Poradna duly
Jana Čurdová
renet moc děkuju a gratuluju liky ![]()
jdu spinkat holčiny, jsem k.o. dobrou papa zítra
kujuuu … to je moje laskovata chlouba…
http://filad.rajce.idnes.cz/Moje_tehuuuu/#…
porad mi to tady nejak nejde vlozit ve vetsim z tech stranek nevim proc… na tech strankach to je videt lepe
ale je to uz starsi fotecka (se mi v tech vlastnostech vubec neukazuje ten spravny link)
Viky , gratulace!!
Filad , taky jsem chtela napsat, ze mas v metriku u male krasnou fotku ![]()
A vkladas to z Rajcete? Me to normal do textu jde, jen to mam ooobr veliky… ![]()
http://img5.rajce.idnes.cz/…7d0ed727.jpg
Verca
JEEEZIS, no tak asi takhle se vkladaj i moje fotky
![]()
Chces abych to smazala?? Jee, ale ja to nesmazu, pac jsem anonym
![]()
Snad ti to neva
![]()
Verca
renet1 píše:
Chtěla jsem pokračovat ale prcek mi to odeslal…No dojeli jsme štastně domu celý ale i tak docela vymrzlí…
cukrovka: ta se někdy dělala ženám až od 30let ale v roce 2006 to zavedli od 25let. ja ji neměla ale vyšetření děsné hlavně ten budíček měla jsem tam už být v 6h ráno a pro mě co vstávala v 10h odpoledne něco šíleného..a ten hlad..no bylo mi špatně ještě druhý den po vyšetření…
Kočárek…líbi se mi ten casuaplay ale chci jane..ale možná ještě něco vyberu…
Těhu věci: taky nutnost…zítra mi mají přijít kalhoty a nějaké svetry co jsem si objednalaTak se těším…
Tak mě jí v roce 2006 nedělali.
![]()
Verco, určo ji to nebude vadit..aspon malou vidime v plné kráse ![]()
Holčiny přejou krásnou noc..taky du směr ložnice…saaaama..beeeeeeeeeeeee ![]()
LIKY, VIKY, gratulky.
BYla jsem dneska tancovat a jsem absolutně out, ale musela jsem vás dočíst. To zas budu ráno jako zombie.
![]()
Ahoj, tady zase vetrelec. Jen, ze bych mozna ted sla do tohoto kocarku:
Mikado Boston: http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…
Je to podobne jako X-lander, ale mam pocit, ze je odpruzeny, je docela lehky, korbicka je vetsi a ma korbicku i sportak mozny nastavit i proti smeru jizdy:) a asi je i lehci. A maxicosy na nej jde taky. Ale je to jen na vas, radsi na nej nejdriv mrknete.
Dobré ránko, tak jsem potom včerejšku nemohla ani pořádně spát. Pořád mi jel v hlavě film jak se tam Milouš mrskal ![]()
U nás poletuje snížek, jééé já se tak těším na Vánoce, úplně je zbožňuju. bych už nejradši pekla vanilkový rohlíčky
![]()
Dobre ranko ![]()
Veru jasne ze neva, ale je fakt divny, ze ja kdyz na tu fotku najedu a dam vlastnosti tak se mi tam vubec ten spravny odkaz neukaze …
Viky to je vsechno huuuusty cooo??
![]()
Jééé se máš, taky bych chtěla aby sněžio i tady. Když už je tak hnusně tak ať je aspoň bílo. Tady je pořád jen sychravo a vlezlo. Navíc mladej chrchlá a manžel lehnul taky definitivně a to má jít večer do práce.
Taky se těším na vánočky. Právě jak jsem byla na kontrole v úterý tak jsem dostala hroznou chuť na cukroví, tak jsem si koupila linecký kolečka. Mńam.
Jsem právě přemýšlela že by se klidně mohly začít péct perníčky. Zabavím mladýho a navíc mi do vánoc hezky změknou. Teda jestli je do tý doby nesežeru ![]()
Filad máš moc hezkou holčičku. Je opravdu tmavovlasá nebo to jen tak vypadá na tý čb fotce? Já jen že jsem strašně dlouho neviděla tmavovlasý dítě, přijde mi že se teď nějak rodí samý blonďáci ![]()
Já jsem tmavá taky a Adámek je celej taťka blonďatej. By mě nikdy nenapadlo že zrovna já vlasatice tmavá budu mít bloňďatý dítě.