Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3226
9.10.09 21:31

Jeďiný příznak co zatím vymizel je pálení žáhy… a to je prý při hormonálních změnách, ale nikdo z holek si na to zatím nestěžoval takže asi není tak častý. Jinak žaludek jak na vodě jsem měla i dnes… nebylo to tak hrozné, ale bylo to. Já tomu věřím víš Petruš. Nic jiného mi nezbývá, tak si tu s ním povídám a těším se na něj… bude to prcek, ale co :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
9.10.09 21:33

No právě, asi chtějí mít jistotu, prostě kdyby to tam neby\lo tak mastím pod kudlu a už se nebude na nic čekat. Ale já jsem si to ošéfovala, pracuju v nemocnici tak by mi měli UTZ udělat příští týden :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.10.09 21:35

Tak to je dobře že tě vezmou u vás v práci na Ultrazvuk, ať víš na čem jsi. Budem ti všichni moooc držet palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
9.10.09 21:38

Ty jovka, brutálně se mi to tady seká, musela jsem stránku 3× zavřít a znova otevřít než se mi objevil tvůj příspěvek. Děkuju Peťul!!! jdu si poslechnout jak v té telce skřehotaj superstár a dám si tyčinkiy :wink: pa pa a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
9.10.09 21:40

Papayo, ja teda paleni zahy mela az pozdeji v tehu … ve vyssim stadiu…

Petul moc hezky metrik .. :-)

Verco no ja nabrala 12kg v prvnim tak jsem zvedava… ale pripada mi, ze jsem teda oproti tomu nejak vic nenazrana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.10.09 21:45

Papayo tak dobrou a hlavně příjemný sny.

No metřík jsem konečně zprovoznila. Tý jo já podle tý menzes jsem už desátý týden…
Taky mi přijde že jsem víc nenažraná než prvně. Ale zase se utěšuju že tenkrát jsem neměla nic na práci a u toho papkání se válela akorát na gauči, byla jsem na riziku. No a teď holt musím pořád lítat, už se nestarám jen sama o sebe, tak snad ten pohyb udělá svoje a nenaberu 20kg jako minule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
9.10.09 21:46

papayo - budu drzte palecky…mozna je dobre, ze jdes „az“za 14 dni bude lepe videt ta zmena/samozrejme k lepsimu/ ja pred 1.potratem tady chodila co tyden, porad to trosku rostlo a nerostlo, oni nevedeli co se mnou…proste silene nervy… ted je to mozna lepsi, nevim jestli tam vubec neco je, tak nevim, jestli se nervovat ci ne…/tak se radsi nervuju, ze :D /
jinak ja snedla ted bramboraky, dostala jsem na ne silenou chut… jinak se mi dela docela zle z mistniho chleba, dala bych zlaty zub za jakykoliv cesky chlebik..... nemam vubec chut na kafe, tak piju bezkofeinovy cerny caj a mam chute na colu, tak si semtam dopreju…takze vaha pujde nahoru asi bleskove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
9.10.09 21:57

Holky, o tom žraní mi ani nemluvte. Už tak nejsem žádné tintítko, nechci se vidět po porodu. Moje polovička mi vyhrožuje, že ze mě nechce tlustého kamaráda :-( Snažím se jíst aspoň zdravější jídla, ale rohlíky k nim asi nepatří, co? :-( To je blbé, ale mě to neodradí dokud je nezblajznu všechny-mňam! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.10.09 21:57

Jdu hodit své velrybí tělo do vany…jéé to se manžel a Adámek může chlubit že mají velrybu doma ve vaně, to jen tak někdo nemá :lol:
No a pak jdu chrnět.

Tak zatím papa ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
10.10.09 11:03

Dobré ránko všem,
vypadá to, že všichni ještě spíte!
Tak jsem přečetla těch 7 stránek za posledních 24 hodin a držím pěstičky, bude to určitě dobrý - Bíleček se Vám prostě nebude ukazovat, zrovna když vy s mudr chcete :-) A přesně - co jinýho by pulzovalo, než srdíčko? Moje mudr měla ultrazvuk 2× zvětšený, a to jsem skoro nic neviděla ( a to byl ukázkově Plodík natočený přímo zboku, což jde na té mojí fotce z UTZ při hodně velké fantazii vidět :-) ), a když to dala na velikost 1:1, tak jsem teda neviděla už vůbec nic. Třeba Bíleček na vás za žloutkovým váčkem vystrkovla prcku.
Já jsem dneska vstala, posnídala, a šla si zase lehnout (asi na 2 hoďky). Oproti některým tady mám tu výhodu, že čekáme první, a tak se můžu válet. O to větší šok to bude, až ten mimís mezi nás přijde, a už nebude na lenivost ani pomyšlení. Neumím si to představit. :roll:
No, měla bych jít dělat nějaký obídek, nemáte tip na něco rychlýho pro rozežranou těhuli? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
10.10.09 11:07

Ahojky :-)

Zizo, tak ja vcera vecer nebyla lina udelat si gnocchi s takovou dobrou syrovou omackou a soupla jsem do toho jeste spenatek a trochu cesneku… omacka jeste zbyla tak si to ted s malou dame k obidku … no je to mnamka… a nekdo tu psal o bramboracich tak se na ne dneska na veceri taky chystam … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
10.10.09 12:10

Ahoj holky,

tak holky jsou zapité :) Muj je zapil řádně přišel v pu třetí domu a ještě nevylezl z lužka je uplně mimo.. Mám radost.. Zachvilku ho i tak vykopu protože tohle jako ne… Ja chápu že apít se musí ale ja ho kurna nevidim s malým celý týden protože je furt v práci a aby celou sobotu prochrápal tak to jako…neeeeeee. Hezky se bude věnovat mě a svému synovi…

Ja měla na obed zapečené maso s bramborama…celkem lahudka akurát se mi zas nějak udělalo šoufl…Od rána mám žalzdek divný. No a vnoci jsem nemohla spát protože mě bolelo břicho jako kdyby jsem to měla dostat a teka taky…aach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
10.10.09 12:26

Ren, tak ty bolesti jsem mela vcera vecer … chodila jsem se porad kontrolovat, fakt takovej divnej pocit jsem z toho mela… a v noci jsem teda jen se vzbudila kvuli tomu, ze jsem musela curat… ale jinak jsem celkem v poho… to ze mam vecne desne nafouknuty zaludek na to si uz docela zvykam, ale prijemny to teda neni… a prsa to uz snad taky neresim.. boli desne .. musim hlavne davat pozor aby mi mala nejak do nich nebouchla pac to je pak sileny …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.10.09 12:27

Nazdárek,
tak já jsem teď dorazila domů. Byla jsem na nákupu a taky se poohlídnout po nějakých těhu kalhotech, světe div se mě už nějak dost ty normální škrtí…jako chodit v nich normálně můžu, ale když si sednu tak mám teda už dost problémy. Asi fakt to řicho podruhý leze rychleji. No tak jsem žádný nesehnala, v CaA kde mívají docela těhotenských věcí výběr měli prdlačku a ještě drahou jak pes. Tak si asi objednám nějaký z mimibazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
10.10.09 12:31

Petrus hele tak ja mela uz vybrane hezke kalhoty i s takovym peknym trickem, ale rozhodla jsem se pockat do te sve kontroly… proste jak jsem uz psala… nejak se bojim jeste tak nejak naplno se radovat, kdyz vlastne ani nevim co s tim mimiskem jestli se vyviji a tak vis :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí