Poradna duly
Jana Čurdová
Když tam něco pulzovalo tak to přece muselo být srdíčko…co jinýho no ne holky? A já když mi potvrdila srdeční akci tak jsem tam taky viděla jen pulzující těčičku.
S tím mackem máš recht, mě stačil Adámek se svýma 3960 g. Taky bych radši něco o fous menšího
)
Petrucha: Já neviděla ani to..pokaždé když jsem se nadzvedla,abych se na srdíčko podívala, tak se mi to srdíčko něčím překrylo, takže já jen mohu věřit gynekologovi ![]()
Koukám že tady máme všichni stejný reakce nezávisle na sobě…takže to prostě musí být pravda.
Stelo - děkuju, pomáhá mi když čtu podobný případy a zkušenosti!!!! Fakt děkuju
Holky ještě že tu jste! Já si právě taky myslím, že to bylo ono, ale nebudu se živit přílišnou nadějí. Na výsledky budu volat tak za 10 min. Ale já dokud to neuvidím tak tomu neuvěřím!
Dám Vám vědět.
Ahoj holky,
maličky nespí kraje si v pokojičku dneska ho ani nedávam spát potřebujia by večer šel brzo spinkat. deme zapíjet malou verunku. I když ja i tak dlouho nevydržím v 22h jsem totálně mrtvá i odpoledne pokud si nelehnu tak se mi točí hlava.. Jsem pořád ospala.. Ted jsem si udělala kafe..ještě že manžel měl tak skvělý nápad a koupili jsme si presovač a ta káva z něho jeee..noo lahudka…namky…
papay: bobinku to bude dobrý uvidis..myslíme všechny na tebe a hned napis…
A vidiš stella měla podobný případ (jinak hezké jmeno a je na S…pro mě duležitý..hned píšu na seznam) ![]()
Určitě to pulzujíci bylo srdíčko…bude to nedomrdka..nebo jak to kdo napsal: D
A později pořádně ho doděláte ![]()
aaaaaaaaaaha nedomrdlík a je na nedomrdka..božeee..omlouvám se
![]()
ježiši já jsem jak struna.....už je to deset mi tak snad už Papaya napíše.....
Aaach jo…papayyyy
Ja doufám že je všechno v pořádku…
Jinak dneska rodí další kamoška ted je to kamoška z diskuze od nás z unora… Ještě leži doma v posteli ale stahy už začína mít silnější
Tak dneska budem mít další miminko ![]()