Poradna duly
Jana Čurdová
Poslušně hlásím, že Jižní Morava je taky bez vločky sněhu! Jen vítr, vítr a pro změnu vítr. Jo a teda ještě hrozná kosa!
Já mám ještě sedm dní do kontroly!!!!! Mě jebne! ![]()
Ahoj holky,
tak u nás hotová kalamita…nechápu že ove je bez sněhu jak píše sluni ale u nás jako je to děs a hruza. Venku máme 5cm sněhu apořád chumelí.. malý kouka z okna a je vo vytržení pořád chce ven…Tak oba čumákujem a dívame se na borce jak na letních gumách se snaží jezdit. ja autičko zavřela do garáže a asi tak brzo nevyjedu pokud mi to manža nepřezuje. Nejhorší je to že budem muset sedět dneska doma protože nemám ani zimní boty pro malého do sněhu… Švagrová volala že nějaké má staré taka si k ní pujdu bydlí kousek tak malému dám gumáky asi na nohy a to proběhnem…At se muže radovat …No musím vytahnout kombinezu…ještě že jsem malému včera koupila rukavice a čepku..jinak nevím asi mrznem…
No taky řeším ty zimní boty…ale zase příští týden hlásí oteplení až na 15 stupňů…to je jak u blbejch fakt…
hlásím,že déšť se sněhem trvá, na loukách je naběleno, silnice mokré …
PETRU, já jdu pro zimní boty dneska. V sobotu jedeme na svatbu do Beskyd, tak ať malá nezmrzne. Zítra nám teprve dovezeou nové zimní pneu, tak snad přezujeme.
já ještě řeším jednu věc…náš mladej si umanul že chce jen ty botičky co teď nosí a když jsem mu předevčírem zkoušela v obchodě zimní tak je po prodavačce málem hodil a plakal že chce ty starý. No tak teda budu muset asi po zlým, jinak bude chodit v keckách celou zimu
Prostě ty starý poletěj do popelnice a jiný než ty zimní co koupím mu nedám a bude…
To Karolínka si umanula, že si v létě k šatičkám vezme zimní boty. Tak jsem jí vysvětlila, že jsou na sníh a teď mi vždycky důležitě vysvětluje, že jsou na sníh a na stavění sněhuláka. Jenže už jsou jí jen tak tak, takže nové mě neminou. Dneska ráno jsem jí řekla, že sněží, tak je chtěla, ale jeli jsem autem, tak měla botasky.
To je to na co se právě těším, až začneme pořádně komunikovat.....zatím si moc nepokecáme
![]()
Papayo, Milouš tam byl v celé své kráse. Už byl opravdu jako malej človíček, akorát se rozhodl že bude spinkat, tak mi musel doktor klepat na břicho, tím ho trochu naštval
tak se tam zamrskal…
Bylo to hrozně zvláštní, lehla jsem si tam a říkám si, tak a na monitoru bude pořád jen ten váček a najednou tam byl ten človíček, kterej si tam už žije a zdá se že je mu tam dobře
má 53mm.
Sice jsem za dvanáctým týdnem, ale ještě mám strach.
Jo a z radosti jsem se ještě v osm večer zastavila v Ikea na kuličkách s pořádnou porcí hranolek a tatarkou ![]()
VYKY, sršíš energií. Super. To já pořád přemýšlím nad tím NT screeningem, co mám příští týden. U nás ho dělají ve 13. týdnu.