Poradna duly
Jana Čurdová
Taky jsem hned po zjištěný čárek odhodila cigarety..mazec…I U sebika jsem tak přestala kouřit a do dnes nechápu proč jsem vubec zas s tím začala… No snad už nezačnu..je to fuuuj …I když ja jsem nikdy před sebou nekouřila jenom když spal nebo když jsem byla s hokama ven… Ale i tak je to hnus…
mám to úplně stejný s těma cigárama…taky jsem před adámkem přestala a ani nevím proč jsem zase začala…tak teď mám předsevzetí že už nezačnu.
No u mě nesmí kouřit manža..protože pokud on bude kouřit tak si myslím že hned zas jak dokojím tak se na ně vrhnu…
Já mám doma takovýho skoro nekuřáka…kouří tak jednou do měsíce v hospodě u piva, takže v tomhle směru u mě dobrý.
Taky koukáte na dům u jezera? Ten Keanu Reeves je kořen.....
Ne ne nekoukame koukame na fudbal..nebo spíše manža ja si hraju s pc …ale chtěla jsem se na to koukat mám keana
má super romantické filmy…třeba procházky v oblacivh..to je srdcovka a Sandru mám taky rada…muže to být fakt hezká romantika..
ještě že je můj v práci, jinak bych měla ten fotbal povinnej…bléé…kdyby to byl asoň bývalej hokejista, hokej mi neva na ten klidně koukat budu, ale fotbal fakt nemusím.
My ani nemáme televizi, takže je to jednoduché. Ještě jsme ji nepřivezli ze starého bytu a ani nechybí. Raději čumíme do ohně:-) Teď jsme koukali na film na netu, ale pohodině nám to stopli a prý si máme dalších 50 miut počkat. Druhý kompl nám nenajde net, tak čekáme. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Potřebuju poradit nějakou stránku kde jde koukal zdarma online bez přerušení ![]()
Teda holky to je doják, jsem tady uplně uřvaná a usoplená…bééé
Ty hormony jsou ale svinstvo… ![]()
S těma stránkama kde to jde koukat nepřerušovaně ti teď bohužel neporadím…ví je moje neteřinka která je momentálně mimo domov na šipkách…tak leda zítra
ten ohníček je super věc, my bohužel krb nemáme, ale místo krbu čumíme někdy do akvárka na rybičky, taky to docela uklidnuje
Krásné dobré ráno těhule!! Venku nám svítí sluníčko, ideální den k uklízení
Zatím je mi dneska dobře tak se směju na celý svět-jsem doma sama ![]()
PS:Petrucho, zeptej se prosím neteřinky na ty stránky. DĚKUJI!!!
![]()
ahoj, zdravim pri nedeli- nesnasim ji, pada na me unava za cely tydena desim se dalsiho pracovniho tydne..... ja sedim cely vikend doma, chytla jsem nejakou virozu ci co/doufam, ze ne praseci chripku, te je tady plno, pry dokonce jako tehu.bych se mela jit naockovat proti ni/, takze jsem mrtva a nechapu jak budu v praci fungovat..... ja uz tu unavu nezvladam, jsem mimo, nedokazu se soustredit a rikam si, ze mi to tehotentvi byl cert dluzen
jak to resite vy? u me se pridava i podzimni splin, brala jsem jeste pred 2 lety silna antidepresiva, takze podzim je pro me narocne obdobi po vsech strankach a mam pocit, ze se za chvili zhroutim… na nemocenskou jit nemuzu, tu mi tady nedaji/tehu.neni nemoc/, navic se chci hodit marod v listopadu, kdy me chce videt cesky doktor a chci jet do CR..... tak nevim pomoooc…
Ty jo Zizo , tos mi taky udelala chute s tim zebirkem, kuskus tu susim otevreny nejakou dobu a premyslela jsem, jak ho udelam, mnam mnam… ale zebirko jaksi neni na sklade
s ryzi a musim se pochvalit, docela se mi povedly
Mnam mnam, oba chlapi se olizovali 
Ja dnes delala rozlitany ptacky
Petrucho , ja to mam stejne, pijeme dost vino, i doma po vecerech, ale ted vubec nemam chut, ani na sklenicku
Renet , u nas sel manzel nastesti do hospody, takze mam byt pro sebe

Jinak ty matersky pasy, cos dala odkaz, jsou dobry
Kde nakupovat.....Ja jsem si koupila jedny tehotensky kalhoty v Tveretu, ale tam maji ty tehu hadry siiilene drahy
byly zrovna v krasny sleve a druhy v Motexu, nebo jak to bylo, byl to takovej obchod s tehotenskou modou, ale uz ho zavreli
Pak jsem si nechala dvoje kalhoty - dziny - u krejcove predelat, vsila mi do boku gumy, takze jsem je nosila az do konce. Ale vyhovovalo mi mit ty kalhoty s tema pasama pres bricho, pac mi aspon nebyla zima na bricho 

No a tuniky a tricka jsem kupovala ruzne, Promod, Tatuum a tak, ono jak ted leti takova ta rozevlata moda, tak je fajn, ze se muzou koupit normalni tricka. V lednu ve slevach to bylo nejlepsi, to bricho zacalo hoodne vylejzat
VercaV