Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré dopoledne ![]()
Holky gratuluju a závidím, já se snad toho pátku a posléze středy snad nedočkám!
Týý jo co to je za kočár, to vidět přítel, tak už to kupujeme ![]()
renet1: to je dobrý, já mám kočár pomalu vybranej už od těhotenství své kámošky, což bylo cca před rokem ![]()
Jakýho máš favorita?:-))
Marci ja to ještě dělám když se mi chce a když je manža doma tak že na brokolici dám kuřecí prsícka a zaliju to tou omáčkou… ta omáčka je fakt suprovní a pokud chces jeste zvyraznit chut sýru tak je dobré do toho dát NIVU toje pak ještě lepší…
renet1: 50tis? Ahá to by sme museli dloouho šetřit
No a stojí za tu cenu ten kočárek? Nestojí… ![]()
Tak jsem to vymyslela, manžel se vypotácel z postele a říkal že má chuť na vajíčka. Takjim udělám vaječnou omeletu se zeleninou a brambory.
Ten kočárek z toho odkazu je hustej ![]()
ja jsem rozhodnuta pro PEG PEREGO GT3 … a ma to obrovsky nakupni kos
Jako to je taková frajerinka ten kočárek za 50 000,– vypada dobře ale to raději si zaletím z ty prachy na Srí lanku, že papay? ![]()
Přestalo sněžit du se vrhnout do večerky ale mě se tak nechce do té zimy..ale dneska mám chut na sáčkovou polevku s rohlíkem…AT žije zdrava vyživá…ale jak malý není doma skoro nikdy nevařím ![]()
Jo na ten jsem koukala v obchodě, líbil se mi na netu moc. Ale v reálu jsem byla zklamaná
vadilo mi, že teď ty kočárky skoro nehoupou a ty plastový konstrukce jsou takový roztřepaný (sice lehčí, ale přijde mi že to nic nevydrží) a ty ceny to je úplně katastrofa
![]()
Já měla favorita ABC Design 4 Tec a v reálu dopadl stejně jako ten Jané
takže už na kočárky ani nekoukám radši
Tak to já po zkušenostech mých i kamarádek, bych nejvíc brala Jané slalom. Bohužel nejsme na tom finančně nejlíp takže si asi koupím použitou Cortinu X3.
Ktery myslis Ryb? ten Peg Perego?
Ja na nej cetla diskuze a mnoho holek si ho chvalilo ..
a kdyz jsme ho v obchode zkouseli tak nam moc vyhovoval ![]()
Filad: GT3 jsem chtěla i já ale vzhledem k tomu že po složení ten kočárek zabíra hodně místa tak je pro mě nepoužitelný… Pokud máš jedno dítě tak se to dá ale ja musím zvolit něco co se složí uplně do nejmenšího prostoru. jezdíme hodně na slovensko a jsem tam třeba u našich i měsíc takže potřebuji zbalit po každé sobě a malému co nejvíce věci a ted když bude i to druhé…a to mám volvo combi…:) a ještě že nemusím někdy brát psa protože to bych se už asi nezbalila vubec…