Poradna duly
Jana Čurdová
Renet hlavně se večer neopij…to bude juchanda, zapíjet už dvě miminka
)
jéje čtu tady o opíjení… mám úplně černý svědomí, než jsem zjistila že jsem těhotná tak jsem si prolejvala hrdlo, zrovna bylo tolik akcí…fuj. Teď se nemůžu ani kouknout jak v televizi popíjejí ![]()
Petruš co nehty? Nejsi už u kloubu? Já nemít ty gelovky tak nevim nevim
Viki klid, já jsem to takhle měla u obou těhotenství, zrovna jak na potvoru bylo akcí…jeje ještě když si na to vzpomenu je mi špatně.
My jsme taky obě děti splodili pod vlivem alkoholu…a sebík je náhodou užasné dítko ![]()
No nehty to je taky kapitola sama pro sebe.....já taky měla gelovky, tak jsem si na ně zvykla no a jak jsem přišla do jinýho stavu tak mi šechny odskákaly a vůbec mi to teď nedrží. Vlastně tak kamarádka co mi je dělala přišla na to že jsem v jináči. Ona je asi o 5 týdnů napřed a když mi je dělala a viděla za dva dni jak mi to nedrží, říká ty jseš stopro v jiným stavu…a taky že jo, za týden na to ukázal test dvě//
ty jo normálně máš pravdu, nehtařka mi je dělala minulej týden a vzdychala, že to nějak nechce držet. Ale povedlo se a zatím drží. Musím si jich užít, pak na ně budu muset tak na rok zapomenout ![]()
No vypadám teď jak ohlodaný polínko, teda spíš moje prsty…se mi tak olámaly že to nejde ani nijak upravit a musím počkat až to aspoň trochu naroste.....Já měla vždycky s nehtama problémy, mám je jak papír…ale teď je to tady síla.
Jéé koukám, že tam máš fotku malého…ten je nádhernej ![]()
Taky bych si moc přála kdyby mi na tom screeningu řekl pohlaví miminka, ale moc s tím nepočítám. Chtěli bychom holčičku
Tak a klídek skončil…slyším z pokojíčku nějaký zvuky…mladej se přesně na čas vzbudil…je jak hodinky
Ahojky holky, tak ted uz jsem zase na prijmu… koukala jsem kde je ta Papaya s tema vysledka.. .jezisi jsem ted z ni desne nervozni…
Holka jak to vypada??????
JJ fotku jsem si tam přidala…je to zlatíčko…je mu na tý fotce asi kolem roku.