Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem zase sama doma. Drahý má zkoušku s kapelou, tak si dělám domácí pohodu. Uklidím si, najím se a zalezu do houpací sítě. V krbu mi taky hoří oheň tak je mi příjemně a teploučko ![]()
Zase jako tomumiminku v bříšku. Ale zasloužím si to za ty dnešní nervy v práci a po práci. Druhý z mých třech kolegů je debil a za posledních 14 dní spustil alarm!!!!! No normální kreténi!!!
to je fakt mamlas. Ještě že mám teď po dloooouhé a hodně stresové práce chvilku klid.
Viky jj, zaludek… blinkat mi nejde, ale je mi fakt desne blbe
vubec nevim co s tim, jestli je neco co by mi aspon na chvilku ulevilo
Čaues,
mě je dneska docela dobře
. Poslední tři dny mi bylo odpoledne a večer vysloveně na šavli a strašně mě tlačil žaludek.
Když tak počítám, to máme zítra tři kontroly a jeden mimořádný ultrazvuk. To bude úroda.
http://farm3.static.flickr.com/…43bfae_o.gif /> A taky vítám dvě nová květňátka/zřejmě býčky - jedno Pardubíčátko a druhé Brňátko.
(Mezi námi - já bych raději blížence, ale TP mám 20.5. - tak to bude na hraně - býky máme v rodině dva, a jsou teda zabejčení víc než já a to jsem beran
)
Zizo my jsme doma dva byci na jednom poli a funguje to
ale teda zacatky byly krusne
manza je 13.5. a ja 19.5. a mala je pro jistotu kozoroh
![]()
filad,
zkus do sebe něco dostat a při žvýkání chodit. Mě když bylo opravdu blbě, tak mi to pomohlo - buď se to posunulo dál, anebo to vylítlo vrchem.
Ležení moc nepomáhalo.
Viky a jeste jak se to klepe tak to vypada jako ho… pred zhroucenim
![]()
Filad, buď Ti pomůže drasťárna...... strčit si prst do krku a pustit to ven a nebo se ochlaď zmrzlinkou jestli jí máš doma, tak by mohla zabrat
Zizo, no jenze ja prave porad zeru pac mam hlad… ale zaludek tezkej
Zmrzku mam taky… je pravda, ze to pomaha, ale jen na tu chvili kdy to jim … ![]()
Tak teď jste mě jakt holky od srdce rozesmály s tou interpretací obrázku, jsem to ani manžovi nemohla přečíst, jak jsem se zajíkala smíchy.
Filad - tak to zkus prolít mlíkem ![]()
To my jsme zase dva berani - a někdy je to nazabití, ani jeden nechce ustoput nebo přestat. Oba 4.4.