Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1208
12.10.09 21:33

Jé Verčo, tak gratuluji k fazolce! :-) Já jdu příští týden a budu asi taky kolem 8+ něco, tak na tom jsme skoro podobně :-)
Kdy se nám oficiálně míníš odtajnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
12.10.09 21:44

ahoj holky!!!!!! zdravím po víkendu.. my se dnes vrátili krásně vyrelaxováni z krušných hor :lol: ..a já jdu na kutě..usínám v sedě..zítra nakouknu. dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.10.09 22:17

Holky, ja vim, ze je to trapny byt anonym :lol: :lol: Me je to ale blby, ze jsem to jako nerekla ani nasim a odtajnila bych to tady na Emiminu :lol: :lol: Manzel rikal, ze to mam vydrzet jeste do 12tt, ale ja ho snad prekecam tak do 14 dnu :lol: :lol: Ale mozna ho tajne obejdu a vykecam to u nas v diskuzi a tady uz drive :lol: :lol:

Zizo , mame skoro stejne termin :wink: Hlavne mas bozi ten metrik, jak je tam to pidimiminko na fotce :P
(a nejsme divny… :lol: ).

Tak dobrou, ja si tu uziju Dr. House a letim taky 8)

• Citovat
  • Upravit
11314
13.10.09 08:51

Dobré ráno, hurá, konečně jsem první !
To ale dlouho spíte. To bude tím, že je Vás tolik na kontrole :)

VercaV - klidne si po těch 3 týdnech udělej stejný metřík, když se líbí - až se přihlásíš, pošli SZ a pomůžu s tím, jejich vygenerovaný kód mi nefungoval. Když si ho dáš do jiné barvy, tak se nebudeme plést, i když obrázek budeme mít asi stejný, když máme podobný termín. Ale já jsem teprve po 1. kontrole a ještě bez průkazky, tak mě možná příště někam posunou.
Vždycky se těším, co budu mít za obrázek, mění se každý týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.10.09 09:00

Dobré ránko,
tak já hlásím že jdu na kontrolu až v poledne. Pak dám vědět.

Jinak náš mladej měl v noci horečku a má rýmu jak trám, tak proto včera nechtěl spát, asi mu už nebylo dobře. Teď vypadá že je ok, až teda na tu hroznou rýmu. Pořád mu teče z nosu a nemůžu ho donutit začít smrkat, ještě jsme se to nenaučili. To byla zase scéna při kapání do nosu, chůdě moje. Taky byla sranda když jsem v noci zjistila že jaksi došel panadol sirup a jediný co jsem našla byl dětský paralen v tabletkách, no na čtvrtý pokus jsme to dali. Musela jsem tu tabletku rozdrtit a nasypat na lžičku s medem, to mu docela chutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.10.09 09:02

Dobré ráno.

VERČO, my taky tajnůstkaříme. Ale u nás v diskuzi jsem to řekla v 8. týdnu a tady o něco později. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.10.09 09:06

Jé Jahůdko, tak mě tak napadlo že bys mi mohla poradit když jsi z Pardubic. Potřebuju mladýmu koupit nějaký pěkný boty na zimu a tady v HK mají prdlajs, tak mě napadlo že bych zajela do Pardubek. Prej je tam nějakej novej obchoďák vedle tesca tak jestli tam něco mají, dětský obchody myslím?

A nebo jestli máš jinej typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.10.09 09:08

Anebo ještě třeba sportovky kde mají dětský boty? Viděla jsem na netu hezký zimní adidasky tak třeba bych je tam sehnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
13.10.09 09:14

Ahoj holčiny, jak jste se vyspinkaly?

Všem co jdou dnes na kontrolu držím palce jak jen to jde a těším se až každá přinesete dobré zprávy. Já jdu zítra a nemám dobré tušení :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.10.09 09:17

Viky neblázni, ničeho se neboj a těš se že uvidíš mimíska.
Já se dneska hrozně těším, snad i ta průkazka bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.10.09 09:20

PETRUCHO, jo je tu AFI palác, ale tam moc nechodím. Je to tam mírně předražené. Většinou kupuji u Bati nebo v Humanicu. V září jsem tam koupila Adidasy za 475,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
13.10.09 09:21

Petruš držím palečky!!! Koukej hned napsat co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
13.10.09 09:24

Holky dotaz, je možný že se teď ,,velikost,, břicha přes den mění? Ráno nemám žádný a večer tam něco málo je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.10.09 09:25

Ahojte ženy,

Dočetla jsem 5 stránek ze včerejšího odpoledne… nad Žížiným „skákacím hovňouskem“ jsem se teda pobavila :lol:
Veru - moc děkuji, víš za co. A klidně nech odtajnění až za ty tři týdny… jak to cítíš ty. Paráda, že ti takhle vyšla ta kontrola, gratuluju k průkajdě :wink:
Viky - proč pak máš špatné tušení? Máš k tomu nějaký důvod, nebo jen blázní hormony?
Nevím kdo sem dával ten horoskop pro dítě blížence, ale díííík, myslím že je přesnej a že se teda s Bílečkem nudit nebudeme :wink:

Všem dnešním kontrolorkám přeju ať je všechno dobré a ať přinesete jen a jen dobré zprávy. Na mě dámy myslete dnes ve 13h. Není to kontrola, takže se nic extra nedozvím, ale pevně doufám, že něco uvidím.

Rybko - myslím, že jsi to psala ty, že je ti blbě ob den viď? Já to mám stejné. Včera jsem chcípala a dnes je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.10.09 09:26

Jo tak dík za tip…zkusíme to tam.

Viky jasan, hnes jak se vrátím dám vědět a když bude fotečka tak jí sem dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí