Poradna duly
Jana Čurdová
Tak u nás taky došlo na modelínu. Drolí mi to tady po celý kuchyni, ale co hlavně že je hodnej
) Zrovna jsem vymyslela výlet abysme se s holkama zaměstnali, akorát dětem se to moc líbit nebude
Pojedeme do Ikei na nákupy. No a když už budem v tý Prague tak můžeme jít třeba do technickýho muzea, aby z toho měli něco i děti…naše dítě je ujetý na vláčky letadýlka a motorky.
tak je frkněte do dětskýho koutku
Taky tam budu muset vyrazit, potřebuju pár věcí
No jo ale my jsme úchylný, my jsme schopný lítat po ikei několik hodin
) to víš zase tak často se tam nedostanem. Prej nám ji mají postavit v HK tak to pak bude mazec, ale zase se toho pak nasytíme a nebudem už tak střelený.
taky jsem tam určitě tak rok nebyla. Akorát mi štve kolik je tam lidí vždycky a naopak miluju si tam dát obídek, zákusek mňaaaam
Jooo já tam miluju ty jejich masový kuličky s bramborovou kaší a pak zákuseček…jééé
áááá masový kuličky z ikei, droga!!! ježíš no tak teď mám na ně chuť a to jsem měla slíbenej výlet do KFC
![]()
Viki: je ti furt zle?
Mě to z ničeho nic přešlo, teda ještě před spaním mi bývá zle, ale to hned zaspím…a sem tam se pobleju, ale jinak ten blbej divnej pocit je pryč, tak čekej a to každým dnem přejde…já teď jím jak magor. Předtím se mi dělalo zle z ledničky plné jídle a mohla jsem jen nektarinky.
Holky já vás tak lituju že je vám blbě a nemůžete jíst. Já to měla u prvního taky. Teď to mám tak že je mi blbě když mám hlad, takže se furt něčím cpu. Zatím jsem se naštěstí nepoblila a myslím že už ani nebudu. Přijde mi že už tak dva tři dni je to lepší s tím žaludkem. Tak snad jsem to nezakřikla. Zrovna jsem dostala chuť na knedlík s vajíčkem, tak aspoň vím co bude k večeři.
Ryban, hodně se to zlepšilo už nezvracím a ani nenatahuju, ale dostat do mne nějaký jídlo je trochu problém, na ničem si nepochutnám. Odpolko jsem si koupila karamelovou zmrzku, tu jsem dřív milovala, tak se těším, že by mi mohla udělat dobře.
RYBANO, taky jsem byla ujetá na nektarinkách. A jak se mi udělalo dobře, tak vyloženě žeru všechno. Mám apetit jak nevím co.
Ad IKEA, jsme tam poměrně často, když jezdíme k našim a masové kuličky jsou tradice. Už aby byla Ikea v HK, to budu mít kousek. Jinak dětský koutek na Černém mostě je až od 3 let. ![]()
Holky prosím vás řekne se anglicky rok 1999 stejně jako číslovka? Nebo je to jinak? ![]()
Blííížence jako nechci..to musí byjt BEJK..ja bližence neberu…
Ikea taky tam potřebuji pro svetýlko do pokojíčku a nějaé capovinky.. Ale mám o víknedu slíbenej vylet když budu mít ten svátek.. Tak tatínek mi slíbil že mě veme na nákupy
a do MC donald ![]()
Takže tak…Jídlo zatím v pohodě někdy špatně někdy dobře..jako už to neřeším
Debilní sousedí zase vrtají a malý už má strach. V tomhle baráku bydlíme 2 roky a ještě nebyl den kdyby se tady jako nevrtalo…to je jako na halvu. Ja už jsem z toho tady uplně na prášky… Už at je rk 2013 a začnem stavět barák jinak se osypu......
Tak jsem vylezla z vany, zatopila v kamínkách a za chvilku jdu na tu zmrzku ![]()