Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3226
9.10.09 20:53

Viky - vážně mi to promiňte holky!!! Ještě když jsem byla v ordinaci volal šéf ať si laskavě přečtu jeho maily a pak mu zavolám tak jsem to udělala, když jsem přišla do práce a tím to začalo… lítání sem a tam a hlavně pořád jsem měla někoho v kanceláři a to jsem nemohla psát, aby to neviděli :( Polepším se!!! Když jsem volala na ten UTZ jestli mě vezmou 16.10. říkaly, že ano, ale že je možné že budou mít plno a to mě pak budou muset vzít už v úterý 13.10. odpoledne. Tak bych asi skočila i po týhle šanci, uvidím.

Jinak Ondřík mě pochoval a poňuhňal a pak vyrazil do klubíku na koncert… kamarádi mají kapelku a dneska hrají. Šla bych taky, ale jsem kantáre a bolí mě hlava z toho věčnýho dnešního pláče. Jsem ráda že jsem hezky v teplíčku a v klidu :D Dá si nějakej dobrej drink za nás :D

pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
9.10.09 20:54

Tak holky na chvilku vás du pozdravit a oznámit že kamoska z unoru to má za sebou.. Má Jolanku..2.90 a 48cm… :D Tak du uspat panvičkou prcka du dál chlastat :) samozřejmě že chlastam čaj :D ovocný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
9.10.09 20:55

Jo a payo ty ty ty holčino jedna ja se už bála ale fakt mám velkou radost že je to ok..fakticky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
9.10.09 20:57

Papayo úplně v pohodě, hlavně že je to dobrý to je podstatný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
9.10.09 21:04

Díkys kočky :lol:
renet - :lol: :lol: ty vado, ty dokážeš zvednout náladu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.10.09 21:13

Čauec holky tak já nakonec byla vytáhnuta taky chlastit, ale samo jsem bumbala limošku. Kamarádka měla nějakej splín, tak chtěla pokecat. Teda vlastně nechápu z čeho když odlétá zítra na Krétu…

Papayo ještě jednou gratulace.....snad už jsi si všechny nervy vybrala a bude vše už jenom příjemný a hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.10.09 21:14

Papayo , super, ze hodnota HCG je vysoka, uricte to bude ok, mimco proste bude prcek :wink: Takze uz to bude jen lepsi!!!

Liky , i kdyz te budou vysetrovat tak dlouho, tak je zase dobry, ze se ti budou venovat a muzes s nima neco vic probrat ne? Je to zajimavy sledovat, jak je to jinde..

Rybano , jee, Rebeka se mi taky libi, ale asi by taky neprosla :oops: A je fakt, ze ja taky resim, jak tomu diteti budou rikat treba ve skole, podle jmena, tak aby mi pak nenadaval :lol: :lol:

Sluni , ja se taky tesila, jak budu miminko jen nuchnat a umackam ho a ted bych ho nekdy s radosti prerazila jak blbne :oops: :oops: 8) ale neee, miluju ho :lol: ale vubec to neni mazlici typ, takze se brani, kdyz ho chci pomuchlat, je to individualista :roll: :P

Filad , nedavno jsem cetla, ze prumerny vahovy prirustek v tehotenstvi je 10-12 kg. V prvnim jsem pribrala 18 kg a jak ted furt zeru, tak budu asi mit vic nez 20 kg :roll: :oops: 8)

No, s tema porodnicema v Praze je to stejne prdly, oni Vas nevyhodi jen kdyz je porod rychly a nebo jste treba hodne otevreny, ale kdyz jsou jen kontrakce po 5 minutach a voda treba odtekla pred hodinou a maji plno, tak jsou schopny Vas poslat jinam :twisted: Treba v Podoli… Jak jsem psala, i kdyz jsem byla registrovana a rodila jsem 1 den po terminu, tak premysleli jestli me vzit, kdyz maji plno, ale jelikoz jsem byla uz na 5 cm, tak me nastesti vzali 8O

My dneska byli na burze obleceni v nasem materskym centru, takze jsem neco na malyho pokoupila, chtela jsem i na mimi, ale muselo by to byt v neutralnich barvach a tam zrovna nic extra nemeli, bud modry nebo krasne ruzovoucky :lol: :lol:
A pred chvili jsem po veceri sezrala pul strudlu a pul pistaciovy Deli a jdu asi dozrat zbytek :oops:

Mejte se
VercaV

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.10.09 21:15

Papayo , super, ze hodnota HCG je vysoka, uricte to bude ok, mimco proste bude prcek :wink: Takze uz to bude jen lepsi!!!

Liky , i kdyz te budou vysetrovat tak dlouho, tak je zase dobry, ze se ti budou venovat a muzes s nima neco vic probrat ne? Je to zajimavy sledovat, jak je to jinde..

Rybano , jee, Rebeka se mi taky libi, ale asi by taky neprosla :oops: A je fakt, ze ja taky resim, jak tomu diteti budou rikat treba ve skole, podle jmena, tak aby mi pak nenadaval :lol: :lol:

Sluni , ja se taky tesila, jak budu miminko jen nuchnat a umackam ho a ted bych ho nekdy s radosti prerazila jak blbne :oops: :oops: 8) ale neee, miluju ho :lol: ale vubec to neni mazlici typ, takze se brani, kdyz ho chci pomuchlat, je to individualista :roll: :P

Filad , nedavno jsem cetla, ze prumerny vahovy prirustek v tehotenstvi je 10-12 kg. V prvnim jsem pribrala 18 kg a jak ted furt zeru, tak budu asi mit vic nez 20 kg :roll: :oops: 8)

No, s tema porodnicema v Praze je to stejne prdly, oni Vas nevyhodi jen kdyz je porod rychly a nebo jste treba hodne otevreny, ale kdyz jsou jen kontrakce po 5 minutach a voda treba odtekla pred hodinou a maji plno, tak jsou schopny Vas poslat jinam :twisted: Treba v Podoli… Jak jsem psala, i kdyz jsem byla registrovana a rodila jsem 1 den po terminu, tak premysleli jestli me vzit, kdyz maji plno, ale jelikoz jsem byla uz na 5 cm, tak me nastesti vzali 8O

My dneska byli na burze obleceni v nasem materskym centru, takze jsem neco na malyho pokoupila, chtela jsem i na mimi, ale muselo by to byt v neutralnich barvach a tam zrovna nic extra nemeli, bud modry nebo krasne ruzovoucky :lol: :lol:
A pred chvili jsem po veceri sezrala pul strudlu a pul pistaciovy Deli a jdu asi dozrat zbytek :oops:

Mejte se
VercaV

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.10.09 21:16

Jezis marjaaaaa, ten anonym me zabije, 2× a jeste to nemuzu po sobe smazat :twisted: :twisted: protoze jsem anonym :roll:
 Verca

• Citovat
  • Upravit
3226
9.10.09 21:21

zkouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
9.10.09 21:21

sorry, sorry jen jsem něco zkoušela… jsem vyhlásila počítači válku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.10.09 21:25

Papayo neblbni, přes koho by jsi s náma pokecala :o) Na comp se musí něžně, jinak se naprdne a nespolupracuje…ježíš to je spíš o chlapech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
9.10.09 21:25

Zdravím Veru - koukej na mě tady stím taky bojuju - nic se mi nechce zobrazit, teď už ani ten metřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
9.10.09 21:27

Petrucho - ještě z daleka nemáme vyhráno, teď je sice hodnota vysoká, ale to neznamená, že byla vyšší a klesá nebo, že klesat začne… pokud to bude na plánovaném ultrazvuku 23.10. malé tak se poroučím na revizi a těhotenství končí, to mi bylo dnes jasně řečeno! Takže musíme bojovat ještě 14 dní. A to se pos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
9.10.09 21:29

Tak jako přemýšlím proč tě nevezmou na ten ultrazvuk dřív, aby jsi se nemusela tak dlouho nervovat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí