Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6336
14.10.09 20:53

Veru kujuuu :-) btw… Martinka me na konci 3. mesice kousla do prstu… myslela jsem si, ze se mi to zda.. no fakt uz mela dva spodni prorizle… taky ji zacaly dost brzy - ted v lednu ji bude sest a dole ma jiz 4 nove, nahore 2 nove a dve doury co ji vypadly … :-D a je fakt, ze se zoubkama jsme se nastesti vubec netrapili az na jednu stolicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 20:54

Jo holky tak už vím jak se zbavit mé nevolnosti nebo spíše když mi je těžko na žaludku… Když mám nepřijemný pocit a mám pocit že se mi chce blinkat tak snim kolečko citronu s cukrem a je mi fayn…to je co??? Už druhý dden to praktikuju a je to v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
14.10.09 20:56

teda to je dobry Ren :lol: kdyz me je nejak dobre … tak bezva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 20:57

Liky co to čtu???? Tak ty si viděla mimiška? No vidis holka :) Super zpráva fakt u tebe mám o trošku věčší radost :) Držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
14.10.09 21:03

No super Liky, taky se přidávám a třesu pravicí! Mám radost! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.10.09 21:07

Tyy jo Filad , to je mazec, to ja vubec neznam, zubaty dite :lol: :lol: D. ma ted v roce a pul 5 zubu :lol:
Tak jdu to poslat :lol:

• Citovat
  • Upravit
6336
14.10.09 21:08

Nas to taky vubec nenapadlo ze takhle brzy :-D ona porad silene slintala a packy porad v pusine … no cumela jsem na to jak bacil do lekarny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 21:24

Mám v bytě mouchu a strašně mě znervoznuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
14.10.09 21:35

holkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :-) :-) :-) :-) :-) :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

Milouš se tam mrskal jak na mejdanu a je mu už 12 týdnů.

Já su tááááák šťastná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
14.10.09 21:39

No koonecne Viky … supeeeeer moc gratuluji :lol: :lol: :lol: tak a jeste nase Marcis … ty jo holky normalka se nam to vsem kraaaasne povede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5000
14.10.09 21:43

Ahoj holky, omlouvam se, ze sem lezu, ale jsem z Kvetna 2009:)
Moc gratuluju k prckum:)
Proc ale pisu, kdyz jsem sem nakoukla, abych zjistila, co jsem vlastne loni touhle dobou resila… tak jsem zjistila, ze resite kocarky.

Ja mam X-landera XA 2008 ale s cistym svedomim Vam ho doporucit nemuzu. Zatim jsem spokojena - jezdi se s nim skvele, je fakt snadno ovladatelny, ale je tvrdy a korbicka je malinka:( Klarka se narodila lehce hypotrofni - 2,66kg a 48cm, a v 4 mesicich mela necelych 60cm a 6kg. Ale jen se mrknete, jak vypadala ve 4 mesicich: http://picasaweb.google.com/…Klarka4Mesic#…
ta korbicka je prece jen mensi a popremyslejte, jak brzo budete chtit dat prcka do sportaku. Dalsi vec co je treba poresit je, jestli je odpruzeny.. XA neni - ale jde to prezit… Jestli Vam nebude vadit, ze ve sportaku budete mit prcka celem od sebe - kdyz tam pujde v 6.mesicich.. coz je vek, od ktereho pisou ze ten sportak je. Sportovni sedacku XA totiz celem k sobe dat nemuzete.
Pokud se rozhodnete, tak ho kupte rozhodne s autosedacko MaxiCosy… X-car bych nebrala. Jo a u autosedacek si to zkuste v aute zapnout:( Nektere maj i chlapi problem zapnout. Jo, MaxiCosy ma super vychytavku, lze dokoupit zakladna, na kterou lze nacvakavat a nemusite pokazde pripasavat sedacku. Ja mam podobnou pujcenou od sestrenky a nemuzu si to vynachvalit.

To jen takova rada:) Na co treba dat pozor. Nase Klarka treba rada kouka ven, ale tady to jde udelat jen tak, ze sundam strisku dolu, neni tam zadne sundani na strisce s pruhlednym igelitem nebo sitkou, kterym by koukala… Ale to jsou jen takove moje postrehy…

Moc drzim palce, at vse dopadne skvele:)

Jo, jeste jednu vec poradim… treba se vas nebude tykat, ale v Mlade Boleslavi se v porodnici nevazi pred a po kojeni, aby se zjistilo, kolik prcek vypil, takze diky tomu se zjistilo az 4 den po narozeni Klarky, ze nepije a tak byla dehydratovana a skoncila na kapackach… Ikdyz jsem upozornovala, ze se mi leveho prsa nechyta .. jen se vzdycky koukly a rekly svuj nazor na prso…no nic, nebudu vas zahlcovat:)

Jeste jednou drzim palce, uzivejte brisek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
14.10.09 21:47

ahojda Hani, dekujeme za info :-) a za gratulku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
14.10.09 21:52

Filad moc děkuju :-) jéééé Ty máš doma princezničku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 21:52

Malý spí..du se vkradnout do jeho pokojíčku a malovat auto fixem na zed. Musím jenom když spí nebo je někde pryč protože on taky pak rád maluje auto na zed :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 21:53

Viki gratuluju filad nadherna fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie