Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10911
18.10.09 12:34

Ten je fakt super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.10.09 12:34

Viky taky ještě dej bacha na cenu, fakt to chce ten net pořádně prolézt, u toho peg perega gt3 jsou tam až několik tisíc rozdíly v různých obchodech.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.10.09 12:36

Peti ja to udelala tak, ze jsem si vsechno vyhledala a dala si do oblibenych stranky kde to je nejlevnejsi, vzdy jednotlive sportak, sedacka, korbicka.. ale ted jsem to nedavala dle tech odkazu ktere mam ulozene, pac jich tam mam strasne moc a nechtela jsem hledat …

Jinak manza jezdi do Italie tak nejspis budeme kupovat tam… takze kdyby nahodou tak rekni Viky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
18.10.09 12:43

No to víš, taky nechci aby to stálo majlant. Výdajů bude až až. Jo a ještě mám tip na nákup jednorázových plen a kosmetiky pro mimča. Sestřenka to všechno nakupuje v Německu a strašně ušetří, tak kdyby jste měly možnost, tak se to fakt vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.10.09 12:46

Filad a ty myslíš že by to přímo v itálii vyšlo levněji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.10.09 12:48

Tady to mají trojkombinaci a je to i značkový servis peg perego

http://www.malli.cz/…tem-gt3.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
18.10.09 12:48

Ahoj holky,

ten peregro je fakt pekný. Jo jo v Italii jsou ty enz kočárku o polovinu levnější to vím protože tam jezdí kamoška a má o tom přehled.. Hlavně Cam a chicco se tam da koupit fakt za polovičnou cenu…

ja si dneska na obed udělala žemlovku:)
Jinak moje těhu přiznáky jsou fuč. je mi super jako kdyby ani jsem nebyla těhotná.. Citim se dobře jenom hrozně unavená..spát bych spala pořád..Už se těším na středu kdy mám další kontrolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.10.09 12:55

Fakt jo, a myslíš že se ten kočár dá objednat a dostat nějak do čech? Jako třeba poštou přes nějaký italský internetový obchod? Nemáš třeba nějakou adresu kde by se to dalo najít? Blbý je že zrovna v Itálii nikoho neznám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.10.09 12:56

Peti, urcite je to levnejsi … i jsem to zjistovala pres kamarada, co je Ital, tak jsem mu dala info at mi to zjisti - a jestli si dobre vzpominam, tak to snad bylo u nich cca 600 euro a u nas to vychazi cca o 200 euro draz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.10.09 12:59

a to jsem ted myslela uplne kompletne se sedackou i korbickou…

jinak treba francie se v nakupech moc nevyplati - bohuzel dnes uz ani anglie vzhledem ke kurzu libry… ale jak rikam holky manza se dostane do skoro cele unie za ten turnus, tak kdyby neco tak dejte echo a pokud by mel moznost neco nekde nakoupit tak by nebyl problem ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
18.10.09 13:03

Ježiš filad to je super, to by jsi byla zlatíčko. Mne to vždycky tak štve, jak je to u nás tak předražený :evil:

Holky u nás ve světnici to táááák voní kachničkou a zelíčkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.10.09 13:07

Viky, to myslim je to nejmensi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
18.10.09 13:09

Teda jako Viky ty potvůrko jedna…
Jé a holky včera jsem zjistila že jedna moje kamarádka je úplně nastejno těhu jako já, teda asi o tři dni míň jí to vychází. Takže se může fakt klidně stát že budem rodit spolu…docela jsme se nachechtaly když jsme vymýšleli jak by to v tý porodnici vypadalo rodit mi dvě najednou :lol: :lol: :lol:

Jo a Filad mooc dík za nabidku, docela vážně uvažuju že ji využiju…ušetřit 200 eur to už by fakt stálo za to. I u tý cortiny by se to vyplatilo jí koupit už novou než ojetou, možná by to vyšlo na stejný peníze…zkusím zapátrat na netu jak ty ceny v tý Itálii vypadají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
18.10.09 13:13

Peti to urcite, nejsou to male prasule cca 5000 nasich … 27.10. mi manza dorazi na tyden domu, takze mu reknu co a jak.. vim, ze on proti tomu nebude, je v tom fakt hrozne ochotnej a pomuze rad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11314
18.10.09 18:10

Viky: jsem tady celá uslintaná - omáčky, kachničky se zelím…
My jsme dneska zdlábli dušenou mrkev s kuřecím masem a brambory (máme moc rádi).

Filad: jenom aby měl tak velkej kamion :) až se nás přihlásí o ty kočárky celá diskusní dvacítka :) Tak mě napadlo, když ti každá dáme tisícovečku za starání a zařizování, a budeš mít kočárek zadarmo :lol:

Jůů, nový obrázek v metříku, vždycky se těším jak malá …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí