Poradna duly
Jana Čurdová
Liky jezisi ja ti to tak preju … je uuuplne uzasny, ze uz to dnes takhle vis…
Mimochodem, teda ale jak pise Peta, jit po 6ti hodinach domu je nejak nepredstavitelne… ja bych brala ty dva dny… to bych videla jako optimalni … ani ne malo ani ne moc
ja si tez nedovedu predstavit, ze bych treba o pulnoci porodila a v 6.sla domu/a bez snidane/- jako kamoska…
. ale u provorodicek jsou to „az“ty dva dny…a jak se znam, ja budu tak hystercit, ze si me tam ty dva dny nechaji pro kontrolu ![]()
No Liky a jak to vlastne tedy zvazujes do budoucna s CR…???
Liky tak to potom jooo…udělej jim tam pořádnou scénu ať si v klidu poležíš. To bude totiž posledních pár hodin klidu který zažiješ…
![]()
čauteee…
chyběla jsem vááám? řekněte že jo ![]()
Tak vyšla jsem ven… Došla jsem k zástavce zjistila že bus mi jede za 9 minut.. tak jsem stála foukal hnusný vítr a padal sníh..jak v prosinci..stála jsem a stála a pak si říkam do prdele du domu pro auto… Nebudu předse dítě tahat v tom počasí když mám auto…Jenže auto v garáži a výjezd z garáže fakt opruz…říkam si to musím zvládnout..pořád stojím na zastavce..autobus nikde…Venku je provoz jak svina bude to moje premiera v tom provozu jet autem..zvládnu to? vzládnu a tak jsem jela zpátky domu pro auto:) Vyjela jsem z garáže jak profík…malém jsem sundala popelnici…ale to neva…mám velký auto..tak jsem se snažila auto vycouvat a zaparkovat…kolem jdouci nejak uskakovali ale nikomu se nic nestalo:)
Dojela jsem na parkoviště..šťastně zaparkovala.. to že jsem stála přez 2 parkovací místa už není duležitý…hlavně že bylo zaparkované ![]()
Ren no jasne ze chybela ![]()
hele ty mas taky rada adrenalin… no takovych uz nas je tu hodne ![]()
a jak dneska dopadnou Slovaci???
Chtěla jsem pokračovat ale prcek mi to odeslal…
No dojeli jsme štastně domu celý ale i tak docela vymrzlí…
cukrovka: ta se někdy dělala ženám až od 30let ale v roce 2006 to zavedli od 25let. ja ji neměla ale vyšetření děsné hlavně ten budíček měla jsem tam už být v 6h ráno a pro mě co vstávala v 10h odpoledne něco šíleného..a ten hlad..no bylo mi špatně ještě druhý den po vyšetření…
Kočárek…líbi se mi ten casuaplay ale chci jane..ale možná ještě něco vyberu…
Těhu věci: taky nutnost…zítra mi mají přijít kalhoty a nějaké svetry co jsem si objednala
Tak se těším…
No snad slováci dopadnou líp než češi ![]()
ještě že manža není doma to se furt u nějakého zápasu česko slovensko dobře štenkrujem…
Ahojte ženy! Teda, my už přetáhly stovku? To je mazec, snažila jsem se to dočíst, ale marně, zůstala jsem u nějaké 92 stránky
Přišla jsem o něco zajímavého? Jestli jo tak řekněte a já se vrátím ![]()
Dneska byl den celkem v pohodě, hrozně rychle utekl-i v práci. Jsem už dneska ale tak unavená že se těším až zalehnu ![]()
Jak jste se měly celý den?
Marcis - Liky ta byla dnes na prohlidce a udelali ji utz .. mimisek se drzi - je tam broucek a tluce mu srdicko ![]()
a cekame jak dopadla ta Viky
Holky, vy jste se zblaznily ne? Kdo to ma docitat??
Vy ocividne nemate pres den co delat
![]()
Renet , my mame Jane Slalom Pro 2007 (protoze kdyz jsem 2008 rodila, tak nova kolekce jeste nebyla
). Mame sedo-oranzovej, jsem moc spokojena, malej se do hluboky korby vesel az do 11 mesicu, nechtela jsem ho davat do sportaku
Takze Bobik v nem bude taky ![]()
I Jane ma korbu na prevazeni v aute, vyuzili jsme, kdyz jsme ve 4 mesicich jeli na Slovensko, aby nemusel byt v autosedacce ![]()
Tyy jo a Renet, zuby ve 4M jo? To mela moje segra
Nas malej mel prvni zub ve 14 mesicich
![]()
Jo a Marcis , ta brzda je skvela, na bruslich si ji nemuzu vynachvalit!!
A hlavne kazdej chlap se za tim otaci a resi, ze ten kocar ma kotoucovou brzdu, to je sranda
![]()
Filad , ja ti tu SZ poslu jo? Za chvilku
A gratulace ke KO, super, ze to dopadlo dobre a 1cmetracek tam plave ![]()
Jee a kocarek mam skoro stejnej, jako si vlozila, ale jinou znacku ![]()
Jo jinak Papayo , ja ten X-lander neznam, ale z nasi skupiny ho mely asi 4 holky a moc spokojeny nebyly, mala korba, velkej a neskladnej
Tak nevim…
Petrucho , s tema hadrikama na holcicku mas pravdu, prijdu do obchodu, tam jeden ubohej stojan pro kluky a tri zarici stojany hadru pro holcicky
To by bylo tooco ![]()
Liky nezoufej, ja v 1.tehu fakt nemela zadny priznaky a ted minimalni, to fakt neni meritko uspesnyho tehu!!! ![]()
Me ta glukoza teda moc nevadila, blby bylo, ze to bylo nalacno, ale prinesla jsem si z domova cerny caj v termosce, takze jsem to nemusela pit s vodou a chutnalo to jako sladkej caj ze skolni jidelny
Blby je, ze tam musite strasit ty 2-3 hodiny a cekat na ty odbery
To je opruz
Ted asi pojedu autem a vzdycky si nekam odjedu, jinak bych tam umrela ![]()
Ja mam teda vnitrni pocit, ze to zase bude kluk
V nasi linii samy holky, mam 2 segry, ale je mi jasny, ze ja to jako prvni prerusim
![]()
VercaV
Jee Liky, ted jsem docetla konecne posledni stranu, takze GRATULACE, ze je vse OK!! ![]()
VercaV