vždycky pocit že když vidím něco podle mě v ten moment úplně úžasnýho tak to musím mít hned. Jenže spousta věcí který jsem sice pak využila se mohla koupit až třeba za půl roku.

Jako ne že bych chtěla aby to vyznělo jako nějaký poučování, to fakt neee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
14.10.09 11:19

Zdar děvčátka, tak jsem se objednala na screening do Podolí. Vychází to na 6.11. - to je hrozná doba.

Jinak po kočárku už taky pokukuju. Mě by se líbil zelený v trojkombinaci, ale nevím co na to řekne manža.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.10.09 11:20

Peťo v pohodě, každá rada dobrá:-) Já zatím jen koukám a dávám do oblíbených :lol: :lol: :lol: pak se uvidí…asi ani nebudu kupovat moc oblečení nebo tak, stejně nevím jak bude mimčo velké a mám pocit že my budem mít dlouhána :-)

Já mám jen ráda, když mám jasno v důležitých věcech :lol: což zrovna ten kočár je, takže teď už jsem klidná, že mám jakžtakž představu, ale kupovat budeme až někdy před porodem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
14.10.09 11:20

Petruš jen raď, budeme rádi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 11:24

Ja souhlasím s Petrou člověk někdy se pro něco nadchne a pak zjistí že to bylo zbytečné a na nic…Taky mám pár zbytečností co nepotřebuji jako odsávačku, nebo ohřívačku..a jiné cipovinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
14.10.09 11:25

To oblečení na mimi budu řešit až budu vědět co to je. Když kluk tak to moc řešit nemusím, bude dědit až na pár super kousků který mu samozřejmě koupím, aby byl in :lol: a neměl všechno onošený po bráchovi. A když holka tak to bude tóčo, protože na holky mají mnohem víc a hezčích hadříků než na kluky. Takže v tomhle případě asi budu jak praštěná a nakoupím těch krásných věciček asi tunu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
14.10.09 11:28

Renet,
tak třeba odsávačku jsem já zase ocenila velmi. Začali mi tvrdnout po návratu z porodnice prsa a horkost a tak. Taky jsem měla hrozně okousaný bradavky a ta odsávačka byla záchrana. Mě by ani nenapadlo jí kupovat, ale stavila se tady kámoška a když viděla v jakým jsem stavu, hned ji jela koupit. Pak jsem ji prodala kámošce co měla ten samej problém asi o dva měsíce později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 11:32

…zas sněží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie