Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
15.10.09 08:50

Tak jestli už i Praha tak teda je už snad Hradec jedinej v republice bez sněhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
15.10.09 08:52

Ostrava a Havířov je taky bez, padá déšť se sněhem, ale vše taje …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
15.10.09 08:54

Peti dekuju, ona ma takove trochu svetlejsi hnede vlasky, na tehle fotce ma jeste i predni zoubky mlecnaky … je to cca rok stara fotecka … kdyz ona tady vypada tak kouzelne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
15.10.09 08:58

Filad tak mě ještě napadlo, ona už půjde pomalu do školy…to bude fičák. Vůbec si neumím představit jak vedu svoje dítě do školy…až přijde s matikou a bude chtít poradit to bude sranda, já jsem na tyhle věci úplně tupá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
15.10.09 08:58

Ahojda holky :-)

Viktorko - teda Milouš už je kus! Gratuluju ti, už máš za sebou 12 týdnů a nemusíš se tolik strachovat a to je super. Byl vidět celý? Už vypadal jako človíček vid? To je fakt paráda!!!

Liky - co říkal manžel? Taky už končíš 9 týden a vypadá to hoooodně nadějně. Konečně budeš mít děťátko. Jsem z tebe pořád na měko

Filad - no z tebe taky neboj :lol: A máš bezva dcerku :wink:

Hancza - děkuju ti Hani za tvoje zkušenosti s kočárkem, ještě jsme žádný nepotřebovali tak si fakt ráda nechám poradit. Na ten Mikádo Boston jsem už taky koukala a dostala jsem na něj už i jeno doporočení. Je pěknej vid? Uložila jsem si web stránku a až to přijde půjdu si je všechny osahat.

Cukrovka - včera jsem mluvila s kámoškou, je v pátém a je jí 28 a gykemickou křivku jí nedělali vůbec :nevim:

Marcis - kdy že ty? Příští středu?

Sníh - se z toho picnu, tady je tak 20cm a stále padá a padá… jako fakt hard core. Ještě že jsme včera večer jeli přezout auta, bych jinak dneska nedojela do práce!

Jdu si do kantošky pro nějakou baštu… ještě jsem nejedla, ale už mi není tak moc špatně, žaludek cejtím, ale není to tak strašný… doufám, že už to přešlo úplně… tak jak to je teď tak se to vydržet dá. Občas se mi ještě zvedne kufr, ale dá se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
15.10.09 09:00

Peti, ona bude mit minimalne jeden rok odklad, kvuli autismu a ADHD … dokonce to vypada na vyuku doma, jeste nevim… ale vzhledem k tomu, ze uz umi scitat do deseti, napise par slov i precte, tak ja bych si opravdu radeji troufla na tu domaci vyuku… kazdopadne na to je jeste cas… rozhodne nas ale v lednu ceka zapis i pres to, ze do skoly nepujde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
15.10.09 09:06

Jé tak ten autismus mě mrzí…mám kamarádku a ta má holčičku už je jí 13 a je autistická. Asi si umím představit jaký to je. A to ADHD znám taky, má to moje neteř. Je jí 9 let a měla hrozný problémy ve škole. Říkal psycholog že prý to většinou mají kluci, ale že když to mají holky tak je to prej mnohem horší, jako že to má větší projevy. No ale nakonec se to začalo zlepšovat po tom co jí psycholog napsal nějaká homeopatika na uklidnění. Bere to jen když je ve škole a je teda změna fakt hodně znát. Od té doby nosí tak jednu poznámku do měsíce což je teda proti každodenním poznámkám přes celou stránku žákajdy fakt úspěch :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
15.10.09 09:13

Malou vyhodili nejdriv z prvni skolky, pak nastoupila do specialni, kde ji musela byt vzhledem k nezvladatelnosti pridelena osobni asistentka… je v integraci. znaji ji tam vsichni vcetne kucharek, ted jsme chteli poprve aby mala konecne mohla na nejaky krouzek - plavani, a po jedne hodine se reklo, ze to nepujde, takze zase nic. Za dva roky byla jen na jedne besidce, pac proste se to s ni neda. Ted uz je lepsi, ale bylo obdobi - ktere trvalo asi 2 roky, kdy mela takove zachvaty vzteku, ktere trvaly i 45 minut, mala se dusila, trhala si vlasy, kousala se, skrabala v obliceji, musela jsem ji drzet a byla jsem z toho spocena az na prdeli… no uzila jsem si s ni krusne casy… ale je skvela fakt… ted musi brat leky coz se mi moc nelibi, ale je pravda, ze jinak to proste nejde …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
15.10.09 09:14

Jo holky a vy co už máte děti, ctěla jsem se zeptat kdy vám začali mluvit???
Náš mladej vůbec nemluví, začínám mít z toho trochu blbej pocit. Jediný co z něj vypadne a to ještě velmi nesrozumitelně je něco jako ahoj a občas mam a bába…no dohromady asi řekne tak 5 slov a těm rozumím většinou jen já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
15.10.09 09:16

Filad a ty homeopatika myslíš by nezabraly? Zkus se na to zeptat. Přijde mi lepší brát homeopatika než ty léky. A fakt krásně zabraly. Akorát je otázky co by to udělalo v kombonaci s tím autismem ale to by ten doktor měl vědět asi.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
15.10.09 09:18

Mala kdysi homeopatika brala a ucinek vuuubec zadny… je fakt, ze ona je sileny extrem.. to se ani neda popsat, ale nastesti co se tech leku tyce, tak nedostava moc velke davky… bere jak na Autismus tak na ADHD..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
15.10.09 09:18

Taky mám kamarádku která má tříletýho kluka který měl takový ty vztekací záchvaty s omdlíváním, docela brutální to bylo, viděla jsem to asi dvakrát a teda no…tak jí dali ty homeopatika taky a krásně jim to pomohlo. Už to od tý doby neměl ani jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
15.10.09 09:21

Tak to se asi nedá nic jinýho dělat. Ale ono se to třeba s věkem o dost zlepší. Člověk to svoje dítko miluje i kdyby dělalo kdo ví co.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
15.10.09 09:29

PETRU, chodím ještě na diskuzi červňátek 2007 a mezi děckama jsou rozdíli. MY třeba jsme od 19 měsíců bez plen, jiné je ještě mají teď. Některé děti mluví jak o život, jiné pár slov. Do 3 let je to prý ok, pak se to má teprve řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
15.10.09 09:33

Tak dík za uklidnění, snad se do těch třech let rozmluví. Jinak s plínama je to u nás takový no…čůrat si říká v pohodě, dokonce čůrá ve stoje na záchodě a drží si i bimbáska sám. No ale kákoš je teda problém, jelikož má plíny ještě na spaní tak se nějak naučil kakat zá:,–(ně když má plínu. Prostě když přijdu odpoledne do pokojíčku že ho slyším že je už vzhůru tak je už pokaděnej. Nějak nevím jak ho to odnaučit. Už mi asi čtvrt roku jinak nekadí než do tý plíny. A to kolikrát si i řekne že chce ee a sedí na nočníku nebo na záchodě půl hodiny a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí