Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
10.10.09 21:14

Ty jo Zizo , tos mi taky udelala chute s tim zebirkem, kuskus tu susim otevreny nejakou dobu a premyslela jsem, jak ho udelam, mnam mnam… ale zebirko jaksi neni na sklade :lol:
Ja dnes delala rozlitany ptacky :wink: s ryzi a musim se pochvalit, docela se mi povedly :lol: :lol: 8) Mnam mnam, oba chlapi se olizovali :wink:

Petrucho , ja to mam stejne, pijeme dost vino, i doma po vecerech, ale ted vubec nemam chut, ani na sklenicku 8O

Renet , u nas sel manzel nastesti do hospody, takze mam byt pro sebe :lol: :lol:
Jinak ty matersky pasy, cos dala odkaz, jsou dobry :lol:

Kde nakupovat.....Ja jsem si koupila jedny tehotensky kalhoty v Tveretu, ale tam maji ty tehu hadry siiilene drahy :twisted: byly zrovna v krasny sleve a druhy v Motexu, nebo jak to bylo, byl to takovej obchod s tehotenskou modou, ale uz ho zavreli :roll: Pak jsem si nechala dvoje kalhoty - dziny - u krejcove predelat, vsila mi do boku gumy, takze jsem je nosila az do konce. Ale vyhovovalo mi mit ty kalhoty s tema pasama pres bricho, pac mi aspon nebyla zima na bricho :lol:
No a tuniky a tricka jsem kupovala ruzne, Promod, Tatuum a tak, ono jak ted leti takova ta rozevlata moda, tak je fajn, ze se muzou koupit normalni tricka. V lednu ve slevach to bylo nejlepsi, to bricho zacalo hoodne vylejzat :lol: :lol:

VercaV

• Citovat
  • Upravit
498
10.10.09 21:16

Taky jsem hned po zjištěný čárek odhodila cigarety..mazec…I U sebika jsem tak přestala kouřit a do dnes nechápu proč jsem vubec zas s tím začala… No snad už nezačnu..je to fuuuj …I když ja jsem nikdy před sebou nekouřila jenom když spal nebo když jsem byla s hokama ven… Ale i tak je to hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.10.09 21:19

mám to úplně stejný s těma cigárama…taky jsem před adámkem přestala a ani nevím proč jsem zase začala…tak teď mám předsevzetí že už nezačnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
10.10.09 21:21

No u mě nesmí kouřit manža..protože pokud on bude kouřit tak si myslím že hned zas jak dokojím tak se na ně vrhnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.10.09 21:23

Já mám doma takovýho skoro nekuřáka…kouří tak jednou do měsíce v hospodě u piva, takže v tomhle směru u mě dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
10.10.09 21:26

Tak to ja mám zavislaka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.10.09 21:36

Taky koukáte na dům u jezera? Ten Keanu Reeves je kořen.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
10.10.09 21:45

Ne ne nekoukame koukame na fudbal..nebo spíše manža ja si hraju s pc …ale chtěla jsem se na to koukat mám keana :) má super romantické filmy…třeba procházky v oblacivh..to je srdcovka a Sandru mám taky rada…muže to být fakt hezká romantika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.10.09 21:48

ještě že je můj v práci, jinak bych měla ten fotbal povinnej…bléé…kdyby to byl asoň bývalej hokejista, hokej mi neva na ten klidně koukat budu, ale fotbal fakt nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
10.10.09 21:59

My ani nemáme televizi, takže je to jednoduché. Ještě jsme ji nepřivezli ze starého bytu a ani nechybí. Raději čumíme do ohně:-) Teď jsme koukali na film na netu, ale pohodině nám to stopli a prý si máme dalších 50 miut počkat. Druhý kompl nám nenajde net, tak čekáme. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Potřebuju poradit nějakou stránku kde jde koukal zdarma online bez přerušení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.10.09 22:09

Teda holky to je doják, jsem tady uplně uřvaná a usoplená…bééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.10.09 22:11

Ty hormony jsou ale svinstvo… :lol:
S těma stránkama kde to jde koukat nepřerušovaně ti teď bohužel neporadím…ví je moje neteřinka která je momentálně mimo domov na šipkách…tak leda zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
10.10.09 22:12

ten ohníček je super věc, my bohužel krb nemáme, ale místo krbu čumíme někdy do akvárka na rybičky, taky to docela uklidnuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
11.10.09 09:11

Krásné dobré ráno těhule!! Venku nám svítí sluníčko, ideální den k uklízení :-) Zatím je mi dneska dobře tak se směju na celý svět-jsem doma sama :-)

PS:Petrucho, zeptej se prosím neteřinky na ty stránky. DĚKUJI!!! :D :P :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
11.10.09 09:13

ahoj, zdravim pri nedeli- nesnasim ji, pada na me unava za cely tydena desim se dalsiho pracovniho tydne..... ja sedim cely vikend doma, chytla jsem nejakou virozu ci co/doufam, ze ne praseci chripku, te je tady plno, pry dokonce jako tehu.bych se mela jit naockovat proti ni/, takze jsem mrtva a nechapu jak budu v praci fungovat..... ja uz tu unavu nezvladam, jsem mimo, nedokazu se soustredit a rikam si, ze mi to tehotentvi byl cert dluzen :oops: jak to resite vy? u me se pridava i podzimni splin, brala jsem jeste pred 2 lety silna antidepresiva, takze podzim je pro me narocne obdobi po vsech strankach a mam pocit, ze se za chvili zhroutim… na nemocenskou jit nemuzu, tu mi tady nedaji/tehu.neni nemoc/, navic se chci hodit marod v listopadu, kdy me chce videt cesky doktor a chci jet do CR..... tak nevim pomoooc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí