Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6336
13.10.09 22:58

na me nemas.. ja syrove bile kysane zeli, pak bramborak a jahodovy jogurt… ted se doleju pomerancovym dzusem a jdu taky … brou brou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
14.10.09 07:52

Bré ránko,
tak dneska jsem první já :)
To je zajímavý jak já se dneska po dlouhý době dobře vyspala.

Jinak Adámek má teda rýmu jak trám, úplnýho zeleňáka a ještě začíná kašlat, chudák a manžela bolí v krku taky. No mám to tady úplnej lazaret. Doufám že to nechytnu, zrovna mě před tím včera doktorka varovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 08:34

Dobré ránko holky,

tož to je venku pěknej fialovej hnus… U nás jako sněží…
Malý mazal do jeslí a ja mám klid..nevím co budu dělat ale podle všeho asi jedno velké nic :) Ani do večerky se mi nechce potřebuji něco koupit ale to se tam asi nedohrabu…Předchvili jsem vylezla jako z lužka..takové teploučké peřiny… Už jsemjako i zatopila protože se mi zdálo že je v bytě kosa..

Manža mě zas opustil do pátku takže jsme sami to bude paráda…Dneska to uteče ale na zítra musím zvolit nějaký program naštěstí mám auto doma tak nějaký program určo s malým vymyslím :) Někam zajedem :) akurát mámletný gumy :D tož to bude jízda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 08:38

děkuji za přaníčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
14.10.09 08:42

Jé tak vy tam máte chumelenici…
Tady nic jen prší. To budeš mít dneska pohodu, trochu závidím :o) Mě mladýho do jeslí vzít nechtěli, mají tady plno. A soukromý se mi platit teda nechce, chtějí za to nehorázný peníze. Tady do městských jeslí berou jedině když jdeš do práce, jak jsi doma tak nemáš šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
14.10.09 08:51

ahoj vsem, ja se dnes nejak spatne vyspala, skoro od tri nespim a jsem silene depresivni, zas mam pocit, ze tehu.skoncilo a nic ve me neni :oops: :oops: prsa me uz tolik neboli, v noci chodim na zachod jen jednou/predtim i 5×/ a dnes mi uz nebylo ani spatne…takze mam pocit, ze to zas odejde…oba potraty jsem mela 11.tyden, ted jsem 9+5, takze to asi zacina...... ja se proste musim vykecat, pardon… :oops: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
14.10.09 09:04

Liky neboj, určitě je vše ok.....mě ty příznaky taky už odcházejí, prsa už nebolí skoro vůbec, blbě mi není už tři dni a v noci teda čůrat ještě chodím, ale už jen taky tak jednou dvakrát maximálně. Vlastně mám taky takovej pocit že vůbec těhotná nejsem. Mě jediný co uklidnilo je že jsem byla včera na kontrole a vše je ok. Ale neboj však se za ár dní taky dočkáš a uvidíš mimíska na ultrazvuku a budeš v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 09:05

Petruš: ja si mlatím jesle soukromé.. Stojí mě 1250,– za 5 dní v měsici. jsou to trošku šilené peníze ale zas mě to zato stojí. ja nemám babičku ja nemám nikoho komu bych prcka aspon na 10min. strčila a na chvilku se odreagovala takže mám aspon možnost jeslí a to mi za to stojí… Babička je až na slovensku takže tu vidi tak 3× do roka a druhá je v nebicku takže jsem na vše sama a manža je furt někde pryč…

Lili… to je možná tím že už si v 3 měsici a u někoho ty přiznáky zmizi…prostě začne už to lepší.. pohyby :) neboj zachvilku si doma a doktor ti řekne co a jak..bude to v pořádku uvidis :) nalad se spíše na lepší a pozitivnější energii než se pořád takhle myšlnkama mucit… Myslí že uvidis rodiče a i mimiška v břišku jak pudeš na ultrazvuk…A klidně se vykecej od toho jsme tady :) my tě pro změnu povzbudíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
14.10.09 09:08

ahoj holky,
tak hlásím, že to vypadá,že je vše ok, výsledky spolu s krví budou později, ale nosní kůstku bobišek má a šíjové projasnění 0,1 mm, což je negativní, pozitivní Down je prý dle doktory nad 3,5 mm, a doktor mi ukázal co to vlastně přesně je - měří se vzdálenost mezi páteří a povrchem tělíčka ( kůží), holky, já jsem dojatá, doktor ve mně lomcoval,aby ho probudil, mám dvě fotečky, jednu dokonce 3D, miminko měří od hlavičky k zadečku 6,5 cm ( + nožičky cca 4,5 cm), holky, jak tam plavalo, no já ho mám pořád před očima … jsem úplně kantare, děkuji vám všem za podporu, na další kontrolu jdu 16.11.

liky, mě taky příznaky vymizí a zas se vrátí, někdy necítím podbřišek a ani prsa, a pak se to zas po nějakém tom dni znovu ukáže, bude vše dobré, uvidíš, taky jsem tomu po tom zamlklém nevěřila a ono tam normálně je! plave, dává si ručičku pod hlavu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 09:10

Mlatím si jesle :D :D ..platím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
14.10.09 09:11

Renet já tě docela chápu, když nemáš nikoho na hlídání, aspoň občas tak to musí být na palici. Já mám naštěstí maminku přímo v baráku, sice chodí do práce ale dva dni v týdnu má ranní takže si Adámka v tyhle dny bere odpolko ven vetšinou. Takže u mě pohoda. Sice většinou v tu dobu pracuju ale i tak je to svým způsobem odpočinek.

A Liky fakt nesmutni, bude to ok, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 09:11

Sluni tak to gratuluju že je vše v pořádku :) Mám radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
14.10.09 09:13

Jé Sluni tak to mooc gratuluju.....musel to být fakt zážitek. Už se taky těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
14.10.09 09:15

díky moc Renet, jsem z toho fakt úplně mimo, škoda,že to nemohl vidět manžel, jel se mnou, ale čekala jsem hodinu a něco než na mě přišla řada … tak jsem ho musela poslat zpátky do práce, když jsem viděla kolik lidí je přede mnou … tak viděl alespoň fotečky … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 09:17

Petro: tak to máš fayn. Co ja bych za to dala mít někoho kdo by mi vzal toho mého žraloka na 2h venku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí