Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6336
12.10.09 10:50

Tak holky ja uz „JEN“ 3 tydny do kontroly :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
12.10.09 10:56

Ahoj holky. Jdu se k vám přidat, pokud souhlasíte. Čtu vás poctivě, jen jsem se nějak nedokopala napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.10.09 10:56

No to já jsem zvědavá jestli zítra už dostanu průkazku. Jsem 11 týden tak už by mi ji mohli dát. Taky jsem zvědavá na kolik týdnů mě typne ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.10.09 10:58

čauec Jahůdko, jasně že se přidej. Jak se tak máš v tomhle nečase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
12.10.09 11:00

ahojda Jahudko (kurna ja bych si dala jahody :lol: ) toz tu vitej :-) koukam, ze to nejhorsi uz mas skoro za sebou… se taky maaaaas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
12.10.09 11:02

PETRUCHO, absolutně hrozně. Venku se nedá být a malá je doma zavřená celý den. Hrůza. to víš sama.
Jinak do čtvrtka mi bylo hrozně celý den, žaludek na vodě, zvracení, únava. Od pátku se to nějak zlepšilo, což je fajn, ale zase se nervuji, zda je vše ok. Na KO a testy jdu ve středu, tak věřím v pozitivní výsledky. Při prvním těhu to byla pohoda, ani jsem netušila, že jsem těhotná, MS normálně byla a příznaky nulové. Teď jsem si to ale vybrala. Předtím jsem měla břicho, tak v 18.tt a nyní užmusím v sedě povolovat kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
12.10.09 11:09

Já už bych měla dostat průkazku zítra. Je vidět, že to každý doktor má jinak.

Jahůdko vítej mezi námi a klidně si ty kalhoty povoluj. Já to taky už týden dělám. Nic jiného mi nezbývá. Bych ho tam chudáka umačkala. Ale nevím, jestli má cenu kupovat větší kalhoty, ale asi jo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
12.10.09 11:11

Koukám že máme skoro stejně starý děti. Adámkovi byli dva 16.8. Karolínka je asi o měsíc starší že, jestli dobře počítám? Teda já vůbec netuším co s tím klukem budu doma dělat. Naštěstí je dnes hodnej a nevymýšlí žádný blbiny.
Až na to že mi vysypal do postele celý balení křupek, ale jinak dobrý :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
12.10.09 11:12

Hola, hola, jahoda mezi námi :-)
Tak zas je nás o jednu víc :wink: Kolik že nás už vlastně je? To bude silný ročník květňátek, jde vidět, že byl teplý srpen a meze byly vyhřáté :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
12.10.09 11:15

Ahoj Jahůdko, vítej :) koukám, že jsme na to podobně.

No jak píšete s tou průkazkou, tak mne překvapil můj doktor. Poprvé jsem u něj byla v šestým týdnu, hned mi vystavil průkazku a dal mi nějakej balíček pro nastávající matky. To jsem úplně čuměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.10.09 11:16

Dobré dopoledne:)
Ahoj jahůdko :-) ty jo a jak dlouho si tu MS měla? :-)

Já se teď vrátila z „výletu“..odvezli jsme babičku do lázní, to se někdo má:-)

Zvracím obden, ale jinak už je mi milionkrát líp než kolem toho 8.týdne. Už se ani nebojím cestovat…jen to počasí teď zase…pořád něco :lol:

Už se děsně těším na pátek, ale zároveň mám obavy, aby testy vyšly v pořádku - jdu na ten NT screening, tak doufám, že už bude nějaká ta aktuální fotečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
12.10.09 11:18

Marcis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Petrucho tak to já měla včera plnou postel chipsů…u nás to zvládnul přítel. Bylo asi 23h, tak jsem smetla drobečku do ďůry mezi matracema pcha že bych jako ještě v noci převlíkala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
12.10.09 11:18

PETRUCHO, malá je o 2 měsíce starší. Patří do červňátek 2007. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
12.10.09 11:19

teda holky normalne tise zavidim… vsechny mate ted kontroly a ja si musim jeste dloooouho pockat.. no snad vydrzim… preci jen bych mohla jit pristi tyden ale opravdu se mi chce na druhou stranu vydrzet pac se toho taky vic dozvim… jako treba presne mereni, nejake testy, prukazka atd… uvidim no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
12.10.09 11:20

RYBANO, 3 měsíce. První KO u gyndr jsem měla v 17. tt. Teď jsem to věděla od začátku, i když jsem ještě v červenci v období MS špinila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí