Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem našla docela dobrý ceny a výběr super, hlavně ty dlouhý trička a mikči ve větších velikostech mají taky…mrkněte
Ahoj holky,
hlasim stejnou naladu a stav jako vetsina tady
Manzel vcera na fotbale, ja tehotna, takze jsme se celou nedeli valeli
Teda jako obed a tak jsme zvladli, ale nos jsme nevytahli, skoro furt lilo
Malej jde zitra na kontrolu po nemoci, takze „nastesti“ nesmi ven, jinak bychom museli nekam courat nebo co ![]()
Petrucho , jojo, taky me jebne, kdyz vidim tu predpoved ![]()
Filad , teda to byl silenej tlak, cos psala, to bych asi nekde uz odpadla cestou ![]()
Marcis , my teda stahujeme hojne z netu, mame doma vsechny serialy a filmy z posledni doby, ale jelikoz je to nelegalni, tak to tady nebudu psat, kdybys mela zajem, poslu ti SZ
![]()
Prave jsem dostala nalozeno na talir nejake kuratko, tak se jdu nadlabnout.. ![]()
VercaV
Verčo, zájem určitě mám
I o to kuřátko na talíři, zase bych něco snědla, jdu to raději zaspat ![]()
Dobrou
Dobré ráno děvčata, tak se opět hlásím po proflákaném víkendu. Já jsem za celé dva dny udělala uplný kulový. Ještě ke všemu se nám v pátek ztratil mazlíček - naše kočička, tak jsme to s manžou v neděli obrečeli, protože nám moc chybí.
Liky - po přečtení tvýho posledního příspěvku jsem jen nevěřícně kroutila hlavou, jestli je tohle možné. Můj manžel mě pomalu nosí na záchod, abych se neunavila. Je vidět, že k tomu má každý chlap jiný přístup. tak doufám, že to tvůj manža brzy pochopí a začne tě hýčkat, jak si zasloužíš.
Zdravím všechny víkendové válendy ![]()
jsme na tom s manžou podobně a o víkendu se nám válelo parádně… mě bylo trochu blbě a líná jsem byla jako veš, protože když mrknete z okna a vidíte ten hnus aktivita rázem vyprchá. Taky jsem si od kámošky půjčila knížku Stmívání takže čtu až se od stránek práší.
Večo - pisneš mi taky SZ jako Marci prosím? ![]()
Liky - normálně ho propleskni a bude, nosíš pod srcem jeho dítě ne?
Já jsem sice dneska zelená jak sedma a den jsem zahájila s hlavou v záchodové míse, ale jsem docela ráda, protože to znamená, že se Bíleček klube
Akorát za chvilku jdu na centrální příjem fotit a pak napsat nějakej článek a to teda nevim jak to ustojim, jelikož tam je to vždycky mazec… dusno, smrad, dezinfekce, pacienti… no jen jak to píšuz, tak se mi zvedá žaludek ![]()
Holky ještě mám dotaz - oni se nesmí pít v těhu černé čaje? jestli e tak jsem v pytli… byli jsme s Ondrou na Srí Lance a já si tam odsud přivezla snad 5 kg čaje - a pěstují tam jen černý. Na ovocných to dlouho nevydržím ![]()
zdravím všechny po ránu…
Teda to je hrůza co se venku děje. A to jsem ještě nevyspalá, Adámek měl nějakou divokou noc a ve spojení s mým věčným couráním na záchod jsem toho moc nenaspala. Asi to počasí na něj taky má vliv, jindy spí celou noc do osmi do rána a dneska byl třikrát vzhůru a ráno v půl sedmý vstával. A to musím ještě po proflákaným víkendu uklidit a navařit, manžel se mi vrací po čtyřech dnech z práce.
Papayo černý čaje by se neměli…to máš teda pěknou zásobu, bude to muset manžel vypít sám
) to má na pár let vystaráno
![]()
zdravím holky, jsem vás letmo přeletěla ![]()
liky - taky bych byla na tvého chlapa asi tvrdá
, co si myslí mladej, má tě obskakovat a nosit na rukou, obzvlášť po tom co si zažila ! ty ho znáš, tak zkus, co na něj působí ![]()
taky jsme měli válecí víkend a maminka mě zachránila před vařením, resp. vytažením jídla z mrazu… a dovezla nám králíka na smetaně, to byla labůžka, zbylo i na dnešek ![]()
ad těhu věci, tak dokud za sebou nebudu mít první trimestr, asi nic velkého řešit nebudu,ale bříško pomalinku roste, takže něco dělat budu muset, a já se podívám v místních sekáčích a věřím, že najdu, protože co si nezkusím, tomu moc nevěřím, já si oblečení přes net skoro neobjednávala, jsem nějaký atyp a nic mi nesedí ![]()
papayo - v černém čaji je tein, takže občas a slabý, s citrónem a medem asi jo, ale rozhodně bych nepila sypané, ty jsou dost silné!
ajoooj holciny ![]()
denne je mi pekne soufl … mam pocit, ze se to ani neda vydrzet.. za cely den zadna uleva… jako ze by mi bylo blbe treba jen rano nebo k veceru… ne .. proste hnusne nafouknuty zaludek cely den, nejsem schopna nic delat a to uz bych mela… silou vule udelam aspon neco k jidlu … porad cekam az mi bude lip a hned bych vlitla na uklid, ale ono nic, blbe stale… ![]()
Ahojky holky, vidím,že jsme byly všechny nespokojeny s tím počasím …
Já se teď na to dívám ale normálně nějak jinak, mimi je pro mě nejdůležitejší a nějak to počasí narozdíl ve „stavu před“ nevnímám, řešila jsem to pořád, těšila se na víkend, chtěla sportovat - na kolo, na tůru a venku hnusně, tak mě to strašně mrzelo, teď tím,že se šetřím, tak mi to je i jedno, akorát mě štve ta zima, protože mám strach z toho nachlazení, jinak mám ráda jak sníh křupe pod nohama a do toho svítí sluníčko … a hlavně se těším na Vánoce, na tu atmosvéru a na to,že už budu blíž tomu svému vysněnému miminku - doufám … holky, já mám fakt obavy z té zítřejší kontroly, večer nebo pak ve středu z práce Vám napíšu, jak jsem dopadla … mě se vybavují loňské svátky, které jsem po zamlklém těhu promarodila … do pohody to mělo daleko ![]()
No jo Sluni ale my musíme nějak zabavit ty naše ratolesti, proto jsme z toho mírně na nervy
) Však to poznáš, pro mě byla vždycky zima super, jezdila jsem lyžovat a vánoce mám taky ráda, jen do těch vánoc a do tý opravdový zimy to bude opruz, děcko věčně zmrzlý a zmáchaný a protivný když s ním zůstaneš doma…no budu muset vymyslet nějakou domácí zábavu. Asi začneme péct cukroví, to by ho mohlo bavit, patlat těstíčko…
![]()
Dobré ráno,
já se dneska nemohla vysypat z postele. Fakt bych se měla nad sebou zamyslet, a chodit spát dřív.
Zítra budou novinky - Pimpi, Petrucha, Sluna jdou na kontrolu (pokud jsem se někde nesekla) - tak holky budete nás hezky informovat, prosím ? Ať nám to hezky utíká… A nějaké ultrazvučky taky ukažte ![]()
Počasí by mi nevadilo kdybych nikam nemusela. U nás hrozně fučí a prší a když se to spojí, člověk je k tomu uplně bezbraný. Sluni, budem na tebe zítra myslet, ale věřím že zbytečně, protože bude všechno v pořádku ![]()
Petruš, já se právě na to zabavování těším. Bydlíme na vesnici, takže budempouštět draky, dlabat dýně a když bude zima, budem vyrábět vánoční dárky. Třeba zvířátka z kolíčků, zvonkohry a tak. Akorát doufám, že ten náš prcek bude po mě a bude ho to bavit ![]()
Žížo máš pravdu, zítra jdu na kontrolu a už se neskutečně těším. Jen mám pocit, že mě asi dr. pošle na neschopenku, protože v týhle práci to nemůžu do porodu určitě vydržet. Je to tu dost na hlavu. Dneska jsem dokonce nemohla kvůli práci ani spát. Blíží se období různých auditů atd. a to je dost stres. Tak uvidím, jak to zvládnu. Jinak myslím, že mimčo je O.K. Bříško pomalu roste - občas ještě pobolívá, ale myslím, že to bude tou zácpu. Doufám, že mi doktorka zítra poradí co s tím. Protože už jsem vyzkoušela spoustu receptů a nic.