Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1208
14.10.09 10:33

Ten kočárek je dobře vytuněný :-) Všimly jste si té brzdy na držadle? S ním můžeš i na hory, ne? :-)
Renet, dík za tip s tou brokolicí :-.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
14.10.09 10:34

Holky fakt tady mrknete na ty diskuze u kocarku a zkusenosti jinych… ja se podle toho rozhodovala ze dvou kocarku a kdyz jsem precetla reakce na ten jeden tak bylo jasne, ze si vyberu ten druhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.10.09 10:34

filad: já myslela ten Jané :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 10:35

Petro: Cortinu x3 jsem měla u sebíka… A jako je to super kočárek fakt…za celou dobu co jsem ho použivala jsem na něm nenašla malinkou chybičku. ale ja potřebuji kočárek s přední brzdou..jezdím hodně na bruslích takže ta přední brza je hodně duležitá…

U toho peg peregra je jedna super věc to je to že v korbě mužeš prevážet miminko v autě ma tam nějaké bezpečnostní prvky a nemusíš brát autosedačku..což se mi zdá fakt chytrý…hlavně třeba když spí a ty ho potřebuješ přenést…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
14.10.09 10:35

JJ, tak s tim mistem to je jasny… to v podstate az tolik resit nemusim no… :-) pac nijak moc nikam nejezdime nebo tak, takze v tom to mame v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.10.09 10:37

No já těm kočárkům ale prd rozumím, že :-)
Jinak co jsem četla diskuze, tak na každém se našlo něco, takže to mi taky nepomohlo…já se nakonec rozhodla nejspíš pro nejlevnější variantu a to prozatím Tako drifter (cena okolo 4.000,–) a jakmile bude mimčo sedět, tak nějakej lepší golfáč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
14.10.09 10:38

Tak Peg perego gt 3 je super, má ho kámoška a je krásně prostornej a ten nákupní koš, bomba.....akorát ta cena mě teda odradila. Já na Adámka měla Bebecar vector a byl dobrej, jen jsem ho pak prodala, protože mi přijde že jsou ty sporťáky takový neskladný, máme malý auto…no a pořídila jsem Chicco golfky, takový vymakanější, polohovací i nožičky. Adam v tom byl od 8 měsíců a líbilo se mu v nich líp jak v kočáru, asi měl lepší přehled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
14.10.09 10:38

Ja treba nechci vloznou tasku, mela jsem to tak u male a nevyhovovalo mi to, ale myslim, ze kazde z nas bude vyhovovat neco jineho a taky jde o to jak ten kocarek budeme potrebovat vyuzivat… take hodne jezdim na bruslich, takze i podle toho se rozhoduji …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
14.10.09 10:39

je a to mame holky vyhodu, ze rodime pred letem pac hned muzeme zapracovat na postave na tech bruslich :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 10:39

Jako je lepsí když to nehoupe jak když to houpe…pak houpeš furt a to je na ho*no protože si prcek na to zvykne :D :D :D

Nehoupavý kočárky :D

Jako ja měla cortinu je to uměla hmota ale jako ty prachy jsem nelitovala protože to mělo hodně svých plusu…Samo to nebyl kočárek do terenu..les a podobně..ale město…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 10:41

Jo jo hned po porodu si dáme závody v bruslích :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.10.09 10:41

filad: mě se zas vložená taška děsně hodí :-D
bydlíme ve 4.patře a máme malý výtah, takže kočár hodíme do kočárkárny a mimčo vynesem v tašce no…te fakt u každýho jiný asi no :lol: :lol:

Je fakt že esteticky jsou teda hezčí klasické korby, než vložené tašky…mě jako fakt designově dostal ten 4 TEC…celej černej i s černou konstrukcí…na něj jsem úplně ujetá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
14.10.09 10:42

to je treba co se mi libi u toho perega… nastaveni perovani podle terenu

a mam vybrany presne v tehle barve

http://www.baby-eshop.cz/produkt_img.php?…

http://www.baby-eshop.cz/…original.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
14.10.09 10:44

se v tyhle barve jmenuje papaia :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
14.10.09 10:45

Tak tady v té diskusi jsem úplně mimo! Nemám na miminko nic a přemýšlet teď nad kočárkem mě vůbec nenapadlo! Takže ani nerozumím :-( Ale nevadí, já časem porozumím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí