Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6336
14.10.09 18:45

Liky jezisi ja ti to tak preju … je uuuplne uzasny, ze uz to dnes takhle vis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
14.10.09 18:49

Mimochodem, teda ale jak pise Peta, jit po 6ti hodinach domu je nejak nepredstavitelne… ja bych brala ty dva dny… to bych videla jako optimalni … ani ne malo ani ne moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
14.10.09 18:57

ja si tez nedovedu predstavit, ze bych treba o pulnoci porodila a v 6.sla domu/a bez snidane/- jako kamoska… :roll: . ale u provorodicek jsou to „az“ty dva dny…a jak se znam, ja budu tak hystercit, ze si me tam ty dva dny nechaji pro kontrolu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
14.10.09 18:58

No Liky a jak to vlastne tedy zvazujes do budoucna s CR…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
14.10.09 18:59

Liky tak to potom jooo…udělej jim tam pořádnou scénu ať si v klidu poležíš. To bude totiž posledních pár hodin klidu který zažiješ… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
14.10.09 19:55

tak kde te mame Viky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
14.10.09 20:08

No to teda joo, kde jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 20:23

čauteee…

chyběla jsem vááám? řekněte že jo :)

Tak vyšla jsem ven… Došla jsem k zástavce zjistila že bus mi jede za 9 minut.. tak jsem stála foukal hnusný vítr a padal sníh..jak v prosinci..stála jsem a stála a pak si říkam do prdele du domu pro auto… Nebudu předse dítě tahat v tom počasí když mám auto…Jenže auto v garáži a výjezd z garáže fakt opruz…říkam si to musím zvládnout..pořád stojím na zastavce..autobus nikde…Venku je provoz jak svina bude to moje premiera v tom provozu jet autem..zvládnu to? vzládnu a tak jsem jela zpátky domu pro auto:) Vyjela jsem z garáže jak profík…malém jsem sundala popelnici…ale to neva…mám velký auto..tak jsem se snažila auto vycouvat a zaparkovat…kolem jdouci nejak uskakovali ale nikomu se nic nestalo:)
Dojela jsem na parkoviště..šťastně zaparkovala.. to že jsem stála přez 2 parkovací místa už není duležitý…hlavně že bylo zaparkované :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
14.10.09 20:26

Ren no jasne ze chybela :lol:

hele ty mas taky rada adrenalin… no takovych uz nas je tu hodne :-D

a jak dneska dopadnou Slovaci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 20:33

Chtěla jsem pokračovat ale prcek mi to odeslal…

No dojeli jsme štastně domu celý ale i tak docela vymrzlí…

cukrovka: ta se někdy dělala ženám až od 30let ale v roce 2006 to zavedli od 25let. ja ji neměla ale vyšetření děsné hlavně ten budíček měla jsem tam už být v 6h ráno a pro mě co vstávala v 10h odpoledne něco šíleného..a ten hlad..no bylo mi špatně ještě druhý den po vyšetření…

Kočárek…líbi se mi ten casuaplay ale chci jane..ale možná ještě něco vyberu…
Těhu věci: taky nutnost…zítra mi mají přijít kalhoty a nějaké svetry co jsem si objednala :) Tak se těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
14.10.09 20:34

No snad slováci dopadnou líp než češi :D

ještě že manža není doma to se furt u nějakého zápasu česko slovensko dobře štenkrujem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
14.10.09 20:35

Ahojte ženy! Teda, my už přetáhly stovku? To je mazec, snažila jsem se to dočíst, ale marně, zůstala jsem u nějaké 92 stránky :-( Přišla jsem o něco zajímavého? Jestli jo tak řekněte a já se vrátím :-)
Dneska byl den celkem v pohodě, hrozně rychle utekl-i v práci. Jsem už dneska ale tak unavená že se těším až zalehnu :-)
Jak jste se měly celý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
14.10.09 20:37

Marcis - Liky ta byla dnes na prohlidce a udelali ji utz .. mimisek se drzi - je tam broucek a tluce mu srdicko :-)

a cekame jak dopadla ta Viky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.10.09 20:49

Holky, vy jste se zblaznily ne? Kdo to ma docitat?? :lol: Vy ocividne nemate pres den co delat :lol: :lol: :lol:

Renet , my mame Jane Slalom Pro 2007 (protoze kdyz jsem 2008 rodila, tak nova kolekce jeste nebyla :lol: :lol: ). Mame sedo-oranzovej, jsem moc spokojena, malej se do hluboky korby vesel az do 11 mesicu, nechtela jsem ho davat do sportaku :wink: Takze Bobik v nem bude taky :wink:
I Jane ma korbu na prevazeni v aute, vyuzili jsme, kdyz jsme ve 4 mesicich jeli na Slovensko, aby nemusel byt v autosedacce :wink:
Tyy jo a Renet, zuby ve 4M jo? To mela moje segra :lol: :lol: Nas malej mel prvni zub ve 14 mesicich :lol: :lol:

Jo a Marcis , ta brzda je skvela, na bruslich si ji nemuzu vynachvalit!! :lol: :lol: A hlavne kazdej chlap se za tim otaci a resi, ze ten kocar ma kotoucovou brzdu, to je sranda :lol: :lol:

Filad , ja ti tu SZ poslu jo? Za chvilku :wink: A gratulace ke KO, super, ze to dopadlo dobre a 1cmetracek tam plave 8)
Jee a kocarek mam skoro stejnej, jako si vlozila, ale jinou znacku :lol:

Jo jinak Papayo , ja ten X-lander neznam, ale z nasi skupiny ho mely asi 4 holky a moc spokojeny nebyly, mala korba, velkej a neskladnej :roll: Tak nevim…

Petrucho , s tema hadrikama na holcicku mas pravdu, prijdu do obchodu, tam jeden ubohej stojan pro kluky a tri zarici stojany hadru pro holcicky :lol: :lol: :lol: To by bylo tooco :lol:

Liky nezoufej, ja v 1.tehu fakt nemela zadny priznaky a ted minimalni, to fakt neni meritko uspesnyho tehu!!! 8O

Me ta glukoza teda moc nevadila, blby bylo, ze to bylo nalacno, ale prinesla jsem si z domova cerny caj v termosce, takze jsem to nemusela pit s vodou a chutnalo to jako sladkej caj ze skolni jidelny :lol: :lol: Blby je, ze tam musite strasit ty 2-3 hodiny a cekat na ty odbery :twisted: :twisted: To je opruz :roll: Ted asi pojedu autem a vzdycky si nekam odjedu, jinak bych tam umrela :roll:

Ja mam teda vnitrni pocit, ze to zase bude kluk :lol: V nasi linii samy holky, mam 2 segry, ale je mi jasny, ze ja to jako prvni prerusim :lol: :lol: :cry:

VercaV

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.10.09 20:51

Jee Liky, ted jsem docetla konecne posledni stranu, takze GRATULACE, ze je vse OK!! :P
 VercaV

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí