Poradna duly
Jana Čurdová
Viky já už mám tak půlku ůklidu za sebou, kuchy\ń je v pucu, oběd uvařenej tak se jdu vrhnout na zbytek.....ble
mám dneska nějakej akční den po dlouhý době.....třeba mě ta únava už přechází
O tom mi výpravěj taky bych potřebovala uklidit ale vubec se mi nechce..mám to tady dneska jenom na oko..Asi si pudu lehnout s malým…pokud usne, protože už mi hlásil že on nejde spinkat jenom maminka…mazec
no zrovna tady řeším jestli mladej usne…musím jet zařídit něco kvůli práci a taťulda je chudák úplně mimo, má horečku tak bych teda jako potřebovala aby mladej spal a já to mohla vyřídit.
Ahoj holky,
tak jsem vás dočetla, ale byla to makačka asi na tři hoďky
. Jsem ráda, že jste všechny v pořádku a miminka rostou jak mají!!!
Já už jsem konečně doma, v práci jsem to definitivně zabalila, sice to bylo s velkym rozruchem a křikem šéfa, ale miminko je důležitější. Chtěji po mě, abych tam minimálně dvakrát týdně docházela, ale jsem na neschopence, tak to nebudu riskovat…
Holky, ještě vás berou ty klasický těhu chutě??? Mě hrozně, zejména na ty extrémně nezdravá jídla, po kterých mi (samozrejmě narozdíl od zeleniny a zdravých věcí) nic není. Takže v květnu budu asi jako koulička ![]()
Holky mazec, na Jalonecku nejde proud, netopěj, zavřeli školy a je 2 stupeň lavinového nebezpečí. Mě šlehne.
Petruš - chudák váš tatouch a to fakt půjde večer pracovat? hele drž se od něj dál ať to nechytneš.
Renet - to je rozumbrada ![]()
Jdu si ohřát oběd, vzala jsem si dopráce tu rajskou co jsem včera vařila ![]()
Ahojda Market
to víš že nás berou chuťe, zrovna předevčírem v noci asi v jedenáct jsem si dala camping salát. No vyloženě lehký jídlo na noc
)
Na tu práci se jim vyprdni…aby ti nepřišla kontrola a akorát to pak ty odprdneš. Prej teď choděj pořád i na těhotný.
On je náš taťouch prdlej, říkám mu celý dopoledne ať zavolá do práce a nechodí tam. No ale on prostě jako že se vyleží a že bude dobrej.
A to má jet do Prahy autobusem na čtyři dni do práce včetně dvou nočních. No chci ho vidět.
Petru faaakt? Tak to na ně kašlu, za to mi ta práce nestojí
. Nakonec budu ještě doma bez peněz. I když, na mě kdyby někdo přišel, tak by to byl problem i když jsem doma… mame novej baráček, plno toho chybí dodělat a zvonek zatím funguje tak nějak na požádání
![]()
No říkala mi to i doktorka, že děsně pruděj. A ten zvonek, tak to jsme na tom nějak tak stejně. Taky ho musím zprovoznit. Zvoní jenom když se mu chce ![]()
Naštěstí mi doktorka napsala dobrý vycházky, až teda od pátku…mám je od 8 do 11 a od 13 do 18 hodin, tak to docela jde
Nazdar děvuchy,
všechny jste skvělé, všem gratuluju a chválím Vás, jak se se vším poperete !!!
Tady na Kroměřížsku (Zlínský kraj) je počasí něco mezi siholé a mrholé a 2°C nad nulou.
(
Pro neznalé u nás na Valašsku jsou stupně pršení:
1. siholé
2. mrholé
3. chčé
4. chčé jak kráva)
A takhle je tu počasí už min. 3 dny. Mám furt hlad. A nevím, co bych sežrala. Nejhorší je to večer - vyčistím si zuby a dostanu hlad. Tak to většinou zaspím. Dneska jsem snídala ovar s chlebem mňam. Pak jsem si skočila na 3 hoďky do skladu a pak jsem Vás 10 minut dočítala. Jste čiperky čiperné ![]()
Už jsem objednaná na přeplombování jednoho zubu za 14 dní, to už budu mít průkazku a dostanu do ní zubařské razítko. Zubaře teda nemusím, ale teď jsme s manžou změnili doktorku, a je moc fajn. Ale já jsem hrozná poseroutka. Zubař je horší než gynda, žejo. Manžel nesouhlasí - neví o čem mluví
![]()
Žížo máš recht s tím zubařem, mám to úplně stejně…radši 20× na gyndu než k zubařovi…bojím bojim