Poradna duly
Jana Čurdová
Já odsávačku nepoužila vubec ja měla odsáváčku Sebu…Ten jak se přísal tak až do dna
Šak i proto vypadal jak vypadal a kojila jsem ho plně 8 měsícu od psa nechtěl..to bylo hrozný ale musel. Ten muj krasavec už ve 4 měsícich měl zub
Vypadal jako legračně takové mrně a už zubaté ![]()
Jo a v roce kdy se mamky začínali chlubit prvními zoubky mi měli uplně všechny
i se stoličkama ![]()
taky si myslím že ta odsávačka je good nápad, když vidím jak sestřenka pořád skučí jak je ohryzaná.....
Určitě ji doporučuji ale tento krát si ji koupim až jak fakt asi bude problém.. kamoška ji ma rodí 3 měsice předemnou takže kdyby bylo nejhur na chvilku pujcim a manža hned zajede koupit…
Dnes mě bolí cicaky..to je hrozné a mám pocit že jsou zas o číslo věčší nějak vyskakujou z podprdy…
Holky a máte nějaký vnitřní pocit co to bude? jestli holka nebo kluk? ![]()
Jé tak to jsou kluci na tom úplně stejně.....Adam měl taky na 4 měsících zub. A taky to byl pěknej upír. Já měla právě problém že on byl takovej upír že mi ožíral ty bradavky.
Nějak mi něco říká že by to mohla být holka…
no ale podle rodinných prognóz to vidím spíš na kluka. Možná si to jenom namlouvám že je to holka, takový zbožný přání asi.
No nic měla bych se jít zkrašlit at mužu do toho města.....a pro prcka ale mě se tak nikam nechce když vidim co tam je vonku za čoro moro..to je hnus…
Holky mě zase tak bolej záda…auu
A mám tady děsnej bordel.....
A mám lenoru…
A vůbec..
Tak já si myslím, že to bude holka a moc bych si jí přála. Tak budu doufat. Já mám poslední dobou taky hroznou lenoru, ale představte si, že mi včera moje hodná mamča vyžehlila všechno prádlo. Dlouhodobé stání mi dělá problémy, tak se chudinka obětovala a vyžehlila. Ještě říkala, že mi dojde mýt okna. Jako musím říct, že jsem o víkendu měla v plánu uklízet, ale byla jsem schopná jen převléknout peřiny a vyluxovat. Pak jsem musela usnout. ![]()