Poradna duly
Jana Čurdová
Jé Verčo, tak gratuluji k fazolce!
Já jdu příští týden a budu asi taky kolem 8+ něco, tak na tom jsme skoro podobně ![]()
Kdy se nám oficiálně míníš odtajnit?
ahoj holky!!!!!! zdravím po víkendu.. my se dnes vrátili krásně vyrelaxováni z krušných hor
..a já jdu na kutě..usínám v sedě..zítra nakouknu. dobrou
Holky, ja vim, ze je to trapny byt anonym
Me je to ale blby, ze jsem to jako nerekla ani nasim a odtajnila bych to tady na Emiminu
Manzel rikal, ze to mam vydrzet jeste do 12tt, ale ja ho snad prekecam tak do 14 dnu
Ale mozna ho tajne obejdu a vykecam to u nas v diskuzi a tady uz drive
![]()
Zizo , mame skoro stejne termin
Hlavne mas bozi ten metrik, jak je tam to pidimiminko na fotce ![]()
(a nejsme divny…
).
Tak dobrou, ja si tu uziju Dr. House a letim taky ![]()
Dobré ráno, hurá, konečně jsem první !
To ale dlouho spíte. To bude tím, že je Vás tolik na kontrole ![]()
VercaV - klidne si po těch 3 týdnech udělej stejný metřík, když se líbí - až se přihlásíš, pošli SZ a pomůžu s tím, jejich vygenerovaný kód mi nefungoval. Když si ho dáš do jiné barvy, tak se nebudeme plést, i když obrázek budeme mít asi stejný, když máme podobný termín. Ale já jsem teprve po 1. kontrole a ještě bez průkazky, tak mě možná příště někam posunou.
Vždycky se těším, co budu mít za obrázek, mění se každý týden ![]()
Dobré ránko,
tak já hlásím že jdu na kontrolu až v poledne. Pak dám vědět.
Jinak náš mladej měl v noci horečku a má rýmu jak trám, tak proto včera nechtěl spát, asi mu už nebylo dobře. Teď vypadá že je ok, až teda na tu hroznou rýmu. Pořád mu teče z nosu a nemůžu ho donutit začít smrkat, ještě jsme se to nenaučili. To byla zase scéna při kapání do nosu, chůdě moje. Taky byla sranda když jsem v noci zjistila že jaksi došel panadol sirup a jediný co jsem našla byl dětský paralen v tabletkách, no na čtvrtý pokus jsme to dali. Musela jsem tu tabletku rozdrtit a nasypat na lžičku s medem, to mu docela chutnalo.
Dobré ráno.
VERČO, my taky tajnůstkaříme. Ale u nás v diskuzi jsem to řekla v 8. týdnu a tady o něco později. ![]()
Jé Jahůdko, tak mě tak napadlo že bys mi mohla poradit když jsi z Pardubic. Potřebuju mladýmu koupit nějaký pěkný boty na zimu a tady v HK mají prdlajs, tak mě napadlo že bych zajela do Pardubek. Prej je tam nějakej novej obchoďák vedle tesca tak jestli tam něco mají, dětský obchody myslím?
A nebo jestli máš jinej typ?
Anebo ještě třeba sportovky kde mají dětský boty? Viděla jsem na netu hezký zimní adidasky tak třeba bych je tam sehnala?
Ahoj holčiny, jak jste se vyspinkaly?
Všem co jdou dnes na kontrolu držím palce jak jen to jde a těším se až každá přinesete dobré zprávy. Já jdu zítra a nemám dobré tušení ![]()
Viky neblázni, ničeho se neboj a těš se že uvidíš mimíska.
Já se dneska hrozně těším, snad i ta průkazka bude.
PETRUCHO, jo je tu AFI palác, ale tam moc nechodím. Je to tam mírně předražené. Většinou kupuji u Bati nebo v Humanicu. V září jsem tam koupila Adidasy za 475,–.
Holky dotaz, je možný že se teď ,,velikost,, břicha přes den mění? Ráno nemám žádný a večer tam něco málo je…
Ahojte ženy,
Dočetla jsem 5 stránek ze včerejšího odpoledne… nad Žížiným „skákacím hovňouskem“ jsem se teda pobavila ![]()
Veru - moc děkuji, víš za co. A klidně nech odtajnění až za ty tři týdny… jak to cítíš ty. Paráda, že ti takhle vyšla ta kontrola, gratuluju k průkajdě ![]()
Viky - proč pak máš špatné tušení? Máš k tomu nějaký důvod, nebo jen blázní hormony?
Nevím kdo sem dával ten horoskop pro dítě blížence, ale díííík, myslím že je přesnej a že se teda s Bílečkem nudit nebudeme ![]()
Všem dnešním kontrolorkám přeju ať je všechno dobré a ať přinesete jen a jen dobré zprávy. Na mě dámy myslete dnes ve 13h. Není to kontrola, takže se nic extra nedozvím, ale pevně doufám, že něco uvidím.
Rybko - myslím, že jsi to psala ty, že je ti blbě ob den viď? Já to mám stejné. Včera jsem chcípala a dnes je to v pohodě.
Jo tak dík za tip…zkusíme to tam.
Viky jasan, hnes jak se vrátím dám vědět a když bude fotečka tak jí sem dám.