Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6336
18.10.09 09:45

No pockej Viky to jsem k tomu zapomnela doplnit, ze my s nima pak ale cele souziti :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.10.09 09:58

To teda jo filad, už jsem se chtěla leknout :lol:
Normálně mě úplně padají oči…já chci spinkat…bééé…
Ať už je poledne, si půjdu chrupnout. Ještě že mám tak hodný dítě, hraje si a nic po mě nechce, dneska bych teda vůbec nebyla schopná nějakýho vymýšlení zábavy. Jé dávají MASH jak náš mladej slyší tu písničku v úvodu, tak okamžitě nakluše k tv, nechápu co se mu na tom seriálu tak líbí…mě se teda jako líbí ale co na tom může mít dvouletý dítě to nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.10.09 10:02

Teda Filad tě normálně obdivuju, mě vstávat dítě ve čtyři ráno tak mě za chvíli zavřou do blázince. Já jsem děsnej spáč a jak se špatně vydadám tak jsem na facku celej den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.10.09 10:19

No Petrus, to ja jako na tu facku jsem :lol: :lol: to se nevylucuje :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.10.09 10:31
:lol:

ježíš co zase budu vařit??? :roll:
Ještě že nemám doma manžela, to bude zase nějaká rychlovka jednoduchá…ale nějak mě nenapadá co…
No ale asi si upeču štrůdlík, jsem na něj dostala chutě. Jdu se hrabat do mrazáku co tam najdu za poklady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.10.09 10:32

Teda ty mi delas chuuute … ja mam jeste koprovku na dnesek tak s obedem se nemusim delat… toz supeeer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.10.09 10:37

Jééé koprovka…mňam…teda holky vy mi děláte chutě…to je samá omáčka. Jsem teď mluvila s kamarádkou a ta má k obědu zase svíčkovou a ještě ji ani nemusí vařit, maminka je pozvala na oběd…

Ale ta koprovka není marná, akorát teda musím zahrabat v tom mrazáku jestli mám kopr. No nevím, vidím to bledě.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.10.09 10:42

Jůůů tak nemusím taky nic vařit, zrovna mi volala mamainka abychom přišli na druhou stranu na oběd…budeme mít květákový karbanátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.10.09 10:53

teda tady si to vsichni dlabou u rodicu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.10.09 10:58

Budu muset taky uvařit nějakou mňamku a pozvat maminku na oběd…pořád mi teď hlídá Adámka a ještě nás zve na oběd, tak se musím nějak revanžovat.
Taky bude mít narozeniny, tak musím vymyslet nějakej hezkej dáreček.

Tak jsem zase čučela na net na kočárky a nějak mě tady někdo nahlodal s tím peg peregem gt3…možná do něj nakonec půjdu. No uvidíme jak to bude s penízkama. No ale jsou před náma vánoce a pak taky mám narozeniny, tak možná by se to dalo vyřešit obálkama s penízkama.....asi navedu příbuzenstvo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
18.10.09 11:06

http://emitex.cz/…el-combi.php

Tak tady mám jedno doporučeíčko, koupila si ho sestřenka a je z něj nadšená :-)

Jinak taky se jdu pustit do vaření, udělám kachní stehna, bramborovej knedlíček a zelíčko…bože jak já bych se k tomu dala vychlazenou dvanáctkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.10.09 11:20

to gt3 je ode me :lol: :lol: ja jsem do nej zalaskovana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.10.09 11:21

Jj ten pytel je dobrej, já o měla na Adámka taky, ale prodala jsem ho i s kočárkem. Stejně si budu muset koupit novej aby se mi barevně hodil do kočáru. Já měla předtím modrej, tak by se na tu případnou holčičku nehodil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
18.10.09 11:42

filad nemáš ještě ten odkaz na gt3, nějak to nemůžu najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.10.09 12:25

http://www.baby-eshop.cz/…gt3-completo

http://www.skrblikshop.cz/…fix-2009.htm?…

http://www.detskyraj.cz/…navetta-2009

Hodila jsem ti tady odkazy zvlast na sportak, sedacku a korbicku, pac se to prodava zvlast :-) mne se to prave hrozne libi v te oranzove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí