Poradna duly
Jana Čurdová
Ad těhu oblečení. Mám jen jedny těhu kalhoty, v kterých jsem to odchodila. Jinak jsem nosila šatové sukně a sukně. Teď mám termín o měsíc dřív, tak snad mi to bude stačit. I když druhé těhu je o hodně rychlejší a břicho roste o poznání rychleji.
VYKY, RYBANO, kdy máte termíny???? Já jsem 11+1 a mám termín 2.5.
![]()
Jahůdko tak to je drsný…tak to by mě taky nenapadlo, že jsem v tom…i když vím, že je to možné ![]()
No vidíš to, ta těhotenská demence se na mě už slušně podepisuje, už ani počítat neumím
)
RYBANO, možné to je, ale měla jsem MS, příznaky žádné, tak jsem si myslela, že nám to nějak nejde.
Jahůdko já mám termín 29.4.
, ale pan doktor si ještě nebyl moc jistej stářím, takže je prej dost možné že sme o týden mladší a to bych prý měla termín 3.5. ![]()
No nějak nám tam nesedí ty dny který zbývaj do konce
teda mě určitě…
Hlásím, že jsem návštěvu centrálního příjmu naší hospital přežila bez
Jako to by byl trapas. Už je mi dobře.
Zdravím Jahůdku a přeji všechno dobré matko ![]()
Ježiši vy se tak všichni máte, že víte na čem jste… to my tu s Filad chcípáme strachy. chjooo
K těm čajíkům - jenže mě když je blbě tak do sebe nic jiného než černej čaj nedostanu. Tak já to zkusím omezit
Ale teda nevim co budeme dělat s tím kvantem sypaného Cejlonu
![]()
Sluní - mě ty bolesti břicha mudra taky vysvětlovala tím svalsvem dělohy a těma úponama… normálně mi říkala: „Bolí Vás jakoby vaječníky že jo?“ Mě to teda minulej týden bolelo dost, ale prej je to normální stav.
Mě to tu tak neba, nemyslí mi to… těhu demence
jenže vysvětlujte to kolegům, že?
Jdu si pro kapůčo, je sladký tak doufám, že mě nabije energií.
PAPAYO, já piju taky jedině černý čaj. Kafe mi ani u prvního nechutnalo. Prostě se mi začalo navalovat už jen z té vůně. Takže pressovač leží na dlouhou dobu ladem . ![]()
Jahůdko já mám podle poslední MS termín 30.4. to vypočítala sestra, ale doktor říkal že je to mladší, takže mi to upřesní počítám ve středu na Screnningu
No vidíš, tak to nebudu zasa až tak hrotit a prostě si občas dám. ![]()
ahoj tehulky jsem 10+5,aterminek mame 6.5.2010,tak se hlasime ![]()