Poradna duly
Jana Čurdová
hééélééé holky kdo chtěl ten peg perego našla jsem komplet za faakt dobrou cenu
http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…
Dobré ráno maminy, tak už jsem zase v pracovním procesu. Dneska jsem zaspala, protože jsem byla v noci několikrát na záchodě a pak jsem zamáčkla budíka a bylo to.
Jinak je mi celkem fajn, občas mě taky pobolívá břicho a je mi i sem tam blbě, ale už je to mnohem lepší než před týdnem.
Dobre ranko,
tak ja za chvilicku razim na postu… mam tam velmi dulezity dopis, tak jsem zvedava, jestli uz je to to na co rok cekam nebo jeste ne …
chjo… Pimpi, mne vcera bylo celkem fajn a dnes to taky vypada ok… i kdyz to pak cloveka zase napada, zda je vse ok
toz si asi nevyberu ![]()
Dobré ráno,
dneska u nás bylo poprvé pod nulou a museli jsme škrabat auto. Noc příšerná, nemohla jsem se pořád uvelebit, a když už jsem o půl dvanácté usnula, tak o půl jedné mi zhučel umytý hrnec z nádobí zpátky do dřezu - tož rachot jak kráva, tak nás to vzbudilo. No a když už jsem byla vzhůru, tak jsem musela jít na záchod. A zase se uvelebit. Usnout - vzbudit a zase na záchod. Vůbec nezávidím těm, které chodí i 4× (já moc nepiju, takže běhám tak 0-2× za noc).
Já to asi vůbec nebudu zvládat, to vstávání k mimču. Jsem hrozný spáč.
Ve středu jdu na KO a odběry. Už se těším. Bere se i moč?
Žížo neboj, budeš to zvládat.....já jsem to samý, hroznej spáč, ale když je mimi tak najedeš na takovej nouzovej režim a vydržíš skoro všechno, jen jsi u toho občas hysterická
![]()
Je teda fakt, že tentokrát nebudu blbá a jakmile bude chvíe a někdo mi pohlídá děti tak jdu spát a ne že tady budu chodit jak mátoha po bytě a řešit že nemám utřenej prach, to teda ani omylem.
Teda Peti ted mi mluvis z duse… presne jsem to delala, misto toho abych si ve chvilich „volna“ odpocinula tak jsem litala a uklizela co jsem nestihla… kaslu na to … uz ne
Holky kdy nejdriv je asi videt pohlavi pokud je dobry utz a mimis dobre natoceny? U kluka pry uz celkem dost brzy … ???
Tak tak…já to tak dělám už i teď, jak jsem byla furt tak unavená tak prostě jak si někdo Adámka vzal tak šup do postele a odpočívat.
Teď teda musím jít trochu poklidit, přijde na návštěvu kamarádka tak aby jí netrefil šlak až to tady uvidí
![]()
Filad kamarádce to řekli už na tom screeningu v 13+4 že čeká chlapečka.....u tý holčičky to bude asi až dýl.
Dobré ránko:)
Holky já asi zas začínám znova zvracet nebo co. Už jsem myslela, že je to za mnou a ono asi neee..děs běs totok:-) Plus teda to vstávání min. 3× za noc, to je taky
a…
Žižo: Mě bylo řečeno, že moč mám vzít pokaždé co jdu do poradny. Mám už nakoupeny i zkumavky do zásoby ![]()
Jinak ty italský kočárky jsou fakt super, nechápu proč takový výběr nemůže být i u nás a ty ceny u nás…no konec))
Tu moč si vezmi sebou, tím nic nezkazíš, já jí poprvé neměla nikdo mi nic neřekl, ale sestřička mě poslala s kelímkem na záchod tam. Takže si vezmi skleničku s močí do kabelky a v nejhorším jí někde vyleješ u sloupu když ji nevyužiješ, asppoň si pejsci počtou
![]()
Jinak to by bylo hooodne super, kdyby se tam tomu cipisovi ukazal nejakej vercajk, no uvidime … hlavne abych tam porad neco schovavala, ono je to pak fuk - vercajk-nevercajk … no ne?
Dobré ránko,
tak jsem úspěšně překonala abstinenční příznaky po emiminu a jsem zpět. Všechny vás kecalky zdravím a koukám, že s kočárkama jste teda zamávaly slušně.
Mě je blbě tak na střídačku, na konci minulého týdne jsem se až bála jak jsem byla v pohodě a včera, když jsme jeli do Prahy musel mi Ondra 2× zastavit… jsem myslela, že umřu.
Jinak jsem spíš unavená a to , že bych tvořila nějaký hodnoty to se teda říct nedá. Spala bych pořád. I te´d se tady v práci sotva držím a to ještě není ani 9h.
Moc se těším na pátek, jdu opět k té svojí doktorce, tak jí doufám s bílečkem vytřeme zrak a konečně si necháme udělat fotečku ať nás tatouch taky vidí
![]()
Ahoj holky,
uz at je tu 2. trimestr
Jinak zaludek ok, spis mi bylo vcera a dnes blbe z prezrani

me teda zase dnes bylo unavove, uz me to fakt nebavi
Filad , me to bricho boli porad, porad jinak, vazy, kycle, deloha, proste vsechno
a jak si pamatuju, tak me to ruzne bolelo cely tehu, takze uz ty bolesti moc neresim
Tak neboj, to snad bude ok!!
Ja mam teda hodne blbej pocit z toho, ze furt davam sportak do auta a z auta
Je docela tezkej… Asi koupim nejaky 4 kg golfky
Snad to Bobik v brise vydrzi… 
Jooo a co teda berete na tu virozu ?? Jestli mate nebo byste ted mely????
Tak se mejte pekne, zitra se jedu registrovat do porodnice, tak se tesim, ze uz mi tam zalozej kartu

VercaV