Poradna duly
Jana Čurdová
PETI - mooooc gratuluji …
LIKY - hele ja mam taky porad chut na kureci - vcera bych si byvala dala poradnej rizek a dneska hned cestou ze skolky jsem si hoooodne zblizka prohlidla v KFC oblibeneho longra ![]()
no ja uz mamce naporucila kureci rizek az prijedu a zasobu kurat v mrazaku…ja i polivky v praci jim podle toho, jestli je tam aspon kureci bujon…/a to ten vedle kurete ani nelezel/ ![]()
Petrucho - téda ten už je velikej ten tvůj brouček. Jsem ráda, že jste v pohodě ![]()
Já jsem ze samé radosti vydrhla koberec v obýváku… jako 2,5 hodiny na kolenbou a vyplácala jsem skori celej vanish. (si zase někdy koupim koberec barvy kapučíno
)
Jdu k večeři připravit kus kus se zeleninkou… to miluju!
pa pa
Gratuluji k dnešním kontrolám. Ty UZ fotečky už začínají být zajímavější. ![]()
Holky gratuluju vám k ultrazvukum
ja du na kontrolu přiští středu To už bude asi nějaký 9 týden a určo už dostanu prukazku a berou mi krev..tak se těším…
Jinak dneska jsem k svátku od manžela dostala cheesburger hranolky a colu s mcdonaldu:D Lepší dárek si ani neumím představit ![]()
Zítra mám prcka v jeslích to bude veget…
Celý den pohoda..těším se ![]()
Holky mrknete na tenhle odkaz.. sice trosku uz bezpredmetny, ale jsem se ted pobavila hezky, ze teoreticky by to tedy u me vychazelo na kluka ![]()
http://www.moje-tehotenstvi.cz/…a-kalkulacka
a tohle je jeste lepsi, ukazuje to kdy co a jak pravdepodobne se deje ![]()
Holky kde jste kdo… koukam na Ano, sefe! a vypada to, ze to bude asi celkem hustej dil ![]()
Souhlasim s vyse uvedenym, nezaprsi a nezaprsi
To je pocasi, co? ![]()
Tak nejdrive gratuluju vsem k uspesnym kontrolam, Pimpi, Papaye a Petruse , snad jsem na nikoho nezapomnela ![]()
A vubec nevadi, ze jsou mimca treba mensi, to dozenooou
![]()
Snad se Sluni ozve!
Filad na me ta kalkulacka bohuzel nesedi
Nas malej by podle toho byl holka.. Je to skoda, protoze Bobik by mel byt taky holka..
Tak treba to vyjde..
Liky , super, ze jedes do CR, alespon budes v klidu a pujdes tady na KO ![]()
Renet , taky vse nejlepsi k svatku!!
No, co se tyce „krasy“, tak ja v tehu a sestinedeli nic moc
Bedary vylejzaj, pekne jsem zadrzovala vodu ke konci, po porodu bedary jak blazen
Vsichni rikali, ze budu mit holku jak mi bere krasu a prdlajs
Takze se mam na co tesit ![]()
Jinak me je ted blbe, protoze jsem si po veceri dala cokoladku, dzusika a cajicek a ted jsem precpana jak blazen ![]()
VercaV
8+4 tt