Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj zdravim a prerusim sobecky vasi debatu o kocarcich…
holky ja byla u porodni asistentky, vykladala jsem ji, ze jsem po dvou potratech a nevim, jestli TO ve me je…takze zasla za doktorem a ten me vecpal me mezi objednane pacientky a udelal UZ…
tak jsem 8+5, srdicko bije a mimco se hybalo
jak doktor videl jak jsem namekko, tak me az objal a gratuloval… tak jsem stastna jak blecha…
ještě k těm kočárkům: ségra má tenhle a suprovně se ovládá:
http://www.nej-kocarky.cz/chicco-:,–(a-tour-4-2009/
tý brďo boží - liky to je skvělé, gratuluju.
Vidíš, všechno je tak jak má být. To bude v porodnicích nával okolo toho 20.5. ![]()
To už jsme tu asi 4 se stejným TT ![]()
Teda Liky obrovská gratulace a vítej v termínu 20.5. budem závodit která to dřív vyprdnem na svět…já se teda beru za favoritku protože rodím přesně na termín, tak bacha na mě
![]()
LIKYYYYYYYYYYYYYYYYY TO JE BOOOOMBA … TY JO JA MAM Z TEBE RADOST AZ SKORO BULIM
![]()
LIKY - http://cdn.content.sweetim.com/…0002043F.gif
PANEBOŽE MĚ FAKT VOMEJOU!!! TO JE ÚŽASNÝ LIKY!!! MOC TI TO PŘEJŮŮ
ja rodim pred, takze si davam metu 19.5. na svoje narozky… hele holky jako si pak budem muset dat cisla pac zacinam mit dojem, ze se cca na tyden zastavi v kvetnu nase diskuze pac vsechny budeme zaneprazdneny v porodnici ![]()
Mě by se líbilo 16. týho nebo 22. týho…
Já a Adámek jsme 16. týho v měsíci a manžel 22. týho no tak aby se nám to hezky jako do tý rodiny šiklo… ![]()
Peti, tak ja jako fakt vazne mam v planu si ten notas opravdu vzit ![]()
No to já taky…minimálně si tam můžu pustit filmek a nemusím sedět v jídelně a koukat tam. Akorát nevím jestli tam mají veřejně připojení na net, jestli se jako budu moct připíchnout na špitální internet přes wifi.
no to ja prave chci si zjistit a pripadne si hodlam poridit docasny prenosny… ![]()
I když je fakt že si tím asi nemusím zatěžovat hlavu když znám půlku špitálu tak mi někdo to jejich heslo kdyžtak prozradí ![]()
diky za gratulace, konecne mam pravou tehu.naladu a bulim i nad internetem ![]()
holky, nebojte se ja v porodnici skoro nebudu, tady se rodicky vyhazuji tak 6-nejpozd.48hod.po porodu…takze ja budu vecer na netu, jakoze se nic nedeje a rano vam predstavim XY… ![]()
Teda Liky já si nějak neumím představit že bych šla 6 hodin po porodu domů. Já byla tak vyřízená fyzicky že bych snad ani k autu nedošla. Myslím že tak těch 24 hodin aspoň aby se ženská trochu vzpamatovala je optimálních. Čtyři dni už byly dlouhý to jo. To už jsem chtěla fakt jít domů.