Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
14.10.09 12:20

Já vždycky chtěla jen holku, ale po těch snech co se mi teď zdají jsem se konečně smířila i s klukem a nevím jestli bych ho nakonec nechtěla víc než holku :lol: :lol: jinak vnitřní pocit já žádnej nemám, takže kolem mě všichni jen tipujou…zatím vede kluk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
14.10.09 12:22

Já sem mamču radši moc nepouštím, protože kdyby viděla ten svinčík tak se neudrží a udělá mi tady celobytový úklid a to já zase nechci…stačí že mi hlídá Adámka…bych se asi už styděla ještě ji nechat tady uklízet, nehledě na to že by jí to zabralo minimálně celý víkend :lol:
Tak vždycky když vím že dorazí tak se snažím uklidit aspoň povrchově, aby to nevypadalo tak děsně. Je to fakt děsný, už aby mě tahle letargie přešla. Já si ale fakt nemůžu pomoct, fakt jsem pořád tak děsně unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
14.10.09 12:33

opět naskočilo milion stránek od té doby co jsem tu byla naposled… a to bylo dámy včera odpoledne :wink: jte neuvěřitelný.. trhnem rekord e-mimina!
Sluní - fakt si dával ručičku pod hlavu? To je nádhera! Moc ti to přeju kočko

Filad - no tz vole, tak to takvy volejte sláva a tři dny se radujte! Konečně! A copak ti řekl doktor, jak jste starý souhlasí ti týdny na metříku? A co ta cysta? Nebude dělat problémy až bude miminko větší?

Jinak vás pusiny všechny zdravím, páč odpovídat jednotlivě by mě zabilo :wink:
Ještě teda:

Liky - já to hysterčení znám, nejde si pomoct viď? Ale už v pondělí uvidíš to svoje robě 8O
Renet - všechno nej nej k tvému svátku (pozdě ale přece) ať je ti fajn a nic tě netrápí http://cdn.content.sweetim.com/…00020167.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
14.10.09 12:34

Jo a mě už taky druhý den není blbě a to by zrovna teď mělo být nejvíc… takže klíííd holky.

A chtěla bych chlapečka, i když si teda nedovedu představit, že se bude jmenovat Barnabáš :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 12:48

Tak nci ja valím ven ..nechce se mi…tady teplo tam je zima..ale syna simusím přivezt domu… večer se ozvu jsem bez manžela takže zas mužem tlachat :D

Paaaaa..doufám že neumrznu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
14.10.09 12:48

tak si krátím chvíli žehlením a děsně mne to neba… jak píšete, že máte doma neuklizeno :) Jako kdyby jste byly u nás :lol: Máme starej dům v rekonstrukci, momentálně dvě místnosti jakeš takeš plus koupelna obyvatelný… všude jinde stavba, bordel, hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
14.10.09 12:53

Zdar holky,
z povzdálí Vás sleduju, a raduju se a soucítím s Vámi. Mě je šoufle už asi týden, a více méně to mám taky víc obden, jak už někdo zmínil. Jezdíme teď z práce docela pozdě (kolem půl šesté), tak jsem ani neměla sílu si ještě doma zapnout komp. Když přijedeme, sesouvám se unavená do postele.
Kontrolu budu mít přesně za týden.
Spíš nemám chutě - tak jsem si říkala, jaké budu požírat neskutečné kombinace a zatím mám pořád hlad, ale vůbec nemám na nic chuť. Včera jsme si aspoň nasmažili řízky, jak k večeři, tak i dneska do práce, takže budu za chvilku obědvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
14.10.09 13:16

Jo Žížo, tak to jsme na tom úplně stejně. Já přijdu z práce taky kolem půl šesté a jsem ráda, že stihnu něco uvařit.

Jinak jak píšeš o tom, že nemáš na nic chuť tak já mám to samý. Nebo spíš měla jsem ještě minulý týden. Velký hlad a žádná chuť a to se potom dost blbě jí, když jíš něco z čeho se ti zvedá kufr. Musím říct, že mě to pomalu opouští. Ještě týden vydrž a bude to pohoda. Já jsem přežívala jen na ovoci a zelenině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
14.10.09 13:25

Aho Žižulo - šetři se ano? nepřeháněj to! Napapkej se a doma pak oddych :wink: Já to taky nepřeháním, včeras jsem akorát vyydrhla ten koberec v obýváku, páč už to tam bylo jak na silnici a lehla ke knížce. Holky to stmívání je fakt dobrý… docela mě to chytlo a kámoška má všechny 4 díly tak je to prima, páč si je budu půjčovat postupně a nemusím je kupovat.

Holky poradili byste mi s kočárkem? Mě by ani asi nevadilo kdyby stál víc, protože bych ho pak ráda využila i na druhé dítko, které chceme mít do tří let věku toho prvního. Ale asi jsem moc náročná a hlavně se v tom teda vůbec nevyznám… chtěla bych čtyřkolku (to jako určitě) Větší a odpružený kola, trojkombinaci (abychom měli i autosedačku), modernější desing a nebydlíme na vesnici, ale do lesa to máme blízko, takže aby i v tom lese něco vydržel! To bude asi důležitý, protože kamarádi jsou na tom stejně jako my a budou mít přibližně o půl roku starší a mladší mimča tak aby tatínkové mohli drandit i jinde než po upravených cestách. (a já po rozestavěném pozemku).

Já vím že máme ještě hafo času, ale nechci to podcenit. Prostě kdyby jste měly typ tak mi řekněte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
14.10.09 13:26

PAPAYO - vsak te vyhlizim celej den :lol: :lol: :lol: jak se rika - vsechny jsem prech… :-D od minule navstevy mi vyvoj souhlasi jen o dva dny mene - pry 7+1, ale metrik necham jak je a pri presnejsim mereni toho 3.11. to kdyz tak zase pretvorim … cysta dela trosku neplechu… zvetsuje se a za tech 14 dni od kontroly se zvetsila o centimetr, delat se s tim v soucasne chvili neda nic, proste bud se sama vstreba nebo muze prasknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
14.10.09 13:29

Ahoj Pimpi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
14.10.09 13:32

Čauky Filad :-)
kočko moje, jsem tak ráda, že ti ten UTZ udělali a že už máš taky srdíčko… byl to mazec viď 8O :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
14.10.09 13:35

Filad - hele a to by nevadilo, kdyby ti praskla? Mimčo by to neohrozilo? Ona je něčím naplněná ne? Tekutinou? To nemůžou nějak vypunktovat nebo tak? Jsem nějaká chytrá co :lol:
Víš, já totiž měla v 17 velkou cystu na vaječníku, schovanou nebyla vidět a teda bolelo to jako sviň!!! No a samozřejmě praskla… bylo to vážně hnusný, moc mě to bolelo a ležela jsem 14 dní v nemocnici :( Bála jsem se, že toi nějak ohrozilo vaječník, ale jhe tam jen nepatrný srůst tkáně. Takže OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
14.10.09 13:35

Ještě přidávám jeden z odkazů, na kterém si čtu jak mimi roste (mimo knížek, co mám pod postelí), myslím, že tyhle stránky tu ještě nikdo nedával - na konci jsou i odkazy na fotky z ultrazvůků, podle zvoleného týdne:

http://www.maminkam.cz/…en-po-tydnu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
14.10.09 13:36

Dobré odpolko.

Dnešní KO ok. Mimi odpovídá, moč a krev odebrána, těhu průkazka v kabelce. 2 prenatální boxy jako bonus. 22.10. mám NT screening a v lednu pak glykemickou křivku (je prý teď povinná pro těhotné nad 25 let)

RYBY, mám tušení na kluka. U malé jsem tušila holku a bylo to tak. :-) Ale zase si necháme překvápko až do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí