Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko ![]()
Hola tak já jsem blíženec a vůbec jsem nebyla taková jak píší v tom horoskopu. Dle mamčiných slov, jsem byla sice dost uřvaná ale na druhou stranu děsně opatrná…když mi někdo řekl nešahej tam, něco se ti stane - obcházela jsem to místo prý velkým obloukem ![]()
A cca do 2.třídy jsem byla nesmírně tichá a stydlivá. Je fakt, že to teda dost rychle přešlo a začala jsem být spratek, ale pořád takovej normání ![]()
V ohrádce jsem prý teda být nechtěla, v kočárku taky ne…jinak nedostatek trpělivosti a neochotu vytrvat to znám ale nedochvilnost je u mě velká neznámá ![]()
Takže si myslím, že na znamení nezáleží, že každej máme prostě něco. Každej si v tom horoskopu najde svoje pro a proti že ![]()
Viky - myslím, že to možný je, je to jako s váhou, ráno máš nižší a večer většinou vyšší. Jak se přes den hýbeš, směješ, jíš… to všechno může velikost ovlivňovat (si myslím) Ne asi nějak moc, ale trochu asi jo.
Papayo budu držet palce, já jdu ve 12.15 takže už budu asi mít po kontrole, tak na tebe budu myslet…určitě dej hnedka vědět, ať si tady zase neokoušu další prst
)
Co prsa holky? Já mám dudy jako sviň… do minulého týdne mě neboleli, ale teď teda jako pes až na úrovni podpaží, jak se to natahuje. Regulérně nemůžu nosit podprdy co jsem nosila před měsícem.
Papayo já vůbec nevím, jsem optimista ale bohužel mám většinou smůlu a jak teď postupně odcházejí všechny příznaky tak jsem nervózní - úplně trapně řečeno si přijdu málo těhotná ![]()
Papayo: ani mi není blbě, jen cca obden zvracím
a to hlavně z mléčných výrobků…
no už ať je pátek, jak mi začíná být líp, tak mám strach aby bylo všechno OK ![]()
Viky, víš jak to bude…odcházejí příznaky, zítra ti řeknou že je vše ok a pak už jen poroste bříško a ty se jím budeš chlubit a budeš prožívat nejhezčí a bezproblémovou část těhu…druhý trimestr
Petrucho to zní jako rajská hudba, moc děkuju
budu v to doufat
jsem zvědavá jestli budu mít tak hroznou pleť celý těhu nebo jestli se to zlepší. Minule jsem vyadala jak sedmnáctka obeďárovaná až do konce. To je hrozný, fakt vypadám děsně.
Zato v šestinedělí jsem měla ksichtík jak miminko, každej říkal jak mi to sluší. Tak aspoň to.
Tak to já to mám obráceně, když jsem vy:,–(ila antiko… ty kráso, si mne i fotili do nějaký dermatologický knížky. Holky to bylo tak hrozný, že jsem se štítila sama sebe. trochu mi to posr… doktor, napsal mi kortikoidy a tím to zhoršil. Za to teď už je to skoro super ![]()
ahoj vsem, nejde vas ani docist, chcete zablokovat server?
zdravim i novacky.....
Viky- ze mizi priznaky se neboj, zacina ti 12.tyden a to bude tim…jinak drzim palce vsem, ktere maji nejake vysetreni…to spis ja tady zacinam byt negativisticka a mam pocit, ze VEC ve me vubec neni a ze je tam prazdno a mam jen hystericke tehu…
Ale prece jen, jedna , pro me „dobra“ zprava…jsem na nemocenske/dostala jsem silenou virozu, rymu jak tram a teploty/,proste jsem uz nemohla a sla si postezovat dokotorce, ukazala se na zdejsi podminky super a dala mi nemocenskou, takze tenhle tyden se vylezim a v nedeli letim do CR/sama MuDra mi to doporucila/…takze hned v pondeli bezim na gyndu a UZ, to budu 10 tyden, tak by tam mohlo byt neco videt, ne? je mi z nervu uplne spatne, jestli i tentokrat to bude zamlklina, tak se necham zavrit na psychine… ![]()
Tak to máš kliku, moje kamarádka ta co je asi o 5 týdnů nebo tak nějak dál než já, to má úplně stejný. Vždycky když přijde do jinýho stavu má pleť jak mimi. A vlasy jí začnou krásnět, ona chudák má hrozný problémy, má cukrovku a strašně jí padají vlasy a už má na hlavě fakt jen pár vlasů, jediná klika že je má kudrnatý tak to není tak moc vidět.
No a v těhu jí prostě ty hormony nějak svědčí a vlasy najednou jakoby zhoustnou. Fakt ji lituju, já mám na hlavě hroznou hřívu tak si vůbec nedokážu představit že bych dopadla takhle.
Liky, teda ty si to chudáku pěkně vyžíráš…no aspoň že tě nechali doma a pojedeš do těch čech na ultrazvuk, to je super zpráva. Hlavně bacha na horečky, to mimi nedělá dobře, vezmi si kdyžtak nějakej paralen nebo něco takovýho ať tu horečku nemáš. Miminku moc škodí teplo vyšší než je normální teplota těla. Ale zase bacha taky na léky.
jinak jak mam plet jak miminko, vsichni mi rikaji, ze mi to moc slusi, uz me tu bali i nejaci Irove
a to mam uz pupek jak v 5.mesici… a strasne chute na maso, tak to pry bude kluk
/pokud bude
/