Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11314
17.10.09 19:58

Nazdar holky,

Rybi: ta fotečka je úúžasná, já chci taky (na KO jdu ve středu)

Marti: vítej a buď tady častěji

Když se nahazovalo nové e-mimino, tak mi to jelo hrozně pomalu a hlavně se mi nešlo přihlásit ! (nevím, jestli to bylo tou diakritikou v přihlašovacím jméně). A ve fóru totální ztráta. Ale co, zvyknem si na cokoliv a změna tohle vždycky přináší.
Jsem si říkala, kolik stránek budu muset dočítat, a museli to nahodit zpátky, tak mi vlastně nic neuteklo :)
Pokud jste psali něco zá:,–(ního, tak to postněte znovu, abych o nic nepřišla.

Mně je žaludkově už celkem fajn, mám 2,5 kg nahoře, co jsem snad přibrala hned v těch prvních 14 dnech. Známá přibrala v těhotenství 36 kg, což si teda vůbec nedovedu představit (že bych místo 55kg měla 91kg :lol: )Ale už to má pryč, důvod byl, že předtím držela dietky, tak si tělo na těhu udělalo zásobu, aby nemuselo hladovět při další dietě. Tož tělo není blbé né?
Zase si říkám lepší přibrat 20 kg a mít zdravé mimi, než se jako bývalá kolegyně z práce trápit hlady proto, aby náhodou moc nepřibrala, a pak kvůli tomu malá jí po půl roce umřela na vrozenou srdeční vadu (prý zřejmě důsledek nedostatečné stravy v těhotenství).
Takže holky, žádné omezování a hladovění, dávejte si na co máte chuť (pokud máte to štěstí a někdo Vám to uvaří :P ) - však my po porodu zhubnem a budeme zase jako proutky !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
17.10.09 20:22

Čauky Žížo, ježiši fakt to měla z nedostatečný stravy brrr… to je strašný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
17.10.09 20:35

Ahojda holky, tak ja zase hlasim zase blbe od zaludku.. chjo… stve me ze se citim protivna a otravena snad kazdy den, proste nejsem v pohode a docela me to celkove ubiji :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.10.09 20:54

Žížo - já se teda hlady netrápím, teď tady futruju chleby s rybičkovou pomazánkou a olivy. Ještěže nevolnosti už zkončily :D
Nahoře mám tři kila a vypadám jak v pátým měsíci :roll:
http://www.baby-cafe.cz/…0002%7E0.JPG To je prosím fotka z 10tt :oops:
Viktorie - neboj dočkáš se to se přehoupne raz dva :wink:
Filad - tak ať Ti je brzy líp, ty nevolnosti jsou fakt hnus fialovej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.10.09 21:03

Ahoj holky, nebojte fotku budete mít za chvíli taky :-) Já jsem z toho pořád na měkko :-))

Viki: jojo už máme 10.1cm, pěkně roste vejrostek :lol:

Jinak jsem teda si zakřikla ten svůj výborný stav, kdy jsem přestala mít strach z cestování v MHD a bylo mi celej den dobře…dneska se to nějak obrátilo, celej den žaludek na vodě a před chvílí jsem vyzvracela ten výbornej kebab co jsem si dala v podvečer.. :roll: :lol:

Marti: na rybí pomazánku jsem taky děsně nadržená, musím ji mít furt :lol:

filad: potěší tě, že v tom nejsi sama? Právě sem po telefonu sprdla muže, ani nevím proč…teď to zvracení..no nálada pod psa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.10.09 21:06

Jo jinak já teda spíš hubnu, nebo teda tak nějak po gramech…držím se stále na stejné váze. Tak snad to časem přejde, abych fakt nakonec neměla nějaký nedomrdle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.10.09 21:43

Teda Papayo, teď jsem nakoukla do vašich snažilek jak to dopadlo s Denny a brečím tu jak malá holka… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.10.09 08:38

breee ranko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.10.09 08:45

bree ránko i tobě filad…
to je zase a furt počas co? už mi to nějak leze na mozek. Jako bych už vypadla ven, jsme už čtyři dni zavřený doma, pořád tady prší nebo jak tady někdo psal chčéé jak sviňa a navíc mi ta rýma stekla do krku a mám kašel. No aspoň že tu teplotu nemám a neměla jsem. Doufám že si mimíska nevykašlu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.10.09 08:52

No Petul mi povidej, mala se doma nudi, dneska rano i nejak pokaslavala, tak to vubec nemam radost, jen doufam, ze se ji to nejak nerozjede … kdyz jsem byla tehu s ni, tak jsem nemarodila ani jednou, tak to bylo super, a pritom jinak slusne trpim na anginy, tak doufam, ze i tohle tehu nejak preckam bez nemoci :-)

Dneska by mela do Cech dorazit Liky … tak jsem zvedava i pak na tu jeji dalsi kontrolu u ceskeho dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.10.09 09:25

No jo vidíš to Liky vlastně přijede.
Bych ještě spala…Adámek v noci jak taky chrchlá byl zase dvakrát vzhůru a dávala jsem mu sirup, tak úspěšně trénuju na vstávání k mimi, už na to teda nejsem vůbec zvyklá :-)
Vůbec nechápu jak jsem mohla fungovat s dvěma hodinama spánku v kuse…Teď Adam spí od sedmi večer do půl osmý ráno a přijde mi to málo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.10.09 09:31

Taky malou ukladam na sedmou, ale vstava mi po ctvrte hodine rano, ale to mame dane tou hyper… nastesti rano byva moc hodna tak me nechava spat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
18.10.09 09:32

Dobré ráno holčiny, tak hlásim že u nás taky počasí na h..... A moje nálada taky na h… já se zase utápím v pocitu, že mne nikdo nemá rád :-( a nejmíň moje drahá polovička. Chudák má starosti v práci a já si to vztahuju na sebe, že se mezi náma něco děje :cry: To je fakt hnus ty hormony.

No Ryb, ty jo já mám v papírech ze screeningu že má 53 mm … no tak to mám oproti tobě pěknýho nedomrlíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.10.09 09:38

Viky, tak to je dobre, ze jsi hned nakoukla sem, pac tady te mame rady a s hormonama jsme na tom teda uplne stejne :lol: :lol: hele stejne vlastne ti chlapi s nama v tehu musi mit obcas svatou trpelivost cooo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
18.10.09 09:42

Kujuuu :wink: to potěší. No jo musí mít svatou trpělivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie