Poradna duly
Jana Čurdová
Tak mladej je v postely a já si jdu udělat z ksichtu obličej a pojedu do tý práce. Tak zatím babizny se smějte… ![]()
Já nejsem na RD, já ji měla jen na dva roky. Skončila mi v srpnu. Tak jsem musela nastoupit do nový práce a hned jsem se jim tam hodila marod…no jinak toprostě nešlo. Mám to takový trochu komplikovaný.
A já mám po rajský a spala bych jako kotě ![]()
Žižo - ty vaěe stupně neznám, ale je to fakt vtipný ![]()
Renet - u nás taky, slyšela jsem, že okolo FM už někde nejde proud
PETRUCHA píše:
Já nejsem na RD, já ji měla jen na dva roky. Skončila mi v srpnu. Tak jsem musela nastoupit do nový práce a hned jsem se jim tam hodila marod…no jinak toprostě nešlo. Mám to takový trochu komplikovaný.
Ach tak. To já chtěla taky, ale bohužel už jsem na RD nastupovoval v listopadu 2007, takže nebyla volba.
To jsem zvědavá, jak dojedeme zítra do Karlovic na svatbu, když je takový marast.
Holky, u nas v ČB žádnej sníh. Jen je strašná rákoska a fučí jak blázen, až lítaj po ulici popelnice
Takže vlastě taky žádná hitparáda ![]()
Tak my proud pořád máme…a uspala jsem uspěšně syna. Potom co jsem vypila kávu…sakra kdbych věděla že usne tak pudu raději spát..aach ty děti. Mohl by se probudit až zítra ![]()
holky, já jsem s úklidem úplně neschopná, v noci chodím co dvě hodiny na záchod, takže sotva usnu, probudím se, že mě tlačí močák, já totiž dost piju, večer jsem schopna vypít litr čaje … tak pak lítám furt, navíc už x dní ( ani je raději už nepočítám) se probouzím kolem třetí a do šesté ranní už nezaberu, pak zdřímnu a v sedm vstávám do práce … a pak zase celý den trpím, jsem úplně hotová bez energie a musím ležet a tak to je den co den … nemám sílu na nic, a to dnes musím jet pořešit něco neodkladného, tak se do postele dostanu bůhví kdy a podle toho to taky u nás doma vypadá, zítra mám naštěstí volno, to se těším, dám snad dům pomaloučku do ucházejícího stavu a zbyde mi energy na dalších pár neodkladných věcí …
jo a prsa mám tak o dvě čísla větší, takže teď 5-6-tky, síla, bolí a mám je už velké skoro jak hlavu!!!
V podbřišku mě dost obden „žere“, doktor říkal, že to je normální, že to jsou vazy co drží dělohu … to si prostě musím lehnout, nevím jak dlouho vydržím klasicky chodit do práce … asi mám to břicho po těch pěti nebo kolika už operacích střev citlivější na podněty, tak to všechno cítím, no nevím, hlavně, aby bylo miminko ok …
jak tu někdo psal,že se mu u usínání mihal mimísek před očima, tak já si jeho „film“ dávám každou noc před usínáním … ![]()
Sluní - no tak to už trénuješ na mateřství
Pořádně se rozhlédni a takhle to bude u vás doma vypadat další dva roky (minimálně) a ještě tam bude cosi řvát
Těšíš se?
Já děsně! ![]()
Jo jo a to si pak ina bordel zvyknete…vstavaní to už máš rozvičku jak nebudeš moct spát ne že by si nemohla zalomit ale protože dítě bude řvát…a budeš někdy ráda jak uvidis postel..a ty prsa..no ty si taky užiješ a jak se ti nalejou tak to jako na jedno si lehnes a s tím druhým se prikrijes…zvyknete si holky…toto je nic
i to blití vám pak přijde jako pohádka ![]()