Poradna duly
Jana Čurdová
Já bych teď taky chtěla holčičku.....je fakt že jsem si prvního přála kluka a mám ho…tak teď by to taky mohlo vyjít ![]()
no přítel už má kluka a moc by chtěl holčičku
Mě je to jedno, ale kvůli němu bych jí taky radši. Tak snad
Budeme si držet palce. Ty máš další UTZ kdy?
Tak mladej se probudil pokakanej, no měla jsem co dělat abych nevrhla.....
Teď přemýšlím co budem dělat…holky z hřiště mě dneska vypekli…ani jedna tam dnes nejde…Tak půjdem asi jezdit na kole, teda jen Adámek…
Papaya asi nedopadla dobře když se neozývá…já si tu ruku asi brzo ukousnu celou.
Tak mladej se probudil pokakanej, no měla jsem co dělat abych nevrhla.....
Teď přemýšlím co budem dělat…holky z hřiště mě dneska vypekli…ani jedna tam dnes nejde…Tak půjdem asi jezdit na kole, teda jen Adámek…
Papaya asi nedopadla dobře když se neozývá…já si tu ruku asi brzo ukousnu celou.
No je to taky možný, mohlo se stát spousta věcí…ale já se teď nemůžu odpárat od compu…
Holky tak Papaya psala do snazilek uz ve 13:15 ze je to dobry… hodnota odpovidala cca tomu jejimu tydnu ..
Teda takhle nás napínat…ta dostane za ucho až ji tady načapu…nééé hlavně že je to ok.
ja prave mrkla na jeji prspevky pac jsem opravdu byla docela nervozni a tenhle byl posledni u snazilek, tak jsem rada, ze je ok …
Já se moc omluvuju, hned po tom telefonu na výsledky jsem měla 1000 dalších, pak jsem mazala křediteli, pak tu byla mamka a pak zase já pryč…
Papayo hlavne jsme rady, ze to je v poradku, uf… ja si teda desne oddechla… ![]()
NO KAŽDOPÁDNĚ ZATÍM DOBRÝÝÝÝ Hodnota je 99 000mIU/ml hCG a to prý odpovídá 6-8 týdnu vývoje