Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8086
15.10.09 14:33

ahoj holky já hlásím že jsem dnes uplně v bezvadném stavu :-) jako netěhotná :lol: myslím to jak se cítím..poprvé po dlouhé době!!! faaakt bomba!!!!!!! kéž by to už takhle zůstalo.

dnes jsem na netu našla nějaké stránky podle datumu početí zkišťování pohlaví… hmmm tak nevím věřit tomu nebo ne… já se tak těším až se dozvíme co čekáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
15.10.09 14:33

Moc se těším, moc si přeji, aby bylo vše ok a aby byly už Vánoce, pohoda a my všechny měly už k miminku blíž … :) Hodně to prožívám, myslím na něj (prostě mám pocit že to bude kluk), prostě žiji tím teď naplno a nějak věci okolo mě jen plynou a já do nic zasahuju minimálně …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
15.10.09 14:36

taky se na to těším … asi se s manželem pak o něco v:,–(íme … můj tip je chlapeček, muž má dvě holky z prvního manželství, tak si myslí,že to bude holčička … mě by strašně překvapilo, kdyby to byla holčička kvůli vnitřnímu pocitu, prostě ho mám, i když ho nedokážu popsat … mám prostě pocit,že to bude chlapeček bobeček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
15.10.09 14:40

sluni ten pocit jsem ěmla já když jsem čekala Sebíka..Taky jsem prostě věděla že to bude muj Sebastianek.. Vždy jsem chtěla Sebastianka..to jmeno mám už vymyšlené od děctví kdy jsem po prvé viděla..„nekonečný příběh“ s tím psem Falcem..tak prostě Sebastian :) a mám ho…muj malý Sebastianek a ted je mi to holky popravdě jedno.. Bude holka bude fayn bude kluk bude jeste líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
15.10.09 14:46

holky já mám pocitově uplně v bříšku Lucinku… :) ..ale něco ve mě hlodá že to bude kluk… hlavně mi to říkají lidi kolem… :oops: hmm ti to vždy a vůbec všechno ví vždy nejlíp :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
15.10.09 14:50

holky ještě jsem se chtěla zeptat… kolik jste kdo už přibral.. já mám nahoře 2 a půl Kg žeru jak urvaná a samé špatné věci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
15.10.09 14:50

Tak hlásím že jsem zpátky…vyřízeno cobylo potřeba a ještě na mě spadly asi dvě vločky takže u nás taky už trochu sněží :lol: :lol:
Jinak jako jsem už chytla od manžela rýmu…no bezva doufám že zůstane jen u tý rýmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
15.10.09 14:52

obláčku já taky 2,5 kg nahoře a žeru jak prorvaná.....už jsem tady psala že jsem si zakoupila těhu rifle včera. Tak dneska jsem je už měla na sobě…jééé jak mě nic netlačilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
15.10.09 14:55

Ahojda obláčku, dlouho jsem tě neviděla :-)
Super, že už je ti líp, u mě to už taky není tak strašný, ale mám pocit, že se mi ta nevolnost ještě párkrát vrátí. Místo toho mě opět začala pálit ta žáha, ale to bude asi taky z oběda.

Sluní - jaký stránky na výpočet pohlaví?
Mě to vychází tak 50/50 čínskej kalendář kluk, Plzákův kalendář holka… a takhle pořád dokola. Já mám taky spíš pocit na chlapečka, ale možná je to tím, že bych chtěla aby to byl klučík. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.10.09 21:38

Jé tak jim to nějak nešlape a zase to hodily zpátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
16.10.09 21:42

Holky ja vam nevim, ale ta stara verze mi prijde nejak prehlednejsi, hlavne ta diskuze … tim jak je to ve velkem a tak… no nevim treba jde jen o zvyk, ale proste to stare mi prijde lepsi …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.10.09 21:50

Taky mám ten pocit…sice jako designově jsou ty nový stránky hezčí ale jinak…nechala bych to jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.10.09 23:16

Tak jsem tu vcera nebyla a dnes jsem zjistila, ze Emimi nejde :roll: :twisted: Abstak, 2 dny bez diskuzi :oops: :lol:

Dnes na me opet sedla nejaka viroza, upadnou 3 vlocky a me skrabe v krku a boli hlava :evil: Jak to ted lecite?? Ja asi pred mesicem do sebe musela lupnout 2× Paralen, dnes je to trosku lepsi nez to bylo, tak jsem si jeste nic nevzala. Berete treba jeste neco jineho?? :?

Petrucho , u nas je to s mluvenim docela v pohode, malej (skoro 18 mesicu) umi docela hodne zvirat, ruzny slova typu „tam, tady, bac, kyti..“, cleny rodiny a hlavne porad rika „co to je“, teda spis „totojeeeee“ asi tak 100× denne :lol: Jo a „tata“, to taky mele furt 8)
Ale setril si to az skoro doted, je to presne jak pise Jahudka , ty rozdily jsou fakt veliky mezi detma. Treba u nas to vidim s plinama minimalne do 2 let, je linej jak vepr :lol: :lol:

Filad , to me mrzi s tim ADHD, ses dobra, ze si troufnes na domaci vyuku. 8O

Market , ja poprvy skoro nic, spise chut na maso a tak, ale v tomhle tehu hruuuza, kazdej den zeru neco sladkyho, tasticku, satecek, cokoladku… :oops: budu vypadat jak prase v kvetnu :lol: :lol:

Jeee Papayo , v nasi skupine je jedna kamoska z CL, jedna z Jablonneho a nasi jsou z Decina, takze tam jezdim casto :wink:

Oblacku , ja pribrala tak 2 kg, nastesti jsem zacinala docela nizko, tak tech 20 kg v kvetnu nebude tak znat :lol: :lol:

Zizo , se tady hebim, vase stupne prseni me fakt dostaly :lol: :lol:

Holky, ja se uplne zapomnela registrovat do ty porodnice, dnes mi to kamoska nahodou pripomnela, hned v pondeli tam letim :lol: :lol:

Jinak v nove verzi se mi libi par veci, treba rovnou nahrani fotky sem do diskuze z PC nebo ruzne vychytavky, ale tohle mi taky prijde prehlednejsi, nevim proc 8O Ale tak urcite si zvykneme taky :wink:

Manzel me vyhani od PC at jdu spat, tak vsem dobrooou :wink:
 VercaV

• Citovat
  • Upravit
5262
17.10.09 02:53

Já už ani nevím jaké stránky to byly, někdo tu myslím dával odkaz …

Jinak já mám nahoře už cca 3 kg, nevím ale přesně, já se nevážila po zjištění těhu a na gyn. mě vážili až teď, ale vím kolik vážím běžně a toho se nějak řídím… na kalhotech je to znát, dnes tu byla taková klemra,že jsem vytáhla zimní oteplováky na lyžování a šla v nich do lesa se psy, no a vždy jsem je měla volnější, no a teď je sotva zapnu … nevím nevím jestli nebudu muset už řešit těhu kalhoty … chtěla jsem až se vrátíme z dovolené a budu mít po tripplu, abych něco nezakřikla,žejnže to bude až za měsíc a nevím nevím jak půjde váha a velikost břicha nahoru …
jinak jím zdravě, nepřejídám se, sladkosti minimálně oproti netěhu, jím hodně ovoce, i večer, tak ta váha letí asi tím tak rychle … i geny hrajou určo roli … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
17.10.09 02:59

s těmi stránkami to bude asi o zvyku … :) to je u mě jak s jinou značkou mobilu :D

Renet, díky za reakci ohledně vntřního pocitu, vůbec mi nejde o to co to bude, jen mě zajímá jestli třeba někoho tenhle pocit může zklamat, já jsem o tom totiž moc přesvědčená, né li jistá tak na 99%

holky, nelekněte se toho času, zase noční nespavost, to je děs, většinou sednu na chvíli ke kompu a pak lépe usnu, tak jdu chrnět, páček a Vám normálním : Krásné ránko ! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí