Poradna duly
Jana Čurdová
Veru kujuuu
btw… Martinka me na konci 3. mesice kousla do prstu… myslela jsem si, ze se mi to zda.. no fakt uz mela dva spodni prorizle… taky ji zacaly dost brzy - ted v lednu ji bude sest a dole ma jiz 4 nove, nahore 2 nove a dve doury co ji vypadly …
a je fakt, ze se zoubkama jsme se nastesti vubec netrapili az na jednu stolicku
Jo holky tak už vím jak se zbavit mé nevolnosti nebo spíše když mi je těžko na žaludku… Když mám nepřijemný pocit a mám pocit že se mi chce blinkat tak snim kolečko citronu s cukrem a je mi fayn…to je co??? Už druhý dden to praktikuju a je to v pohodě…
Liky co to čtu???? Tak ty si viděla mimiška? No vidis holka
Super zpráva fakt u tebe mám o trošku věčší radost
Držím palečky ![]()
No super Liky, taky se přidávám a třesu pravicí! Mám radost! ![]()
Tyy jo Filad , to je mazec, to ja vubec neznam, zubaty dite
D. ma ted v roce a pul 5 zubu ![]()
Tak jdu to poslat ![]()
Nas to taky vubec nenapadlo ze takhle brzy
ona porad silene slintala a packy porad v pusine … no cumela jsem na to jak bacil do lekarny ![]()
holkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
![]()
Milouš se tam mrskal jak na mejdanu a je mu už 12 týdnů.
Já su tááááák šťastná ![]()
No koonecne Viky … supeeeeer moc gratuluji
tak a jeste nase Marcis … ty jo holky normalka se nam to vsem kraaaasne povede ![]()
Ahoj holky, omlouvam se, ze sem lezu, ale jsem z Kvetna 2009:)
Moc gratuluju k prckum:)
Proc ale pisu, kdyz jsem sem nakoukla, abych zjistila, co jsem vlastne loni touhle dobou resila… tak jsem zjistila, ze resite kocarky.
Ja mam X-landera XA 2008 ale s cistym svedomim Vam ho doporucit nemuzu. Zatim jsem spokojena - jezdi se s nim skvele, je fakt snadno ovladatelny, ale je tvrdy a korbicka je malinka:( Klarka se narodila lehce hypotrofni - 2,66kg a 48cm, a v 4 mesicich mela necelych 60cm a 6kg. Ale jen se mrknete, jak vypadala ve 4 mesicich: http://picasaweb.google.com/…Klarka4Mesic#…
ta korbicka je prece jen mensi a popremyslejte, jak brzo budete chtit dat prcka do sportaku. Dalsi vec co je treba poresit je, jestli je odpruzeny.. XA neni - ale jde to prezit… Jestli Vam nebude vadit, ze ve sportaku budete mit prcka celem od sebe - kdyz tam pujde v 6.mesicich.. coz je vek, od ktereho pisou ze ten sportak je. Sportovni sedacku XA totiz celem k sobe dat nemuzete.
Pokud se rozhodnete, tak ho kupte rozhodne s autosedacko MaxiCosy… X-car bych nebrala. Jo a u autosedacek si to zkuste v aute zapnout:( Nektere maj i chlapi problem zapnout. Jo, MaxiCosy ma super vychytavku, lze dokoupit zakladna, na kterou lze nacvakavat a nemusite pokazde pripasavat sedacku. Ja mam podobnou pujcenou od sestrenky a nemuzu si to vynachvalit.
To jen takova rada:) Na co treba dat pozor. Nase Klarka treba rada kouka ven, ale tady to jde udelat jen tak, ze sundam strisku dolu, neni tam zadne sundani na strisce s pruhlednym igelitem nebo sitkou, kterym by koukala… Ale to jsou jen takove moje postrehy…
Moc drzim palce, at vse dopadne skvele:)
Jo, jeste jednu vec poradim… treba se vas nebude tykat, ale v Mlade Boleslavi se v porodnici nevazi pred a po kojeni, aby se zjistilo, kolik prcek vypil, takze diky tomu se zjistilo az 4 den po narozeni Klarky, ze nepije a tak byla dehydratovana a skoncila na kapackach… Ikdyz jsem upozornovala, ze se mi leveho prsa nechyta .. jen se vzdycky koukly a rekly svuj nazor na prso…no nic, nebudu vas zahlcovat:)
Jeste jednou drzim palce, uzivejte brisek:)
Malý spí..du se vkradnout do jeho pokojíčku a malovat auto fixem na zed. Musím jenom když spí nebo je někde pryč protože on taky pak rád maluje auto na zed ![]()