Poradna duly
Jana Čurdová
nnnééééénííííí záááčč......holky víte jak mi je fajn v těch těhi kalhotech, nic mě nikde neškrtí, no super. Ještě musím objednat nějaký trička a mám vyhlídlej krásnej svetřík a budu krásná mamina ![]()
Viki: no a nakonec mám ve zprávě, že je bobula velká nějakých 7cm, tak nevím proč mi i před tím na utz doktorka říkala těch 10cm…jsem z toho blázen ![]()
Hele tak ted rikam tomu svemu diteti, ze nemam naladu a ona mi rika: tak te musim rozveselit obrazkem
ja mam proste doma zlaticko
Tak to jo Ryb, tak to nejsme až tak pozadu
to mám radost. No já si mám volat na ty výsledky zítra v 18h, tak doufám, že to bude dobré. Jinak těm číslům taky vůbec nerozumím tohle tam mám já:
ASD plus, PP plus, CRL 53mm - 12plus0, NB plus, NT 1,1mm
Filad ta tvoje dcerka je úžasná, to by mě úplně dojalo tohle mi Adámek říct.
Holky s těma rozměrama mimíska, je možný že doktorka měřila i celkovou délku mimíska. Ono totiž až do 20 týdne se měří mimísek od temene k prdelce, bez nožiček.
Viki, tak polovinu těch věcí tam nemám ![]()
Já mám NT 1.1mm; Papp-A: 2.17mlU/ml; FBhCG: 38.76ng/ml
![]()
jo a nosní kost přítomna a celkové riziko: 1:17000 a test je tedy negativní
a pak babo raď ![]()
Petru: Ajo no vidíš to, to mě nenapadlo…to tak asi fakt bude ![]()
Rybano ten PAP a to hcg jsou výsledky krevní, to je ten biochemický screening, to co tam má Viky to je hodnocení toho ultrazvuku to je to NT a NB a stáří mimíska. Akorát neumím říct co ta čísla znamenají, jestli je to ok nebo není, ale kdyby nebylo tak vám to hned řeknou takže 100 pro to OK je.
No Peti, hele fakt na to, ze je to autista (a nemela vubec ani umet mluvit) … proste to je takove stesticko moje krasne milovane …
Ahááá tak to mne taky nenapadlo, že by to bylo od hlavičky k prdce
Filad oni určitě umí i přes ten svůj handicap být úplně sladký…Když si vzpomenu na Verunku, to je ta dcerka tý mojí kolegyně z práce co má obrnu a je autista, hele s ní někdy byla taková sranda a uměla být hrozně sladká a roztomila. Oni mají ten svůj svět a když se tam člověku podaří na chvilku vlízt tak je to kouzelný.
Ona ji Evča vodila do práce sebou, měli jsme jí tam skoro pořád na dopoledne, fakt mě kolikrát tak dostala, obzvlášť právě když byla nálada na nic, tak přišla a něco provedla treperenda jedna.
Ono se jim asi to mimi blbě měří celý, když mají ty nožičky zkroucený pod sebou a navíc jsou ty nožičky v tomhle stádiu ještě úplně malinký. Ten poměr těla k hlavičce a nožičkám je úplně jiný než pak po tom 20 týdnu. Hlavička je obrovská a nožičky malllilinkatý.
No v necelych peti … do te doby rikala slova o 4 pismenech a jen par jich bylo…pak se to trosku zacalo zlepsovat (hrozne moc jsme zapracovaly spolecne) … nikdo neveril, ze to pujde - ale vsak se prece nevzdam neee
no a ted mi tu vypravi o tyranosaurech a pterodaktylech … jo a jeste mi tu rika planety (ji to desne bavi)