Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10911
11.10.09 15:24

Petruš šup do pelechu :lol: v leže Ti bude hned líp. Já jsem rajskou už dodělala a bylo to teda žrádlo, fakt vynikající

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.10.09 16:00

Však se taky válím, ještě že mamča vzala zase dítě ven. Teď mi volala že jsou na nádraží a že tam mají elektrický vláčky, modely a Adámek je prej totálně u vytržení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.10.09 16:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
11.10.09 16:51

Ahoj holky,

tak já jsem dneska úplně nepoužitelná… spala jsem celý dopoledne jak Šípková Růženka… pak jsem nebyla schopná něco sníst, takže jsem jedla asi až kolem jedné… opět jsem si uvařila bramboračku, nic jinýho jsem fakt nedala. No a pak zase válendo, telka, knížka… si přiadám jako lemra líná!!! Akorát jsem složila prádlo, toť vše. No užívám si neděle :oops: Taky se zrovna dneska necítím skvěle, ale kdybych chtěla ono by to šlo… jenže mě se tááák nechce :) Jsem si říkala, že o sobě Bíleček dává vědět, tak snad dobrý.
Jinak já měla TK u doktorky 100/70 a to jsem byla asi 20 minut po kávě.

Petrucha - parádní stránky sem dáváš, vybrala bych si, to teda jooo :wink:
Ještě jsem vás ani nedočítala, páč je to 5-6 stránek, takže až po napsání :lol:

zatím páčko a hezký nedělní večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.10.09 17:24

Teda holky viděly jste tu předpověď počasí??? Mě asi jebne, co budu dělat zavřená doma celej tejden…ono má i sněžit a mají být nějaký větrný poryvy…no mě klepne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
11.10.09 17:34

Tak dnes mi zacina 8. tyden (jako ze jsem v osmem :-) ) a ja se skoro regulerne poprve poblila… uz jsem sedela na zachode s hlavou v mise (jeste k tomu mi tam smrdi ten osvezovac co se dava do misy) … nakonec se mi jen parkrat zvedl zaludek a to bylo vsechno…

COZE ONO MA SNEZIT???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.10.09 17:51

Mrkni na seznam tam píšou že o tom počasí.....mají být asi 4 stupně a smíšené přeháňky a ve všších polohách sněžení a brutál vítr........no moooc hezkej výhled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
11.10.09 18:44

no nic s takovouhle předpovědí zalezeme do peřin a vylezeme až na Vánoce :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
11.10.09 19:01

no to je konečně dobrý nápad s tou peřinou :-) A zítra žádná práce! Nic, doma budu a všechny schůzky zruším že mi není volno :-) A budu jen jíst a spát a chodit čůrat. Prostě jako dneska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
11.10.09 19:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.10.09 19:10

tak to vam ne/zavidim, ja prolezela vikend, jsem unavena a chytla jsem virozu/no jo, kdyz musim chodit v desti a ve 3 st.v kratkem rukavu-povinna uniforma/ a hadam se s manzelem, vycita mi, ze jsem lina a nic nedelam a prehanim to s tim tehotenstvim…a to jsem mu jen rekla, ze je mi spatne po indickem tikka massala…tvrdi mi, ze mi je spatne a ze zvracim, protoze si strkam prsty do krku…blb, kde na to prisel…u jinych chape, ze maji tehu.nevolnosti a kdyz s tim prijdu ja, tak si prej vymyslim… ja uz nevim, asi blbnu… :?
neprihlasena LIKY :oops:

• Citovat
  • Upravit
12300
11.10.09 19:20

Tak to mě nehrozí být zalezlá, musím aspoň na chvíli jít vyvětrat to naše dítko.....

Teda Liky ty chůdě, ten tvůj je teda blb, ale on i ten můj má občas nemístný řeči, oni to ti chlapy asi mají vrozený, hlavně že když jsou oni nachlazení nebo tak něco, tak lezou po čtyřech a umírají. Bych je chtěla vidět s těhotenskýma nevolnostma a únavou, by umřeli po půl dni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.10.09 19:26

Teda holky, jsem jediná divná, když mi příjde že dát za těhu tričko 500,– a více je trochu moc? A to je jenom obyč tričko bez ničeho…no ještě že fakt se teď nosí taková ta volnější moda tak určitě seženu něco v normálních hadrech za pár kaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
11.10.09 19:42

Zdar, tak mě je dneska teda extrémně blivno. Tlačí mě pořád žaludek a nemám na nic chuť. A úúúúnava neskutečná.
Dneska jsme byli přát manželovo rodičům k narozeninám a rubínové svatbě (či co) a dali jim antistresový pobyt v pivních lázních (fůůůj).
Při té příležitosti jsem vyfasovala od švagrové těhu oblečení, až na to, že ona je XL a já S/M. Ale třeba ještě budu ráda, až budu mít tu velrybí velikost.
Mě se líbily gatěčky na
http://www.aukro.cz/…bleceni.html
new look jeans, ale vzhledem k zimě asi budou praktičtější ty s tím bříškem. Těhu pás jsem si vysnila ještě před tím, než se nám povedlo otěhotnět - díky za odkazy, do 300,– je to hezká cena za nový.
Petruch - já to vidím jen na ty kalhoty a pás, zbytek nakoupím u ťamanů. Taky se mi zdají ty ceny přemrštěné. Teda ony asi nejsou přemrštěné, ale normální, ale je pravda, že ani normálně si nekupuju oblečení 500-1000 / ks.
I když ty texty jsou vtipné :) Tak možná k tomu ještě jednu halenku s ťapičkami, o tu bych si mohla napsat Ježovi. :lol:

Jůůůů, mám nový obrázek v metříku. Kdyby někdo chtěl stejný metr, tak poradím, jak nastavit - dají se tam změnit barvy pozadí i textu. Po cca 2 hodinách jsem to tehdy rozchodila, protože jimi vygenerovaný kód nefungoval. Obrázek se mění každý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.10.09 19:44

ja teda taky za tricko 500,–nedam…ale tehu.rifle si koupit musim, jeste nevim kde, nikdy jsem nic takoveho v UK neshanela :) budu to resit tunikama a dlouhyma volnyma svetrama pres zimu a na jare kosile atd…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex